Hoe kan ik mijn website sneller maken?

Wanneer je eigen website klaar is en je de laadtijd van je nieuwe website wilt versnellen, dan is dit mogelijk door gebruik te maken van de "cache" functie.
Cache is een opslagplaats waarin veelgebruikte website data (zoals afbeeldingen) tijdelijk wordt opgeslagen om er zo sneller toegang tot je website mogelijk te maken.

Wanneer een bezoeker jouw eigen website bijvoorbeeld vaker bezoekt, dan zal de laadtijd bij een tweede bezoek aanzienlijk worden verkort, omdat zaken zoals website afbeeldingen infeite in het cache geheugen van de bezoeker worden opgeslagen. Hieronder lees je hoe de cache functie activeert in je website:

1. Klik bovenin de website builder op het icoon voor "Dashboard"

2. Vervolgens opent er een pop-up. In dit scherm klik je op "Cache management"

3. Vervolgens opent er een pop-up scherm waarbij je de optie voor "Page caching" kunt aanvinken

Pagina caching om je website pagina's sneller te doen laden voor bezoekers is nu geactiveerd!