Website zelf maken
Eigen website zelf maken

Website laten maken
Eigen website laten maken

Logo zelf maken
Een eigen logo zelf maken

Logo laten maken
Eigen logo laten maken

Website maken

Op een dag word je wakker met het idee om een eigen website te gaan maken.
Misschien ter promotie van je eigen bedrijf, misschien om wat over jezelf te willen vertellen, of misschien wil je wel gewoon een eigen website maken om foto’s met je vrienden te delen. In je hoofd zie je de perfecte website al helemaal voor je.

Een website zelf maken? … Een website laten maken?? Maar wat dan?
Je gaat achter je computer zitten en kijkt eens wat rond om te zien hoe je nou eigenlijk een eigen website maakt.
Al snel kom je erachter dat er kennelijk veel meer bij komt kijken dan je eerst had gedacht. De mogelijkheden zijn eindeloos en al snel zie je door de bomen het bos niet meer. Wat is nu precies een goede website bouwer?
Het lijkt allemaal misschien wat ingewikkeld, maar laat je hierdoor vooral niet ontmoedigen. Realiseer je dat een eigen website maken niet een proces van 1 dag is.

Wij van EigenWebsite.nl helpen je graag met alles wat met het bouwen van een eigen website te maken heeft!

Wat is het doel van je website? Ben je net gestart als ZZP’er en wil je een eigen website voor je bedrijf of wil je gewoon voor de fun een gratis website maken?
Loop je bijvoorbeeld al heel lang met de gedachte dat je zelfstandig ondernemer wilt worden? Wil je een eigen website zelf maken of laten maken?

Wij van EigenWebsite.nl helpen je graag met het maken van je perfecte eigen website, zodat jij alleen nog maar hoeft te bedenken hoe je het eindresultaat voor je wilt zien. Door je gratis aan te melden bij EigenWebsite.nl kun je vandaag nog aan de slag met je eerste eigen website.
Met onze gebruiksvriendelijke webbuilder kun je snel, eenvoudig en gratis aan de slag en je allereerste eigen website maken! En als je eenmaal de smaak te pakken hebt helpen wij je graag om je website net dat stapje verder te brengen. Tevens ontvang je van ons direct, wanneer je dit wenst, een eigen professioneel bedrijfsnaam e-mailadres (b.v. mijnnaam@mijnbedrijfsnaam.nl)
Handig toch?

En als klap op de vuurpijl kun je via onze online logomaker tool zelf een eigen professioneel bedrijfslogo ontwerpen, welke visueel perfect aansluit op jouw nieuwe website.
Jij zult uiteindelijk de website maken die precies aansluit op jouw wensen! Gegarandeerd!

Website maken

Hoe werkt een website maken?

Als je dan eindelijk concrete plannen hebt om een eigen website te starten, dan is het verstandig om eerst goed na te denken of je deze zelf wilt maken. Misschien wil je liever een website laten maken. Dit is van belang voor zowel het website ontwerp als voor het verder updaten van je website.

Hierbij is het doel van je website van belang. Wil je een simpele website maken voor je bedrijf, éénmanszaak of als ZZP’er? Dan volstaat een website met statische pagina’s vaak.
Hierop kun je uitsluitend je belangrijkste bedrijfsgegevens tonen, zoals een ”Wie zijn wij” pagina, een bedrijfsactiviteiten pagina en / of een eenvoudig contactformulier. Groot voordeel van een website maken met statische pagina’s is dat de ontwikkeling hiervan vaak snel gaat en relatief goedkoop is.

Wil je echter uitgebreider aan de slag en heb je b.v. een uitgebreide website of zelfs een webwinkel nodig met daarin meerdere producten, welke je steeds wilt blijven updaten, dan is het aan te raden een dynamische oplossing te gebruiken. Dan kies je voor een dynamische website maken.
Denk hierbij aan een Content Management Systeem (CMS)

CMS Wordpress, Magento, Prestashop, Magento

Goede voorbeelden van een CMS zijn b.v. WordPress of Joomla. Via zo’n CMS kun je gemakkelijk de interactie met je website bezoekers aangaan. Denk ondermeer aan het gebruik van embedded content (Youtube, Instagram, noem maar op) of door het schrijven van blog-artikelen.

Hierop kunnen bezoekers dan reageren of bijvoorbeeld een beoordeling achterlaten. Als het gaat om zowel zelf een website maken als deze laten maken, biedt een CMS veel mogelijkheden. Dit brengt hierdoor alleen wel meer tijd door onderhoud en allicht ook extra kosten met zich mee voor de ontwikkeling en de webhosting ervan.

Kortgezegd zul je een eigen dynamische website via een CMS veel actiever moeten onderhouden. Bij een WordPress website maken komt meer kijken dan je denkt!

Eigen website maken? Dit zijn de mogelijkheden!

Wanneer je een eigen website wilt maken voor je bedrijf, dan zijn er meerdere mogelijkheden …

WordPress, Joomla of een ander CMS

Wordpress en Joomla zijn opensource software en daarmee gratis te gebruiken. Je kunt zowel WordPress als Joomla downloaden naar je computer en het CMS vervolgens met een paar klikken installeren wanneer je webhosting ruimte beschikbaar hebt. Heb je nog geen webhosting? Bekijk onze WordPress webhosting service mogelijkheden, maak een eigen WordPress website en ontvang een gratis domeinnaam!

Hosted online website-builder

Wil je zelf een eigen website maken via een eenvoudig te begrijpen hosted online website builder?
Dit is mogelijk via EigenWebsite.nl Er is geen technische kennis vereist m.b.t. het gebruik van de sitebuilder en van ons mag je 24/7 support verwachten, wanneer jij zelf je website bouwt!

Website laten maken

Laat een uitstekende zakelijke website maken door een webdesigner. Vraag vooraf vrijblijvend een offerte op via onze website calculator. Zo krijg je direct een indicatie van wat je betaalt voor een professionele website laten maken door onze zeer ervaren webdesigners.

Website zelf maken of uitbesteden?

Er zijn veel Do-It-Yourself website-makers online beschikbaar waarmee jij zelf een website kunt maken. Wanneer je over (beperkte) technische kennis beschikt valt hier zeker iets voor te zeggen, maar hou wel in gedachte dat het maken van een professioneel uitziende eigen website een vak apart is. Het gaat namelijk niet uitsluitend om het webdesign en de techniek van je website, maar ook om de manieren om hoog in Google (SEO) te komen met je website en de algehele uitstraling van je bedrijf op de kaart te zetten! Denk hier vooraf goed overna en overweeg deze voor deze voor- en nadelen voor het zelf website maken of het website laten maken. Maak hieronder je keuze:

Eigen website maken als ZZP'er

Moet ik kunnen programmeren om een eigen website te bouwen?

Nee, je hoeft niet te kunnen programmeren om via EigenWebsite.nl toch zelf een aantrekkelijke website te bouwen.

Het programmeren hebben anderen namelijk al voor je gedaan. Het bewerken van je eigen website via onze online webbuilder werkt hetzelfde als werken met een moderne Word tekstverwerker. Wanneer je kunt typen in Word, kun je ook bij ons een eigen website maken!

We bieden je de gelegenheid om gratis vrijblijvend onze diensten uit te proberen.
Dit betekent in elk geval gratis een eigen gratis website bouwen!

Tevens bieden we vele widgets en mogelijkheden om een zeer professionele website te maken, welke bovendien responsive is. Dit betekent dat deze automatisch wordt ondersteunt op ondermeer tablet en smartphone!
Op deze manier wordt een website maken wel heel aantrekkelijk!