Logo voorbeelden

Ben je op zoek naar voorbeelden van mooie logo’s? Dan zit je hier goed! Je kunt via onze website zelf je eigen logo ontwerpen via de online logomaker designtool of je kunt ervoor kiezen een professioneel eigen logo op maat door ons te laten ontwerpen!
Op deze pagina kun je de diverse logo voorbeelden van (zakelijke) logo’s bekijken welke wij op maat ontworpen hebben voor diverse producten, bedrijven en ondernemingen.
Het kan natuurlijk ook zijn dat je naast grafisch inspiratie-materiaal, op zoek bent naar meer informatie over het laten ontwerpen van een nieuw eigen logo!

Wat is een goed voorbeeld van een logo?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw eigen logo, dan is het logisch dat je eerst wat voorbeelden wilt zien om je te laten inspireren.
Heb er al overna gedacht of je zelf een logo wilt maken of deze in opdracht wilt laten ontwerpen?
Bekijk hieronder onze portfolio met enkele logo voorbeelden welke wij in opdracht op maat hebben ontworpen:

Bekende logo voorbeelden

Je kunt wel zeggen dat er redelijk wat voorbeelden zijn van bekende bedrijven welke hun merkimago mede te danken hebben aan een sterk visueel logo.
Denk bijvoorbeeld aan de bekende rood omrande, gele schelp van Shell, het Vink teken van Nike of de regenboogletters welke samen het logo van Google vormen. Ieder logo heeft zo zijn specifieke eigen uiterlijke kenmerken, waardoor het visuele kracht geeft aan de betreffende merk-identiteit!

Logo voorbeelden

Wat wil je doen?