Website maken

 
Op een dag word je wakker met het idee om een eigen website te gaan maken.
Misschien ter promotie van je eigen bedrijf, misschien om wat over jezelf te willen vertellen, of misschien wil je wel gewoon een eigen website maken om foto’s met je vrienden te delen. In je hoofd zie je de perfecte website al helemaal voor je.

Maar wat dan? Je gaat achter je computer zitten en kijkt eens wat rond om te zien hoe je nou eigenlijk een eigen website maakt.
Al snel kom je erachter dat er kennelijk veel meer bij komt kijken dan je eerst had gedacht. De mogelijkheden zijn eindeloos en al snel zie je door de bomen het bos niet meer. Het lijkt allemaal misschien wat ingewikkeld, maar laat je hierdoor vooral niet ontmoedigen.
Wij van EigenWebsite.nl helpen je namelijk graag met alles wat met het bouwen van een eigen website te maken heeft!

Zo werken we continu aan onze kennisbank om de stortvloed aan informatie over het maken van een eigen website overzichtelijk te maken.
Daarnaast helpen wij je natuurlijk graag met het maken van je perfecte eigen website, zodat jij alleen nog maar hoeft te bedenken hoe je het eindresultaat voor je wilt zien. Door je gratis aan te melden bij EigenWebsite.nl kun je vandaag nog aan de slag met je eerste eigen website. Met onze gebruiksvriendelijke webbuilder kun je snel, eenvoudig en gratis aan de slag en je allereerste eigen website maken! En als je eenmaal de smaak te pakken hebt helpen wij je graag om je website net dat stapje verder te brengen.
Wij maken dan geheel in overleg de website die precies aansluit op jouw wensen!

 

Moet ik kunnen programmeren om een eigen website te bouwen?

Nee, je hoeft niet te kunnen programmeren om via EigenWebsite.nl toch zelf een aantrekkelijke website te bouwen.
Het programmeren hebben anderen namelijk al voor je gedaan. Het bewerken van je eigen website via onze webbuilder werkt hetzelfde als werken met de Word tekstverwerker. Wanneer je kunt typen in Word, kun je ook bij ons een eigen website bouwen!
      Geen lastige HTML of PHP codes…                                      …maar een website builder die werkt zoals Word!

In feite werkt het maken van een website hetzelfde als het installeren van een programma op je computer. Het enige verschil is dat je het programma niet op je computer installeert maar op een server.
Een server is immers niets anders dan een harde schijf die continu op het internet is aangesloten. De meeste websites draaien op een voorgeprogrammeerd Content Management System (CMS). Dit is als het ware het besturingssysteem van je website.
Via het dashboard (administratiegedeelte) is je website hier geheel in te richten naar jouw wensen door middel van zogenaamde plugins, templates of widgets.
Het is soms even puzzelen om uit te zoeken welke plugins en template het best bij je website passen.
Als je geen tijd of zin hebt om je hier in te verdiepen, dan kun je er uiteraard ook voor kiezen om dit door ons voor je te laten doen.
Neem dan vooral contact met ons op om te horen wat hiertoe de mogelijkheden zijn.