Hoe kan ik mijn eigen website uploaden via FTP?

Wanneer je je nieuwe eigen website online wilt publiceren, dan kun je gebruik maken van de FTP functie binnen ons totaal vernieuwde DirectAdmin controlepanel omgeving. Je kunt je eigen website uploaden via FTP!
LET OP: Je hebt een Alles-in-1 Premium webhosting pakket nodig om gebruik te maken van de mogelijkheden van het uploaden van je eigen website via FTP.

Stap 1:
Log in via de DIrectAdmin omgeving nadat je het Alles-in-1 webhosting pakket hebt besteld via onze website:

Stap 2:
Wanneer je bent eenmaal bent ingelogd in onze DirectAdmin omgeving, dan scroll je naar beneden naar het icoon "Bestandsbeheer"

Eigen website uploaden via FTP met DirectAdmin

Stap 3:
Klik vervolgens op het icoon: "Bestandsbeheer"

Eigen website uploaden via FTP met DirectAdmin Evolution template
Stap 4:

Kies en klik vervolgens op de map: "public_html" om op je website ruimte / server te komen:

Website uploaden via FTP met Nederlandse DirectAdmin

Stap 5:

Vervolgens kun je de HTML bestanden en content van je website vanaf de map vanaf je lokale schijf / computer  richting de ruimte in je "public_html" map slepen:

Eigen website uploaden met FTP via Nederlandstalige DirectAdmin
Stap 6:

Je kunt tevens via de groene knop "Upload bestand" nieuwe bestanden uploaden vanaf je lokale computer via FTP naar je online webhosting omgeving.  Ook kun je online een nieuwe map of bestand aanmaken:

Website uploaden via FTP
Mocht je naar aanleiding van deze "eigen website uploaden via FTP" via DirectAdmin tutorial nog vragen hebben?
Neem gerust contact met ons op via het online contactformulier.

• website, uploaden, via, ftp, directadmin, nederlands, eigen website, webhosting