Wanneer u reeds een eigen website heeft, een eigen blog bezit of een eigen social media pagina heeft, dan bieden wij in samenwerking met onze partner: Bannermaken.nl gebruikers de mogelijkheid zelf een eigen reclame/promotie banner te ontwerpen. Deze banner kan zelf gemaakt worden via een online bannermaker, worden opgeslagen in een account en vervolgens worden gepubliceerd ter promotie of verfraaiing van de presentatie van een bedrijf of activiteit via internet.

Klik hier wanneer u een gratis HTML of animated GIF banner wilt maken
Klik hier wanneer u een gratis HTML5 banner wilt maken (meer animaties mogelijk)