Website zelf maken
Eigen website zelf maken

Website laten maken
Eigen website laten maken

Logo zelf maken
Een eigen logo zelf maken

Logo laten maken
Eigen logo laten maken

Rijschool website maken / template

Het rij-instructeur / rijschool website template is de perfecte keuze voor individuele rij-instructeurs en rijscholen gelijk! Zowel de lay-out en het ontwerp is speciaal opgezet om de online aanwezigheid van deze sector te stimuleren. Een uitstekende, overzichtelijke weergave van de diensten als rijschool, zoals rijlessen, theorie examens, praktijk examens, etc. op de homepage met potentiële les-arrangementen voor bijvoorbeeld automatisch en handmatig aangedreven auto’s. In een mum van tijd van een eigen rijschool website maken!

Website maken voor een rijschool / rij-instructeur

Uiteraard is er in deze template ook plaats gereserveerd voor het plaatsen van ervaringen door bijvoorbeeld leerlingen. Deze rijschool template beschikt over een full-blown nieuwsrubriek met individuele nieuwsberichten, een tarieven overzicht pagina en contact sectie.

Verder heeft deze template de meest krachtige user interface op de markt waardoor je website gemakkelijk te onderhouden en bij te werken is, op elk moment! Ook is alles geheel naar eigen wens aan te passen. Denk aan teksten, afbeeldingen, kleuren, indelingen, e.d.
Tevens is dit rijschool ontwerp geheel responsive. Dit betekent dat de website volledig wordt ondersteund op ondermeer tablet en mobiel.