Waarom onze Webhosting service?

Snelle laadtijd..

Via EigenWebsite.nl ben je er als (startende) ondernemer of ZZP'er altijd van verzekerd dat je eigen website en e-maildiensten snel en veilig werken.

Uitstekende helpdesk

Heb je vragen of kom je er niet uit?. Onze helpdesk staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te ondersteunen!

Eenvoudige website builder

De online website builder is zo gemakkelijk in gebruik, dat het maken van jouw eigen website zich eigenlijk vanzelf wijst!

Beveiligde website

We zorgen er altijd voor dat jouw eigen website via een beveiligde omgeving (SSL) draait, waarvoor al jouw data gegarandeerd altijd beveiligd is!

Domeinnamen en E-mailadressen

Ben je ondernemer of ZZP'er en wil je alleen gebruik maken van een domeinnaam en zakelijke e-mailadressen? Bekijk direct onze mogelijkheden!

Wordpress Webhosting

Wil je liever een eigen Wordpress website maken en hosten? Geen probleem! Meld je aan voor het ontwerpen van een Wordpress website.

1095

Domeinnemen geregistreerd

1275

Tevreden gebruikers!

82

Lopende projecten ...

745

Zakelijke logo's ontworpen

Overstappen naar EigenWebsite.nl?

Ben je ondernemer of ZZP'er, heb je reeds een eigen website, maar ben je toe aan een nieuwe, verfrissende, professionele eigen website voor je bedrijf? Twijfel niet en stap over! Wij garanderen jou een onweerstaanbare, zakelijke nieuwe eigen website!

Lees meer..

24x7 Technisch support

Heb jij een zakelijke eigen website via EigenWebsite.nl? Dan garanderen wij je dat we altijd voor je klaarstaan! We zijn bereikbaar per e-mail, telefoon, Skype of Whatsapp, maar net wat jij het prettigst vindt!

Niet-goed-geld-terug Garantie

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over onze diensten? Wanneer je binnen 14 dagen annuleert, crediteren wij het volledige aankoop-bedrag (m.u.v. domeinnamen)

Wat gebruikers zeggen?

Laatste aankondigingen

EigenWebsite.nl totaal vernieuwd!

Groot nieuws! EigenWebsite.nl heeft de laatste maanden hard gewerkt aan het totaal vernieuwen...

De totaal vernieuwde portal van EigenWebsite.nl gelanceerd!

Sinds 03 juni 2022 is de nieuwe portal van EigenWebsite.nl gelanceerd!  Via EigenWebsite.nl kun...

Webhosting panel van EigenWebsite.nl heeft een nieuw design!

Je zult het als bestaande klant allicht al gemerkt hebben, maar recentelijk is ons gehele...