SEO Scan & website verbeteren van : http://www.024nijmegen.nl

De aanbevelingen en verbeter-adviezen uit dit gratis analyse-rapport zijn nuttig om uw website gezond te houden.

Onderzocht op : 2019-02-12 14:47:12


De SEO-scan resultaten van http://www.024nijmegen.nl zijn beschikbaar!

Wij vonden 16 verbeterpunten voor deze website!

Page Title

Page Title :


Uw website heeft geen titel.

Kennisbank
De title tag is de titel van een web pagina. Deze titel zit meestal ingesloten tussen een (< title >< / title >) tag. Zoekmachine’s zoals Google zoeken vaak naar ondermeer de titel van uw website om deze vervolgens weer te geven in de zoekresultaten. Een goede, beschrijvende, relevante pagina titel voor uw website is zowel voor zoekmachine’s (SEO) als sociale media zeer belangrijk. Een goede pagina titel bestaat vaak uit een goed primair of secundair sleutelwoord, samenvattend waarover de betreffende pagina gaat. Belangrijk om online gevonden te worden met je eigen website en om hoger in de zoekresultaten te scoren dus!
Lees meer

Meta Description

Meta Description :


Uw website bevat geen meta description. Maak een korte, beschrijvende meta description voor uw website van max. 150 tekens.

Kennisbank
Meta Desciption betekent een (korte) beschrijving, met daarin een zo volledig mogelijke interpretatie van de inhoud van uw website en functies. Deze beschrijving wordt vaak weergegeven bij uw website in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Meestal betreft het een korte samenvatting die beschrijven waar de website over gaat om bezoekers snel in zoekmachine's inzicht te geven of uw website de relavante informatie kan geven waarnaar ze op zoek zijn. U kunt eventueel een pakkende slogan voor uw website overwegen, al zal dit minder snel meetellen voor uw zoekmachine ranking. Belangrijker is het echter om een samenvattende beschrijvende tekst van maximaal 150 tekens over uw website te beschrijven. Het is hierbij belangrijk trefwoorden waarop u gevonden wilt worden in zoekmachine's te verwerken. Wanneer u b.v. een schildersbedrijf heeft en gevonden wilt worden op: 'Schilderwerk Amsterdam', dan kunt u b.v. in uw meta desciption gebruiken: 'Gespecialiseerd schilderwerk in de regio Amsterdam' Tevens is het belangrijk dat de meta descriptions van uw verschillende website pagina's een unieke beschrijving hebben. Iedere web pagina moet dus een verschillende, beschrijvende tekst bevatten. Een aanvullend advies; wees samenvattend, doelgericht en vooral kort van beschrijving.

Meta Keyword

Meta Keyword :


Uw website bevat geen trefwoorden. (keywords) Vul uw website aan met kern trefwoorden.

Kennisbank
Meta keywords (trefwoorden) zijn sleutelwoorden met betrekking op de inhoud van uw website. Meta keywords worden niet alleen gebruikt door zoekmachine's, maar ook door b.v. sociale media om globaal in te kunnen schatten waar uw website over gaat.

1 trefwoord

Trefwoord Aanwezigheid Dichtheid Mogelijk Spam?

Twee trefwoorden

Trefwoord Aanwezigheid Dichtheid Mogelijk Spam?

Drie trefwoorden

Trefwoord Aanwezigheid Dichtheid Mogelijk Spam?

Vier trefwoorden

Trefwoord Aanwezigheid Dichtheid Mogelijk Spam?

Trefwoord gebruik

De meest gebruikte trefwoorden op uw website pagina's komen niet overeen met de Meta keywords (trefwoorden)

Kennisbank
Sleutelwoord of trefwoord (keyword) gebruik is het gebruik van uw zoekwoorden in Meta tags en de inhoud van uw website. Gebruik zoekwoorden die uw website naar behoren beschrijven voor een nauwkeurige weergave van uw eigen website in de zoekresultaten van zoekmachine's

Totale aantal woorden

Totale aantal woorden : 0

Kennisbank
Het totale aantal (unieke) woorden zijn beschrijvelijke woorden /unieke content die de inhoud en/of functies van uw website beschrijven. Zoekmachine technisch stelt b.v. Google er veel prijs op als uw website unieke teksten bevat. Met behulp van unieke content geef je je website bezoeker een persoonlijke en tevens unieke gebruikerservaring.

Denk er dus goed overna welke teksten u gebruikt voor uw website. Heeft u deze zelf gemaakt? Laten schrijven? Het kopieren van teksten van een andere website is ten aller tijden af te raden, al helemaal wanneer u deze niet in zijn geheel aanpast

Text/HTML Ratio Test

Website is mislukt text/HTML ratio te testen.

Text/HTML Ratio Test : 0%

Kennisbank
De ideale pagina ratio van tekst naar HTML-code moet liggen tussen de 20% en 60%. Wanneer je pagina ratio percentage lager dan 20% uitkomt, dan betekent dit dat het aan te raden is meer unieke content voor je website te (laten) schrijven. Het is echter ook weer af te raden wanneer dit percentage hoger dan 60% uitvalt, dan bestaat de mogelijkheid namelijk dat deze pagina's als spam kunnen worden beschouwd.

HTML Headings

H1(0)

H2(0)

H3(0)

H4(0)

H5(0)

H6(0)

Kennisbank
h1 status geeft aan wat de titel of kop is van uw website pagina of artikel. Meestal is deze kop qua lettertype een stuk groter dan het artikel en neemt Google deze titel ook mee bij weergave in de zoekresultaten.

h2 status is minder belangrijk dan h1 status, maar zou gezien kunnen worden als een 'sub-kop' of sub-titel. Vaak wordt deze h2 tag titel ook qua lettertype kleiner weergegeven dan h1 en speelt deze een minder belangrijke rol bij indexatie door zoekmachine's. Toch is het altijd belangrijk h2 titels, b.v. als sub-titels aan te maken op een web pagina.

robot.txt

Uw website bevat een robot.txt bestand. Netjes!

Kennisbank
De robots.txt file plaats je in de www (root) directory van je eigen website. Dus www.jedomeinnaam.nl/robots.txt is de plaats waar deze moet komen te staan. Deze file geeft aan hoever de zoekmachines door mogen lopen binnen een website.

Het robots.txt bestand wordt wel eens verward met de metatags robots. Deze twee horen eigenlijk altijd wel samen gebruikt te worden. Zo wil je bijvoorbeeld een zoekmachines spider liever buiten de deur houden van een map zoals “klanten” en zoals een map “images”. Uiteraard blijft het een verzoek, geen volledige garantie.
Lees meer

Sitemap

Uw website bevat geen sitemap. Voor betere vindbaarheid in de zoekresultaten is het aan te raden een sitemap aan te maken voor uw website.

Kennisbank
Een website sitemap is ongeveer te vergelijken met een inhoudsopgave van een boek. Het is een systematische ordening van de paginas van een website, met als doel de gebruiker snel inzicht te geven in de structuur van de betreffende website. Niet iedere website heeft een sitemap, maar voor grotere en complexere websites is een sitemap zeker aan te raden. Tevens vinden zoekmachine’s zoals Google en sitemap altijd prettig om deze beter te kunnen plaatsen in de zoekresultaten.

Hou onderstaande zaken ook in gedachte:
1) Een sitemap dient altijd kleiner te zijn dan 10 MB (10,485,760 bytes) en kan maximaal 50,000 urls bevatten. Wanneer je website meer urls bevat, dan is het aan te raden om een multiple sitemap aan te maken.
2)Zet je sitemap in de www directory en voeg de URL van je sitemap toe in robots.txt.
3) sitemap.xml kan eventueel worden gecomprimeerd om snellere laadtijden te bevorderen.

Broken link (404 error): een gebroken link is een ontoegankelijke link of de URL van een website. Een hoger percentage van gebroken links hebben een negatief effect op de zoekmachine ranking van je eigen website. Tevens verslechtert dit over het algemeen de gebruikerservaring. Er zijn verschillende redenen voor gebroken link. Hieronder staan ze vermeld:
1) Een incorrect ingetype url
2) De bestemmingspagina heeft de gelinkte web pagina verwijderd, waarnaar door iemand anders verwezen werd, (De bekende 404 error).
3) De bestemming website is onomkeerbaar verplaatst of bestaat niet meer. (Domeinnaam is veranderd of de website is geblokkeerd of werkt niet meer).
4) Gebruikers kunnen achter een firewall, software of security mechanisme zitten wat de toegang tot de website bestemming blokkeert.
5) Je hebt een link verstrekt welke naar een website verwijst die wordt geblokkeerd door de firewall of dergelijke software voor externe toegang.
Lees meer or Lees meer

Inkomende en uitgaande links

Aantal inkomende links 0
Aantal uitgaande links 0

Inkomende links

Uitgaande Links

NoIndex , NoFollow, DoDollow Links

Aantal NoIndex Links 0
Aantal NoFollow Links 0
Aantal DoFollow Links 0
NoIndex Enabled by Meta Robot? No
NoFollow Enabled by Meta Robot? No

NoIndex Links

NoFollow LinksKennisbank

NoIndex : noindex is een meta tag waarde. De noindex richtlijn is niet bedoeld om je website beter in zoekmachine resultaten te laten zien. ‘noindex’ moet niet staan ingesteld in je meta tags, anders wordt je website mogelijk niet weergegeven in de zoekresultaten.

Standaard is een website pagina voorzien van “index.” Wanneer je niet wilt dat een specifieke website pagina van je website wordt weergegeven in de zoekresultaten van een zoekmachine, zoals Google, gebruik dan deze regel in het <head> gedeelte van je HTML: <meta name="robots" content="noindex" />

DoFollow & NoFollow : nofollow is ook een meta tag waarde. Nofollow aan je website pagina toevoegen betekent dat je niet wilt dat zoekmachines zoals Google deze indexeren. Je dient ‘nofollow’ niet als waarde in te stellen wanneer je wilt dat je website pagina wel door Google gevonden wordt.

Standaard staan links ingesteld op “follow.” Wanneer je een link wilt aanpassen naar “nofollow” dan is dit mogelijk op de volgende manier: <a href="http://www.eigenwebsite.nl/" rel="nofollow">Website tekst</a>Gebruik deze regel ook wanneer je wilt suggereren aan Google dat de hyperlink zijn SEO waarde niet mag doorgeven.

Lees meer

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: site/report.php

Line Number: 967

SEO vriendelijke Links

De links naar uw website zijn SEO vriendelijk.

Kennisbank
Een SEO vriendelijke link volgt simpelweg onderstaande basisregels. De url dient geen parameters of andere vreemde tekens te bevatten, maar dient statische urls te hebben.

Heeft u problemen met het weergeven van SEO vriendelijke urls? Allicht kunnen onderstaande tips hulp bieden:
1) Vervang de underscore of andere scheidingstekens door dash voor het verkrijgen van een statische url. Probeer tevens parameters te herschrijven tot statisch uitziende urls. Dit is b.v. mogelijk via .htaccess.
2) Gebruik consequent www of geen www urls. (http://)
3) Gebruik bij voorkeur geen dynamische urls. Maak een sitemap aan om Google je website op de juiste manier te laten indexeren.
4) Blokkeer SEO onvriendelijke en niet relavante urls via het bestand robots.txt.
5) Onderschrijf je canonieke urls in canonical tag
Lees meer

Favicon

Uw website heeft geen favicon.

Lees meer

Image 'alt' Test

Uw website bevat geen afbeeldingen zonder alt text beschrijving. Keurig!

Kennisbank
Een alternatieve titel beschrijving voor een afbeelding. Het Alt attribuut wordt gebruikt om een afbeelding of foto op een website te beschrijven. Gezien een foto opzichzelfstaand geen informatie kan bevatten waar deze b.v. over gaat, kan de gebruiker via een Alt tag een beschrijving toevoegen aan een afbeelding of foto. Dit is noodzakelijk als je wilt dat je b.v. goed gevonden wordt met deze foto via zoekmachines, zoals Google images. Zet dus op zijn minst een goede beschrijvende titel van waar de afbeelding over gaat in de Alt title tag. van de foto.
Lees meer

DOC Type

DOC Type :


Pagina heeft geen doc type

Kennisbank
doc type heeft geen invloed op je SEO factor, maar wordt gebruikt om je website paginas te valideren.
Lees meer

Afgekeurde HTML Tags

Uw website heeft geen afgekeurde HTML-tags.

Kennisbank
Oudere HTML-tags en attributen die zijn vervangen door nieuwere, meer functionele of flexibele alternatieven (HTML5 en/of CSS3) worden aangegeven als deprecated in HTML4 door het W3C - het consortium dat de HTML-standaarden zet. Web browsers zullen verouderde- of afgekeurde-tags en attributen wel ondersteunen, maar uiteindelijk zullen deze tags achterhaald worden en kan browser ondersteuning voor de toekomst niet meer gegarandeerd worden.

HTML Pagina grootte

HTML Pagina grootte : 21 KB


HTML pagina grootte is <= 100KB

Kennisbank
De HTML pagina grootte is 1 van de hoofdfactoren die meetellen bij de snelheid van het laden van een website of website paginas. Het is op aanraden van Google deze maximaal tussen de 100kb en 1MB te houden. Bij deze pagina grootte worden echter geen externe scripts, zoals css, js of afbeeldings-bestanden meegeteld. Een kleinere pagina betekent dus altijd een snelle laadtijd!

Volg onderstaande stappen om de laadtijd van je pagina te versnellen:
1) Controleer of al je css en js bestanden in externe bestanden staan? Zo nee? Verplaats deze dan naar externe bestanden.
2) Zorg ervoor dat de inhoud van de tekst bovenin de pagina aanwezig is, zodat deze kan worden weergegeven, voordat de volledige pagina is geladen.
3) Controleer de grootte van je gebruikte afbeeldings- en foto bestanden. Zijn deze groter dan 100KB? Probeer ze dan te verkleinen en/of comprimeren.
Lees meer

GZIP Compressie

GZIP Compressie grootte : 21 KB


GZIP compressie is geactiveerd.

Kennisbank
Door GZIP compressie te activeren wordt de output van de eigen website stukken verkleind. Hierdoor worden kleinere bestanden naar de web-browser gestuurd, waardoor de laadtijd van de website sneller wordt. Tegelijkertijd neemt de load van de server eningszins toe. De output van de website wordt namelijk eerst kleiner gemaakt, voordat deze naar de webbrowser verzonden wordt. Meestal is de winst die behaald wordt met GZIP compressie in combinatie met caching groter dan de toename van CPU. Een GZIP compressed bestand dient kleiner dan 33 KB te zijn voor optimale prestaties.

Inline CSS

Uw website heeft geen inline stylesheets (CSS)

Kennisbank
Inline css is de css code in een html-pagina onder de html-tags ( en dus niet in een externe CSS-bestand) Inline css verhoogt de laadtijd van de webpagina wat (in negatieve zin) een belangrijke factoor speelt bij het ranken in zoekmachines. Zorg er dus voor dat je inline css vermijd.

Interne CSS

Uw website bevat geen interne CSS.

Kennisbank
Interne css is de css code die zich op HTML-pagina zelf bevind (welliswaar in een style tag) Interne css heeft als nadeel dat het de laadtijd van een website pagina vertraagd omdat er geen pagina caching mogelijk is voor de interne css. Probeer je CSS-code daarom altijd in een extern bestand te zetten.

Micro Data Schema Test

Micro data schema test is mislukt.

Kennisbank
Microdata is een standaard (vocabulair) dat aan de broncode van een website pagina kan worden toegevoegd om bepaalde elementen te benoemen, Hier kan b.v. gedacht worden aan een telefoonnummer of adresgegevens. Door microdata toe te voegen aan de html code creeer je een beter begrip voor zoekmachine spiders wat die elementen of onderdelen zijn binnen een pagina. Enkele voorbeelden van microdata elementen zijn:
- Breadbrumb
- Adres
- Openingstijden
- Beoordeling (rating)
- Video
- Productbenaming
- Evenement

Lees meer

IP & DNS Rapport

IPv4 84.22.101.144
IPv6 Niet ondersteund
DNS Report
SLHostClassTTLTypePRITargetIP
1www.024nijmegen.nlIN13397A84.22.101.144

IP Canonicalization Test

IP canonicalization test bij betreffende website mislukt

Kennisbank
Als er meerdere domeinnamen onder één IP-adres wordt geregistreerd, bestaat de mogelijkheid dat zoekrobots deze als duplicaten zien, wanneer deze websites dezelfde content bevatten.
Lees meer

URL Canonicalization Test

URL canonicalization test bij de betreffende website mislukt

Kennisbank
Canonical tags maakt al je URLs die leiden tot een enkel adres of webpagina tot een enkele url. zoals:
<link rel="canonical" href="https://mijnwebsite.nl./home" />
<link rel="canonical" href="https://www.mijnwebsite.nl/home" />
Beiden verwijzen naar mijnwebsite.nl/home. Dus alle andere urls met dezelfde inhoud of pagina komen nu uit op de link url mijnwebsite.nl/home. Hiermee los je het probleem op dat zoekmachines paginas op je website als duplicate content beschouwen. TIP: Gebruik de canonical tag voor urls welke dezelfde verwijzing dienen te hebben.
Lees meer

Plain Text Email Test

Website succesvol gecontroleerd op plain e-mailadressen vermeldingen. Er zijn geen plain e-mailadres verwijzingen gevonden op deze website

Kennisbank
Wanneer je simpelweg je e-maiadres plaatst op je website, dan ben je een eenvoudig slachtoffer voor spammers. Sowieso is het plaatsen van plain text e-mailadressen op websites af te raden. Spambots kunnen op deze manier makkelijk je e-mailadres van je website scannen en vervolgens opnemen in een ongewenste mailinglijst. Advies is daarom altjd om een contactformulier op je website te gebruiken.

Om dit te bestrijden kun je e-mailadressen op verschillende manieren verbergen of minder laten opvallen:
1) CSS pseudo classes.
2) Je e-mailadres achterstevoren schrijven.
3) Het draaien van de display met behulp van css.
4) Het verbergen van je e-mailadres met behulp van javascript.
5) Het gebruik van Wordpress en/of een php contactformulier.
Lees meer

cURL Response

urlhttp://www.024nijmegen.nl/content typetext/html; charset=utf-8
http code200header size625
request size208filetime-1
ssl verify result0redirect count0
total time0.42983namelookup time0.004354
connect time0.1913pretransfer time0.191463
size upload0size download21410
speed download49906speed upload0
download content length-1upload content length-1
starttransfer time0.423614redirect time0
redirect urlprimary ip84.22.101.144
certinfoprimary port80
local ip46.17.0.165local port60490

Responsive (mobiel vriendelijk) check


Responsive (mobiel vriendelijk) : Onbekend

Resultaat : Onbekend

Localized Rule Name Rule Impact
Geen data om weer te geven.
CMS:
Locale:
Roboted Resources:
Transient Fetch Failure Resources:

Google Page Speed Insight (Mobiel)

Pagina snelheid

Gemiddelde score


Pagina statistieken


numberResources117numberHosts8
totalRequestBytes12940numberStaticResources109
htmlResponseBytes971164overTheWireResponseBytes1226544
cssResponseBytes313272imageResponseBytes174357
javascriptResponseBytes2230094otherResponseBytes93670
numberJsResources21numberCssResources14


Vermijd App Install Interstitials welke website content verbergen

Veel website eigenaren promoten apps van hun eigen bedrijf onder mobiele websitebezoekers. Als dit niet zorgvuldig wordt gedaan, kan dit leiden tot indexeringsproblemen en kan de bezoeker problemen ondervinden met het gebruik van de website. Kijk hier voor meer informatie.

Vermijd Plugins

De betreffende website bevat geen plugins, die voorkomen dat de inhoud hiervan bruikbaar is op vele platformen. Meer informatie over het belang van plugins vermijden.

Viewport configureren

Uw website heeft geen viewport gespecificeerd. Dit zorgt ervoor dat gebruikers met mobiele apparaten uw website kunnen bekijken, alsof ze achter een desktop zitten. Het configureren van een viewport zorgt ervoor dat uw website gerendert kan worden op elke device
Viewport configureren voor deze website pagina.

Content grootte naar Viewport

De inhoud van de pagina past perfect binnen de viewport, waardoor de website bezoeker een goede gebruikerservaring zal hebben Meer informatie.

Website knoppen niet (goed) geschikt voor touchscreen

Een aantal van de links / knoppen op uw webpagina kan te klein zijn voor een gebruiker om gemakkelijk aan te tikken op een touchscreen. Overweeg Meer informatie over Viewports optimalisatie hiervoor. Meer informatie kunt u hier vinden

 • The tap target <a href="/024-nijmegen/alg/login" class="logBtn selectBtn">Inloggen</a> is close to 1 other tap targets
 • The tap target <input id="search-area185" type="text" name="searchword" class="search-caption-on"> is close to 2 other tap targets
 • The tap target <input id="suggestion-area185" type="text" name="searchwordsugg"> is close to 2 other tap targets
 • The tap target <div id="ajax-search-button185"></div> is close to 1 other tap targets
 • The tap target <a href="/www/tag/024Nijmegen">024Nijmegen</a> is close to 7 other tap targets
 • The tap target <a href="http://www.024nijmegen.nl">http://www.024nijmegen.nl</a> is close to 6 other tap targets
 • The tap target <a href="/www/024horeca" class="prev">&lt; Vorige</a> is close to 1 other tap targets

Gebruik goed leesbare lettertypen

De tekst op uw website paginas zijn niet goed leesbaar voor uw bezoekers. Meer informatie over het verbeteren van lettertypes voor een betere gebruikerservaring

De volgende tekstfragmenten bevatten een (te) klein lettertype. Verhoog de lettergrootte om deze beter leesbaar te maken.

 • Inloggen renders only 1 pixels tall (4 CSS pixels)
 • VAN ALLES WAT renders only 3 pixels tall (7 CSS pixels)
 • Bedrijvig Nijmegen renders only 3 pixels tall (4 CSS pixels)
 • Bedrijvengids renders only 10 pixels tall (5 CSS pixels)
 • , renders only 6 pixels tall (5 CSS pixels)
 • voor en door Nijmegenaren renders only 5 pixels tall (14 CSS pixels)
 • Please login t…ave a comment. renders only 4 pixels tall (5 CSS pixels)
 • e&#39;jij nieuws t…l uut nimwege. renders only 14 pixels tall (5 CSS pixels)
 • , zoek bedrijv…s. (lees meer) renders only 26 pixels tall (5 CSS pixels)
 • Heb jij iets t…ieder wat wils renders only 6 pixels tall (15 CSS pixels)
 • Praat mee over NEC &amp; Spurt renders only 13 pixels tall (5 CSS pixels)
 • is echt een fe…te maken zijn. renders only 2 pixels tall (5 CSS pixels)
 • Nijmegen heeft…4% verweduwd. renders only 1 pixels tall (5 CSS pixels)
 • Facebook: renders only 1 pixels tall (5 CSS pixels)
 • Nijmeegse loka…kiezingen 2018 renders only 37 pixels tall (5 CSS pixels)
 • Save to Facebook renders only 4 pixels tall (11 CSS pixels)
 • Reageer renders only 6 pixels tall (16 CSS pixels)
 • Kvk Tekefoongi…dengids Google renders only 4 pixels tall (11 CSS pixels)
 • Contact us renders only 8 pixels tall (20 CSS pixels)
 • Nieuwtje uut Nimwegen renders only 8 pixels tall (8 CSS pixels)
 • ↑ Top renders only 5 pixels tall (14 CSS pixels)
 • Ja lekker... k…uk van de site renders only 7 pixels tall (18 CSS pixels)
 • Door onze webs…onse kuukskes renders only 5 pixels tall (14 CSS pixels)
 • OWKEEJ renders only 5 pixels tall (14 CSS pixels)

Landingspagina redirects

Uw website pagina bevat geen redirects. Lees meer over het vermijden van landingspagina redirects.

GZIP Compression

U heeft website comprimeren geactiveerd. Lees meer overcompressie activeren/a>.

Server Response Tijd

In our test, your server responded in https://developers.google.com/speed/docs/insights/Server. There are many factors that can slow down your server response time.
Please read our recommendations to learn how you can monitor and measure where your server is spending the most time.

Minify CSS

CSS code comprimeren kan de laadtijd van uw website en perforamce aanzienlijk verbeteren.
Minimaliseer uw CSS code door deze te reduceren tot 1.3KiB ( 25% reductie ).

 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/applications/business/templates/SYLA/assets/css/category.css kan besparen tot 382B ( 26%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/applications/business/templates/SYLA/assets/css/item.css kan besparen tot 351B ( 28%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/applications/business/templates/SYLA/assets/css/employee.css kan besparen tot 192B ( 30%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/assets/css/reset.css?ver=20180927 kan besparen tot 177B ( 17%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/assets/css/comments.css?ver=20180927 kan besparen tot 168B ( 23%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/applications/business/templates/SYLA/assets/css/submission.css kan besparen tot 102B ( 32%reductie )

Minify HTML

Uw HTML is geminimaliseerd Lees meer over HTML minimaliseren.

Minify JavaScript

Compacting JavaScript code can save many bytes of data and speed up downloading, parsing, and execution time.
Minify JavaScript for the following resources to reduce their size by 1.2KiB ( 38% reductie ).

 • https://connect.facebook.net/en_GB/sdk.js kan besparen tot 666B ( 39%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/components/com_extrawatch/js/jdownloadurl.js kan besparen tot 416B ( 50%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/components/com_extrawatch/js/agent.js?env=ExtraWatchJoomlaEnv&rand=0.19426893815398216 kan besparen tot 145B ( 22%reductie )

Render-blocking JavaScript and CSS

Your page has (9) blocking script resources and (0) blocking CSS resources. This causes a delay in rendering your page. None of the above-the-fold content on your page could be rendered without waiting for the following resources to load. Try to defer or asynchronously load blocking resources, or inline the critical portions of those resources directly in the HTML.

Render-blocking JavaScript

 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/assets/css/reset.css?ver=20180927
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/applications/business/templates/SYLA/assets/css/zoo.css?ver=20180927
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/applications/business/templates/SYLA/assets/css/category.css
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/applications/business/templates/SYLA/assets/css/item.css
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/applications/business/templates/SYLA/assets/css/employee.css
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/applications/business/templates/SYLA/assets/css/submission.css
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/elements/rating/assets/css/rating.css?ver=20180927
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/elements/itemprevnext/itemprevnext.css?ver=20180927
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/assets/css/comments.css?ver=20180927

Render-blocking CSS

Optimize Images

Properly formatting and compressing images can save many bytes of data.
Optimize the following images to reduce their transfer size by 1KiB ( 22% reductie ).

 • http://www.024nijmegen.nl/modules/mod_improved_ajax_login/cache/265/f7c811eecda165c4ab16de82ff26c9e1.png kan besparen tot 524B ( 23%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/modules/mod_improved_ajax_login/cache/265/c670413cfbaa4fbd37ddbd04ae49f23f.png kan besparen tot 163B ( 26%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/modules/mod_improved_ajax_login/themes/elegant/images/ok.png kan besparen tot 147B ( 23%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/modules/mod_universal_ajaxlivesearch/cache/185/4e7e194cfd1f6926acb488904c1d7dc0.png kan besparen tot 127B ( 16%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/modules/mod_improved_ajax_login/themes/elegant/images/email.png kan besparen tot 108B ( 20%reductie )

Prioritize Visible Content

You have the above-the-fold content properly prioritized. Learn more about prioritizing visible content.

Google Page Speed Insight (Desktop)


Page Statistics


numberResources118numberHosts8
totalRequestBytes12830numberStaticResources110
htmlResponseBytes971656overTheWireResponseBytes1234579
cssResponseBytes313298imageResponseBytes172413
javascriptResponseBytes2237785otherResponseBytes101594
numberJsResources23numberCssResources14


Page Speed

Landing Page Redirects

Your page has no redirects. Learn more about avoiding landing page redirects

GZIP Compression

You have compression enabled. Learn more about enabling compression.

Leverage Browser Caching

Setting an expiry date or a maximum age in the HTTP headers for static resources instructs the browser to load previously downloaded resources from local disk rather than over the network.
Leverage browser caching for the following cacheable resources:

 • https://connect.facebook.net/en_GB/sdk.js
 • http://www.google-analytics.com/analytics.js

Server Response Time

In our test, your server responded in https://developers.google.com/speed/docs/insights/Server. There are many factors that can slow down your server response time.
Please read our recommendations to learn how you can monitor and measure where your server is spending the most time.

Minify CSS

CSS code comprimeren kan de laadtijd van uw website en perforamce aanzienlijk verbeteren.
Minimaliseer uw CSS code door deze te reduceren tot 1.3KiB ( 25% reductie ).

 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/applications/business/templates/SYLA/assets/css/category.css kan besparen tot 382B ( 26%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/applications/business/templates/SYLA/assets/css/item.css kan besparen tot 351B ( 28%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/applications/business/templates/SYLA/assets/css/employee.css kan besparen tot 192B ( 30%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/assets/css/reset.css?ver=20180927 kan besparen tot 177B ( 17%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/assets/css/comments.css?ver=20180927 kan besparen tot 168B ( 23%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/applications/business/templates/SYLA/assets/css/submission.css kan besparen tot 102B ( 32%reductie )

Minify HTML

Your HTML is minified. Learn more about minifying HTML.

Minify JavaScript

Compacting JavaScript code can save many bytes of data and speed up downloading, parsing, and execution time.
Minify JavaScript for the following resources to reduce their size by 1.2KiB ( 38% reductie ).

 • https://connect.facebook.net/en_GB/sdk.js kan besparen tot 666B ( 39%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/components/com_extrawatch/js/jdownloadurl.js kan besparen tot 416B ( 50%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/components/com_extrawatch/js/agent.js?env=ExtraWatchJoomlaEnv&rand=0.19426893815398216 kan besparen tot 145B ( 22%reductie )

Render-blocking JavaScript and CSS

Your page has (9) blocking script resources and (0) blocking CSS resources. This causes a delay in rendering your page. None of the above-the-fold content on your page could be rendered without waiting for the following resources to load. Try to defer or asynchronously load blocking resources, or inline the critical portions of those resources directly in the HTML.

Render-blocking JavaScript

 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/assets/css/reset.css?ver=20180927
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/applications/business/templates/SYLA/assets/css/zoo.css?ver=20180927
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/applications/business/templates/SYLA/assets/css/category.css
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/applications/business/templates/SYLA/assets/css/item.css
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/applications/business/templates/SYLA/assets/css/employee.css
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/applications/business/templates/SYLA/assets/css/submission.css
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/elements/rating/assets/css/rating.css?ver=20180927
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/elements/itemprevnext/itemprevnext.css?ver=20180927
 • http://www.024nijmegen.nl/media/zoo/assets/css/comments.css?ver=20180927

Render-blocking CSS

Optimize Images

Properly formatting and compressing images can save many bytes of data.
Optimize the following images to reduce their transfer size by 1KiB ( 22% reductie ).

 • http://www.024nijmegen.nl/modules/mod_improved_ajax_login/cache/265/f7c811eecda165c4ab16de82ff26c9e1.png kan besparen tot 524B ( 23%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/modules/mod_improved_ajax_login/cache/265/c670413cfbaa4fbd37ddbd04ae49f23f.png kan besparen tot 163B ( 26%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/modules/mod_improved_ajax_login/themes/elegant/images/ok.png kan besparen tot 147B ( 23%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/modules/mod_universal_ajaxlivesearch/cache/185/4e7e194cfd1f6926acb488904c1d7dc0.png kan besparen tot 127B ( 16%reductie )
 • http://www.024nijmegen.nl/modules/mod_improved_ajax_login/themes/elegant/images/email.png kan besparen tot 108B ( 20%reductie )

Prioritize Visible Content

You have the above-the-fold content properly prioritized. Learn more about prioritizing visible content.

Eigen website verbeteren? | Gratis SEO scanner v1.0 © EigenWebsite.nl