Website zelf maken
Eigen website zelf maken

Website laten maken
Eigen website laten maken

Logo zelf maken
Een eigen logo zelf maken

Logo laten maken
Eigen logo laten maken

Tuinman / hovenier website template

Een website maken voor een tuinman of hovenier is ideaal geschikt wanneer je tuinman bent en/of een eigen hoveniersbedrijf bezit. Deze hovenier template sluit hier perfect op aan!

Tot de rand gevuld met krachtige functies, het volledig vernieuwde tuinman website template voor professionals in de tuin- en landschapsarchitectuur.

Website maken voor een tuinman of hovenier

Dit ontwerp heeft niet alleen een lay-out die een perfect gevoel voor het tuinieren schetst, dit tuinman / hovenier website ontwerp heeft tevens een prachtig design met een volledige pagina achtergrond slider op de homepage. Hierin kun je heel gemakkelijk je eigen afbeeldingen en teksten plaatsen. Verder werken de grote call-to-action knoppen op de homepage erg uitnodigend voor bezoekers om direct bijvoorbeeld een vraag te stellen via het contactformulier of zelfs een offerte in te dienen.

Verder biedt het tuinman website ontwerp een schoon overzicht van allerlei specifieke tuiniersdiensten zoals;  hekwerken, gras leggen, bestrating etc. Al deze activiteiten zijn heel eenvoudig aan te passen naar eigen bedrijfsactiviteiten, een must voor een hoveniersbedrijf of tuinman om zich op een professionele manier online te presenteren.