Website maken

Op een dag word je wakker met het idee om een eigen website te gaan maken.
Misschien ter promotie van je eigen bedrijf, misschien om wat over jezelf te willen vertellen, of misschien wil je wel gewoon een eigen website maken om foto’s met je vrienden te delen. In je hoofd zie je de perfecte website al helemaal voor je.

Maar wat dan? Je gaat achter je computer zitten en kijkt eens wat rond om te zien hoe je nou eigenlijk een eigen website maakt.
Al snel kom je erachter dat er kennelijk veel meer bij komt kijken dan je eerst had gedacht. De mogelijkheden zijn eindeloos en al snel zie je door de bomen het bos niet meer. Het lijkt allemaal misschien wat ingewikkeld, maar laat je hierdoor vooral niet ontmoedigen.

Wij van EigenWebsite.nl helpen je namelijk graag met alles wat met het bouwen van een eigen website te maken heeft!

Wat is het doel van je website? Ben je net gestart als ZZP’er en wil je een eigen website voor je bedrijf of wil je gewoon voor de fun een gratis website maken?
Loop je bijvoorbeeld al heel lang met de gedachte dat je zelfstandig ondernemer wilt worden? Wil je een eigen website zelf maken of laten maken?

Waarom verwezenlijk je niet je dromen door een eigen bedrijf te starten en te doen wat je echt graag wilt? Startende ondernemer of ZZP’er worden en jezelf op een professionele manier online presenteren met een eigen logo en een website! Of misschien wil je eerst wel visitekaartjes ontwerpen?

Wij van EigenWebsite.nl helpen je graag met het maken van je perfecte eigen website, zodat jij alleen nog maar hoeft te bedenken hoe je het eindresultaat voor je wilt zien. Door je gratis aan te melden bij EigenWebsite.nl kun je vandaag nog aan de slag met je eerste eigen website.
Met onze gebruiksvriendelijke webbuilder kun je snel, eenvoudig en gratis aan de slag en je allereerste eigen website maken! En als je eenmaal de smaak te pakken hebt helpen wij je graag om je website net dat stapje verder te brengen. Tevens ontvang je van ons direct, wanneer je dit wenst, een eigen professioneel bedrijfsnaam e-mailadres (b.v. mijnnaam@mijnbedrijfsnaam.nl)
Handig toch?

En als klap op de vuurpijl kun je via onze online logomaker tool zelf een eigen professioneel bedrijfslogo ontwerpen, welke visueel perfect aansluit op jouw nieuwe website.
Jij maakt uiteindelijk de website die precies aansluit op jouw wensen!

image

Moet ik kunnen programmeren om een eigen website te bouwen?

Nee, je hoeft niet te kunnen programmeren om via EigenWebsite.nl toch zelf een aantrekkelijke website te bouwen.
Het programmeren hebben anderen namelijk al voor je gedaan. Het bewerken van je eigen website via onze online webbuilder werkt hetzelfde als werken met een moderne Word tekstverwerker. Wanneer je kunt typen in Word, kun je ook bij ons een eigen website bouwen!

We bieden je de gelegenheid om gratis vrijblijvend onze diensten uit te proberen.
Dit betekent in elk geval gratis een eigen gratis website bouwen!


Tevens bieden we vele widgets en mogelijkheden om een zeer professionele website te maken, welke bovendien responsive is. Dit betekent dat deze automatisch wordt ondersteunt op ondermeer tablet en smartphone!

Volg ons wanneer je ook interesse hebt in een nieuwe eigen website: