Wanneer u zelf een logo heeft ontworpen en besteld via onze online logomaker, dan kunt u deze nadien eventueel aanpassen.
Wilt u weten hoe u uw eigen logo kunt wijzigen na uw bestelling? Volg de stappen hieronder:

1. Login in uw logo account via:
http://eigenwebsite.nl/logo-designer/my-account/

2. Bezoek vervolgens de online logomaker applicatie via:
http://eigenwebsite.nl/logo-designer/applicatie/?product_id=15

3. Klik op het tabje ”MIJN ONTWERPEN” in de online logomaker, zoals hieronder te zien is:

4. Klik tot slot op "Inladen" en uw logo zal worden ingeladen in de logomaker om aangepast te worden.