SEO Scan & website verbeteren van : https://www.facebook.com/SohoGorinchem/

De aanbevelingen en verbeter-adviezen uit dit gratis analyse-rapport zijn nuttig om uw website gezond te houden.

Onderzocht op : 2019-01-10 18:47:33


De SEO-scan resultaten van https://www.facebook.com/SohoGorinchem/ zijn beschikbaar!

Wij vonden 15 verbeterpunten voor deze website!

Page Title

Page Title : SOHO Gorinchem - Startpagina | Facebook


Uw pagina titel bevat niet meer dan 60 tekens. Dit is prima!

Kennisbank
De title tag is de titel van een web pagina. Deze titel zit meestal ingesloten tussen een (< title >< / title >) tag. Zoekmachine’s zoals Google zoeken vaak naar ondermeer de titel van uw website om deze vervolgens weer te geven in de zoekresultaten. Een goede, beschrijvende, relevante pagina titel voor uw website is zowel voor zoekmachine’s (SEO) als sociale media zeer belangrijk. Een goede pagina titel bestaat vaak uit een goed primair of secundair sleutelwoord, samenvattend waarover de betreffende pagina gaat. Belangrijk om online gevonden te worden met je eigen website en om hoger in de zoekresultaten te scoren dus!
Lees meer

Meta Description

Meta Description : SOHO Gorinchem - Arkelstraat 3, 4201 KA Gorinchem - Beoordeling van 4.8 op basis van 58 recensies 'Super leuke winkel, kom hier al jaren en iedere keer...


Uw website beschrijving (meta description) bevat meer dan 150 tekens. Kort uw beschrijving in.

Kennisbank
Meta Desciption betekent een (korte) beschrijving, met daarin een zo volledig mogelijke interpretatie van de inhoud van uw website en functies. Deze beschrijving wordt vaak weergegeven bij uw website in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Meestal betreft het een korte samenvatting die beschrijven waar de website over gaat om bezoekers snel in zoekmachine's inzicht te geven of uw website de relavante informatie kan geven waarnaar ze op zoek zijn. U kunt eventueel een pakkende slogan voor uw website overwegen, al zal dit minder snel meetellen voor uw zoekmachine ranking. Belangrijker is het echter om een samenvattende beschrijvende tekst van maximaal 150 tekens over uw website te beschrijven. Het is hierbij belangrijk trefwoorden waarop u gevonden wilt worden in zoekmachine's te verwerken. Wanneer u b.v. een schildersbedrijf heeft en gevonden wilt worden op: 'Schilderwerk Amsterdam', dan kunt u b.v. in uw meta desciption gebruiken: 'Gespecialiseerd schilderwerk in de regio Amsterdam' Tevens is het belangrijk dat de meta descriptions van uw verschillende website pagina's een unieke beschrijving hebben. Iedere web pagina moet dus een verschillende, beschrijvende tekst bevatten. Een aanvullend advies; wees samenvattend, doelgericht en vooral kort van beschrijving.

Meta Keyword

Meta Keyword :


Uw website bevat geen trefwoorden. (keywords) Vul uw website aan met kern trefwoorden.

Kennisbank
Meta keywords (trefwoorden) zijn sleutelwoorden met betrekking op de inhoud van uw website. Meta keywords worden niet alleen gebruikt door zoekmachine's, maar ook door b.v. sociale media om globaal in te kunnen schatten waar uw website over gaat.

1 trefwoord

Trefwoord Aanwezigheid Dichtheid Mogelijk Spam?

Twee trefwoorden

Trefwoord Aanwezigheid Dichtheid Mogelijk Spam?

Drie trefwoorden

Trefwoord Aanwezigheid Dichtheid Mogelijk Spam?

Vier trefwoorden

Trefwoord Aanwezigheid Dichtheid Mogelijk Spam?

Trefwoord gebruik

De meest gebruikte trefwoorden op uw website pagina's komen niet overeen met de Meta keywords (trefwoorden)

Kennisbank
Sleutelwoord of trefwoord (keyword) gebruik is het gebruik van uw zoekwoorden in Meta tags en de inhoud van uw website. Gebruik zoekwoorden die uw website naar behoren beschrijven voor een nauwkeurige weergave van uw eigen website in de zoekresultaten van zoekmachine's

Totale aantal woorden

Totale aantal woorden : 0

Kennisbank
Het totale aantal (unieke) woorden zijn beschrijvelijke woorden /unieke content die de inhoud en/of functies van uw website beschrijven. Zoekmachine technisch stelt b.v. Google er veel prijs op als uw website unieke teksten bevat. Met behulp van unieke content geef je je website bezoeker een persoonlijke en tevens unieke gebruikerservaring.

Denk er dus goed overna welke teksten u gebruikt voor uw website. Heeft u deze zelf gemaakt? Laten schrijven? Het kopieren van teksten van een andere website is ten aller tijden af te raden, al helemaal wanneer u deze niet in zijn geheel aanpast

Text/HTML Ratio Test

Website is mislukt text/HTML ratio te testen.

Text/HTML Ratio Test : 0%

Kennisbank
De ideale pagina ratio van tekst naar HTML-code moet liggen tussen de 20% en 60%. Wanneer je pagina ratio percentage lager dan 20% uitkomt, dan betekent dit dat het aan te raden is meer unieke content voor je website te (laten) schrijven. Het is echter ook weer af te raden wanneer dit percentage hoger dan 60% uitvalt, dan bestaat de mogelijkheid namelijk dat deze pagina's als spam kunnen worden beschouwd.

HTML Headings

H1(1)

 • SOHO Gorinchem Kledingwinkel in Gorinchem

H2(0)

H3(0)

H4(0)

H5(0)

H6(3)

 • Plaatsen Gorinchem Winkels en detailhandel Kledingwinkel SOHO Gorinchem
 • SOHO Gorinchem heeft 9 nieuwe foto's toegevoegd.
 • SOHO Gorinchem
Kennisbank
h1 status geeft aan wat de titel of kop is van uw website pagina of artikel. Meestal is deze kop qua lettertype een stuk groter dan het artikel en neemt Google deze titel ook mee bij weergave in de zoekresultaten.

h2 status is minder belangrijk dan h1 status, maar zou gezien kunnen worden als een 'sub-kop' of sub-titel. Vaak wordt deze h2 tag titel ook qua lettertype kleiner weergegeven dan h1 en speelt deze een minder belangrijke rol bij indexatie door zoekmachine's. Toch is het altijd belangrijk h2 titels, b.v. als sub-titels aan te maken op een web pagina.

robot.txt

Uw website bevat geen robot.txt bestand.

Kennisbank
De robots.txt file plaats je in de www (root) directory van je eigen website. Dus www.jedomeinnaam.nl/robots.txt is de plaats waar deze moet komen te staan. Deze file geeft aan hoever de zoekmachines door mogen lopen binnen een website.

Het robots.txt bestand wordt wel eens verward met de metatags robots. Deze twee horen eigenlijk altijd wel samen gebruikt te worden. Zo wil je bijvoorbeeld een zoekmachines spider liever buiten de deur houden van een map zoals “klanten” en zoals een map “images”. Uiteraard blijft het een verzoek, geen volledige garantie.
Lees meer

Sitemap

Uw website bevat geen sitemap. Voor betere vindbaarheid in de zoekresultaten is het aan te raden een sitemap aan te maken voor uw website.

Kennisbank
Een website sitemap is ongeveer te vergelijken met een inhoudsopgave van een boek. Het is een systematische ordening van de paginas van een website, met als doel de gebruiker snel inzicht te geven in de structuur van de betreffende website. Niet iedere website heeft een sitemap, maar voor grotere en complexere websites is een sitemap zeker aan te raden. Tevens vinden zoekmachine’s zoals Google en sitemap altijd prettig om deze beter te kunnen plaatsen in de zoekresultaten.

Hou onderstaande zaken ook in gedachte:
1) Een sitemap dient altijd kleiner te zijn dan 10 MB (10,485,760 bytes) en kan maximaal 50,000 urls bevatten. Wanneer je website meer urls bevat, dan is het aan te raden om een multiple sitemap aan te maken.
2)Zet je sitemap in de www directory en voeg de URL van je sitemap toe in robots.txt.
3) sitemap.xml kan eventueel worden gecomprimeerd om snellere laadtijden te bevorderen.

Broken link (404 error): een gebroken link is een ontoegankelijke link of de URL van een website. Een hoger percentage van gebroken links hebben een negatief effect op de zoekmachine ranking van je eigen website. Tevens verslechtert dit over het algemeen de gebruikerservaring. Er zijn verschillende redenen voor gebroken link. Hieronder staan ze vermeld:
1) Een incorrect ingetype url
2) De bestemmingspagina heeft de gelinkte web pagina verwijderd, waarnaar door iemand anders verwezen werd, (De bekende 404 error).
3) De bestemming website is onomkeerbaar verplaatst of bestaat niet meer. (Domeinnaam is veranderd of de website is geblokkeerd of werkt niet meer).
4) Gebruikers kunnen achter een firewall, software of security mechanisme zitten wat de toegang tot de website bestemming blokkeert.
5) Je hebt een link verstrekt welke naar een website verwijst die wordt geblokkeerd door de firewall of dergelijke software voor externe toegang.
Lees meer or Lees meer

Inkomende en uitgaande links

Aantal inkomende links 76
Aantal uitgaande links 1

Inkomende links

 • https://www.facebook.com/policies/cookies/
 • https://www.facebook.com/
 • https://www.facebook.com/recover/initiate?lwv=110&ars=royal_blue_bar
 • /SohoGorinchem/?ref=page_internal
 • /SohoGorinchem/about/?ref=page_internal
 • /SohoGorinchem/photos/?ref=page_internal
 • /SohoGorinchem/reviews/?ref=page_internal
 • /SohoGorinchem/posts/?ref=page_internal
 • /SohoGorinchem/community/?ref=page_internal
 • /SohoGorinchem/ads/?ref=page_internal
 • /login/?next=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSohoGorinchem%2F
 • /reg/?rs=2
 • /reg/?rs=1
 • /SohoGorinchem/reviews/
 • /SohoGorinchem/community/
 • /SohoGorinchem/about/?__xts__%5B0%5D=33.%7B%22logging_data%22%3A%7B%22page_id%22%3A%22245801972224259%22%2C%22event_type%22%3A%22clicked_view_page_about%22%2C%22impression_info%22%3A%22%22%2C%22surface%22%3A%22www_pages_highlights%22%2C%22interacted_story_type%22%3A%22291992504486569%22%2C%22session_id%22%3A%22829aa9f589e32d34193f1cac1085ed74%22%7D%7D
 • /pages/category/clothing-store/
 • https://www.facebook.com/SohoGorinchem/likes?ref=page_internal
 • /SohoGorinchem/reviews/
 • https://www.facebook.com/SohoGorinchem/likes
 • https://www.facebook.com/ColourBusiness/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/ColourBusiness/?ref=py_c
 • /search/104082222960717/places-in/132008380200065/places/intersect/
 • https://www.facebook.com/juwelierangelo/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/juwelierangelo/?ref=py_c
 • /search/107644865932034/places-in/188031587886173/places/intersect/
 • https://www.facebook.com/tJuffie/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/tJuffie/?ref=py_c
 • /search/112515902096822/places-in/200600219953504/places/intersect/
 • https://www.facebook.com/ikwilmode/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/ikwilmode/?ref=py_c
 • /search/108306845864495/places-in/128753240528981/places/intersect/
 • https://www.facebook.com/debuurmangorinchem/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/debuurmangorinchem/?ref=py_c
 • /search/107644865932034/places-in/200600219953504/places/intersect/
 • https://www.facebook.com/KoopzondagVroomshoop/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/KoopzondagVroomshoop/?ref=py_c
 • /search/108645542492727/places-in/136412456432179/places/intersect/
 • https://www.facebook.com/MissandMrsFashion.nl/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/MissandMrsFashion.nl/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/YourChoicemode-Gorinchem-465795883465923/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/YourChoicemode-Gorinchem-465795883465923/?ref=py_c
 • /search/107644865932034/places-in/186230924744328/places/intersect/
 • https://www.facebook.com/search/107644865932034/places-in/186230924744328/places/intersect/
 • https://www.facebook.com/places/
 • https://www.facebook.com/places/Dingen-die-je-kunt-doen-in-Gorinchem/107644865932034/
 • https://www.facebook.com/search/107644865932034/places-in/200600219953504/places/intersect/
 • https://www.facebook.com/search/107644865932034/places-in/186230924744328/places/intersect/
 • https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data
 • https://www.facebook.com/privacy/explanation
 • https://www.facebook.com/policies?ref=pf
 • https://www.facebook.com/ad_campaign/landing.php?placement=pf_rhc&campaign_id=242449722530626&extra_1=auto
 • https://www.facebook.com/help/568137493302217
 • https://www.facebook.com/help/cookies?ref_type=sitefooter
 • /SohoGorinchem/photos/pb.245801972224259.-2207520000.1547145971./1248095528661560/?type=3&eid=ARAGgpqLkjUbCQ7u_eJR8O3k4m2SqlaBcFybINCni9SHTtmJLXsMx5xNMYetcSkE2kL63HroQSN_HMBP
 • /SohoGorinchem/photos/pb.245801972224259.-2207520000.1547145971./1248095458661567/?type=3&eid=ARDMqIzqoPDrT0pVPfUJj-Gaf57NGU8mXl0zmZopB6GoI3T2GTXtNRTLahHzye0_u9nJTDC1FVPD1CYo
 • /SohoGorinchem/photos/pb.245801972224259.-2207520000.1547145971./1248095448661568/?type=3&eid=ARB1j5x26SITcPwTIVTNWD9IOnmIfR0TY3I0gnfut4WgcFqjr7nn8RNW6_RnsSA8Zxqwro5387PvXN-1
 • /SohoGorinchem/photos/
 • /SohoGorinchem/reviews/
 • /SohoGorinchem/reviews/?post_id=1565107620201812&referrer=page_recommendations_home_card
 • /SohoGorinchem/reviews/?post_id=678651122342410&referrer=page_recommendations_home_card
 • /SohoGorinchem/reviews/?post_id=10204485697258619&referrer=page_recommendations_home_card
 • /SohoGorinchem/reviews/?referrer=page_recommendations_see_all
 • https://www.facebook.com/SohoGorinchem/?ref=nf&hc_ref=ARQnVKL49T_Fn8KDO7HvWrg4db1HEKzIoyK23c8PlmlbjQCkPYW79HLPKTZzTxy2RnY&__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg&__tn__=%3C-R
 • https://www.facebook.com/SohoGorinchem/?hc_ref=ARTqRkzUvh7kjJ_egB5jstw7Sqk9l9ALFknockswBoz9-dTfXiXdPwDPfgvG_UMkhQA&__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg&__tn__=kC-R
 • /SohoGorinchem/posts/1248097105328069?__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg&__tn__=-UC-R
 • /SohoGorinchem/posts/1248097105328069?__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg&__tn__=-R
 • /SohoGorinchem/photos/pcb.1248097105328069/1248095245328255/?type=3&__tn__=HH-R&eid=ARDYUcdjEgn8E4_ZUxZhyAEgWadMJD8kT95jRHvMuQ91e0qpRDJ759jTU6u7BuXUSgCYhO59La1HqhI1&__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg
 • /SohoGorinchem/photos/pcb.1248097105328069/1248095255328254/?type=3&__tn__=HH-R&eid=ARAAlWq5GwsrP6DmMRV7G98AP88mZO4JoXf5icllRPXR01nCZhEd-fWEGPOVEtEHnlZmkPIuWBoupkVb&__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg
 • /SohoGorinchem/photos/pcb.1248097105328069/1248095298661583/?type=3&__tn__=HH-R&eid=ARCoFjkjYkS2ZQyu4o7Hx8swI0_3pTaQlH1jvutwRDREKEun_zfJYWSGFn_NGmhfjhbVWmhzqSqRkqet&__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg
 • /SohoGorinchem/photos/pcb.1248097105328069/1248095318661581/?type=3&__tn__=HH-R&eid=ARC261GOh2X48lKn7sTNcqsPBq-iH-bJfB_K7B3HhE7_q6mdz7sVm3VOq8KZSR9aK5Rh3ut-_tAqc1bn&__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg
 • https://www.facebook.com/SohoGorinchem/?ref=nf&hc_ref=ARQqEx7_TkA1usMtagTm-dkGISi0yuCD-3M1TU-rfUVkyUiR871jdqzyg78DMNdoc2w&__xts__%5B0%5D=68.ARCgeXusy5Cwthx4FUM8phAGkXwP7G0Vk44VvnmaBPNzM6IWDqM1YwijSMIzFNlXIrJpVr9IsU6BgZiV4-px3k1AqYtctJ_Gx3MriLEvPRmI5qLZjQr66gcHN7G5w9dAjp7OLvr_sS1Aukt604PoK18SGd7clADlU_O0aR9pSwB5QZDskS0266O3V9lLU6BVFmlXFMXQct4aqPL65tFmELhiUd0MExco1PtR-TusHIgHyX5wceOMU39-gNMp7HdcCF9_2Fc_-0ypwLaTLpTUxi755ZTaxTy0xwmAa7AIm9Ubn7ovFGw1cvSSuNv_PhA2JNEsPf40mmmkqi69mXxT6N_3yA&__tn__=%3C-R
 • https://www.facebook.com/SohoGorinchem/?hc_ref=ARTbXo-6WmJV9L3K8l4vDjIO0eBAC7zARD4z31HjiVYorAcEOfiuIPTl6yab0E-0mC0&fref=nf&__xts__%5B0%5D=68.ARCgeXusy5Cwthx4FUM8phAGkXwP7G0Vk44VvnmaBPNzM6IWDqM1YwijSMIzFNlXIrJpVr9IsU6BgZiV4-px3k1AqYtctJ_Gx3MriLEvPRmI5qLZjQr66gcHN7G5w9dAjp7OLvr_sS1Aukt604PoK18SGd7clADlU_O0aR9pSwB5QZDskS0266O3V9lLU6BVFmlXFMXQct4aqPL65tFmELhiUd0MExco1PtR-TusHIgHyX5wceOMU39-gNMp7HdcCF9_2Fc_-0ypwLaTLpTUxi755ZTaxTy0xwmAa7AIm9Ubn7ovFGw1cvSSuNv_PhA2JNEsPf40mmmkqi69mXxT6N_3yA&__tn__=kC-R
 • /SohoGorinchem/photos/a.306439672827155/1241406942663752/?type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARCgeXusy5Cwthx4FUM8phAGkXwP7G0Vk44VvnmaBPNzM6IWDqM1YwijSMIzFNlXIrJpVr9IsU6BgZiV4-px3k1AqYtctJ_Gx3MriLEvPRmI5qLZjQr66gcHN7G5w9dAjp7OLvr_sS1Aukt604PoK18SGd7clADlU_O0aR9pSwB5QZDskS0266O3V9lLU6BVFmlXFMXQct4aqPL65tFmELhiUd0MExco1PtR-TusHIgHyX5wceOMU39-gNMp7HdcCF9_2Fc_-0ypwLaTLpTUxi755ZTaxTy0xwmAa7AIm9Ubn7ovFGw1cvSSuNv_PhA2JNEsPf40mmmkqi69mXxT6N_3yA&__tn__=-R
 • /SohoGorinchem/photos/a.306439672827155/1241406942663752/?type=3&eid=ARBkFk28yREyHGoMFb5H0QfOWTq2rTFwf6UuOrlJ8sofrU-Q4vnEymMFa_rUqa4rGc6DSgYKfQ84f9uw&__xts__%5B0%5D=68.ARCgeXusy5Cwthx4FUM8phAGkXwP7G0Vk44VvnmaBPNzM6IWDqM1YwijSMIzFNlXIrJpVr9IsU6BgZiV4-px3k1AqYtctJ_Gx3MriLEvPRmI5qLZjQr66gcHN7G5w9dAjp7OLvr_sS1Aukt604PoK18SGd7clADlU_O0aR9pSwB5QZDskS0266O3V9lLU6BVFmlXFMXQct4aqPL65tFmELhiUd0MExco1PtR-TusHIgHyX5wceOMU39-gNMp7HdcCF9_2Fc_-0ypwLaTLpTUxi755ZTaxTy0xwmAa7AIm9Ubn7ovFGw1cvSSuNv_PhA2JNEsPf40mmmkqi69mXxT6N_3yA&__tn__=EEHH-R
 • https://www.facebook.com/SohoGorinchem/posts?__xts__%5B0%5D=33.%7B%22logging_data%22%3A%7B%22page_id%22%3A245801972224259%2C%22event_type%22%3A%22clicked_all_page_posts%22%2C%22impression_info%22%3A%22eyJmIjp7InBhZ2VfaWQiOiIyNDU4MDE5NzIyMjQyNTkiLCJpdGVtX2NvdW50IjoiMCJ9fQ%22%2C%22surface%22%3A%22www_pages_home%22%2C%22interacted_story_type%22%3A%22565413710334575%22%2C%22session_id%22%3A%22e7e8c50b7c05f6f14c3e490d0390cca3%22%7D%7D

Uitgaande Links

 • http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fshare.here.com%2Fr%2Fmylocation%2Fe-eyJuYW1lIjoiU09ITyBHb3JpbmNoZW0iLCJhZGRyZXNzIjoiQXJrZWxzdHJhYXQgMywgR29yaW5jaGVtIiwibGF0aXR1ZGUiOjUxLjgzMDQ0LCJsb25naXR1ZGUiOjQuOTc1MiwicHJvdmlkZXJOYW1lIjoiZmFjZWJvb2siLCJwcm92aWRlcklkIjoyNDU4MDE5NzIyMjQyNTl9%3Flink%3Daddresses%26fb_locale%3Dnl_NL%26ref%3Dfacebook&h=AT3ZdA5S8BH7vD324E08MEMoO9Elc5NKdgxYW35IcIVacZ-1ln7AP9-XlmSfSIUqmzsMGMS_PVxhWh-DZIorZfzV0Lry-6DuBzKGTOYzBR-Kl268bkAy_u61FvdGIbzdfdGXEQS2im8c0dmY

NoIndex , NoFollow, DoDollow Links

Aantal NoIndex Links 0
Aantal NoFollow Links 1
Aantal DoFollow Links 76
NoIndex Enabled by Meta Robot? No
NoFollow Enabled by Meta Robot? No

NoIndex Links

NoFollow Links

 • <a href="http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fshare.here.com%2Fr%2Fmylocation%2Fe-eyJuYW1lIjoiU09ITyBHb3JpbmNoZW0iLCJhZGRyZXNzIjoiQXJrZWxzdHJhYXQgMywgR29yaW5jaGVtIiwibGF0aXR1ZGUiOjUxLjgzMDQ0LCJsb25naXR1ZGUiOjQuOTc1MiwicHJvdmlkZXJOYW1lIjoiZmFjZWJvb2siLCJwcm92aWRlcklkIjoyNDU4MDE5NzIyMjQyNTl9%3Flink%3Daddresses%26fb_locale%3Dnl_NL%26ref%3Dfacebook&amp;h=AT3ZdA5S8BH7vD324E08MEMoO9Elc5NKdgxYW35IcIVacZ-1ln7AP9-XlmSfSIUqmzsMGMS_PVxhWh-DZIorZfzV0Lry-6DuBzKGTOYzBR-Kl268bkAy_u61FvdGIbzdfdGXEQS2im8c0dmY" target="_blank" rel="nofollow" data-lynx-mode="hover">Routebeschrijving</a>


Kennisbank

NoIndex : noindex is een meta tag waarde. De noindex richtlijn is niet bedoeld om je website beter in zoekmachine resultaten te laten zien. ‘noindex’ moet niet staan ingesteld in je meta tags, anders wordt je website mogelijk niet weergegeven in de zoekresultaten.

Standaard is een website pagina voorzien van “index.” Wanneer je niet wilt dat een specifieke website pagina van je website wordt weergegeven in de zoekresultaten van een zoekmachine, zoals Google, gebruik dan deze regel in het <head> gedeelte van je HTML: <meta name="robots" content="noindex" />

DoFollow & NoFollow : nofollow is ook een meta tag waarde. Nofollow aan je website pagina toevoegen betekent dat je niet wilt dat zoekmachines zoals Google deze indexeren. Je dient ‘nofollow’ niet als waarde in te stellen wanneer je wilt dat je website pagina wel door Google gevonden wordt.

Standaard staan links ingesteld op “follow.” Wanneer je een link wilt aanpassen naar “nofollow” dan is dit mogelijk op de volgende manier: <a href="http://www.eigenwebsite.nl/" rel="nofollow">Website tekst</a>Gebruik deze regel ook wanneer je wilt suggereren aan Google dat de hyperlink zijn SEO waarde niet mag doorgeven.

Lees meer

SEO vriendelijke Links

Sommige links zijn niet SEO vriendelijk.

Niet SEO vriendelijke links

 • https://www.facebook.com/recover/initiate?lwv=110&ars=royal_blue_bar
 • /SohoGorinchem/?ref=page_internal
 • /SohoGorinchem/about/?ref=page_internal
 • /SohoGorinchem/photos/?ref=page_internal
 • /SohoGorinchem/reviews/?ref=page_internal
 • /SohoGorinchem/posts/?ref=page_internal
 • /SohoGorinchem/community/?ref=page_internal
 • /SohoGorinchem/ads/?ref=page_internal
 • /SohoGorinchem/about/?__xts__%5B0%5D=33.%7B%22logging_data%22%3A%7B%22page_id%22%3A%22245801972224259%22%2C%22event_type%22%3A%22clicked_view_page_about%22%2C%22impression_info%22%3A%22%22%2C%22surface%22%3A%22www_pages_highlights%22%2C%22interacted_story_type%22%3A%22291992504486569%22%2C%22session_id%22%3A%22829aa9f589e32d34193f1cac1085ed74%22%7D%7D
 • https://www.facebook.com/SohoGorinchem/likes?ref=page_internal
 • https://www.facebook.com/ColourBusiness/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/ColourBusiness/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/juwelierangelo/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/juwelierangelo/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/tJuffie/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/tJuffie/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/ikwilmode/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/ikwilmode/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/debuurmangorinchem/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/debuurmangorinchem/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/KoopzondagVroomshoop/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/KoopzondagVroomshoop/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/MissandMrsFashion.nl/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/MissandMrsFashion.nl/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/YourChoicemode-Gorinchem-465795883465923/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/YourChoicemode-Gorinchem-465795883465923/?ref=py_c
 • https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data
 • https://www.facebook.com/ad_campaign/landing.php?placement=pf_rhc&campaign_id=242449722530626&extra_1=auto
 • https://www.facebook.com/help/cookies?ref_type=sitefooter
 • /SohoGorinchem/photos/pb.245801972224259.-2207520000.1547145971./1248095528661560/?type=3&eid=ARAGgpqLkjUbCQ7u_eJR8O3k4m2SqlaBcFybINCni9SHTtmJLXsMx5xNMYetcSkE2kL63HroQSN_HMBP
 • /SohoGorinchem/photos/pb.245801972224259.-2207520000.1547145971./1248095458661567/?type=3&eid=ARDMqIzqoPDrT0pVPfUJj-Gaf57NGU8mXl0zmZopB6GoI3T2GTXtNRTLahHzye0_u9nJTDC1FVPD1CYo
 • /SohoGorinchem/photos/pb.245801972224259.-2207520000.1547145971./1248095448661568/?type=3&eid=ARB1j5x26SITcPwTIVTNWD9IOnmIfR0TY3I0gnfut4WgcFqjr7nn8RNW6_RnsSA8Zxqwro5387PvXN-1
 • /SohoGorinchem/reviews/?post_id=1565107620201812&referrer=page_recommendations_home_card
 • /SohoGorinchem/reviews/?post_id=678651122342410&referrer=page_recommendations_home_card
 • /SohoGorinchem/reviews/?post_id=10204485697258619&referrer=page_recommendations_home_card
 • /SohoGorinchem/reviews/?referrer=page_recommendations_see_all
 • https://www.facebook.com/SohoGorinchem/?ref=nf&hc_ref=ARQnVKL49T_Fn8KDO7HvWrg4db1HEKzIoyK23c8PlmlbjQCkPYW79HLPKTZzTxy2RnY&__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg&__tn__=%3C-R
 • https://www.facebook.com/SohoGorinchem/?hc_ref=ARTqRkzUvh7kjJ_egB5jstw7Sqk9l9ALFknockswBoz9-dTfXiXdPwDPfgvG_UMkhQA&__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg&__tn__=kC-R
 • /SohoGorinchem/posts/1248097105328069?__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg&__tn__=-UC-R
 • /SohoGorinchem/posts/1248097105328069?__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg&__tn__=-R
 • /SohoGorinchem/photos/pcb.1248097105328069/1248095245328255/?type=3&__tn__=HH-R&eid=ARDYUcdjEgn8E4_ZUxZhyAEgWadMJD8kT95jRHvMuQ91e0qpRDJ759jTU6u7BuXUSgCYhO59La1HqhI1&__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg
 • /SohoGorinchem/photos/pcb.1248097105328069/1248095255328254/?type=3&__tn__=HH-R&eid=ARAAlWq5GwsrP6DmMRV7G98AP88mZO4JoXf5icllRPXR01nCZhEd-fWEGPOVEtEHnlZmkPIuWBoupkVb&__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg
 • /SohoGorinchem/photos/pcb.1248097105328069/1248095298661583/?type=3&__tn__=HH-R&eid=ARCoFjkjYkS2ZQyu4o7Hx8swI0_3pTaQlH1jvutwRDREKEun_zfJYWSGFn_NGmhfjhbVWmhzqSqRkqet&__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg
 • /SohoGorinchem/photos/pcb.1248097105328069/1248095318661581/?type=3&__tn__=HH-R&eid=ARC261GOh2X48lKn7sTNcqsPBq-iH-bJfB_K7B3HhE7_q6mdz7sVm3VOq8KZSR9aK5Rh3ut-_tAqc1bn&__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg
 • https://www.facebook.com/SohoGorinchem/?ref=nf&hc_ref=ARQqEx7_TkA1usMtagTm-dkGISi0yuCD-3M1TU-rfUVkyUiR871jdqzyg78DMNdoc2w&__xts__%5B0%5D=68.ARCgeXusy5Cwthx4FUM8phAGkXwP7G0Vk44VvnmaBPNzM6IWDqM1YwijSMIzFNlXIrJpVr9IsU6BgZiV4-px3k1AqYtctJ_Gx3MriLEvPRmI5qLZjQr66gcHN7G5w9dAjp7OLvr_sS1Aukt604PoK18SGd7clADlU_O0aR9pSwB5QZDskS0266O3V9lLU6BVFmlXFMXQct4aqPL65tFmELhiUd0MExco1PtR-TusHIgHyX5wceOMU39-gNMp7HdcCF9_2Fc_-0ypwLaTLpTUxi755ZTaxTy0xwmAa7AIm9Ubn7ovFGw1cvSSuNv_PhA2JNEsPf40mmmkqi69mXxT6N_3yA&__tn__=%3C-R
 • https://www.facebook.com/SohoGorinchem/?hc_ref=ARTbXo-6WmJV9L3K8l4vDjIO0eBAC7zARD4z31HjiVYorAcEOfiuIPTl6yab0E-0mC0&fref=nf&__xts__%5B0%5D=68.ARCgeXusy5Cwthx4FUM8phAGkXwP7G0Vk44VvnmaBPNzM6IWDqM1YwijSMIzFNlXIrJpVr9IsU6BgZiV4-px3k1AqYtctJ_Gx3MriLEvPRmI5qLZjQr66gcHN7G5w9dAjp7OLvr_sS1Aukt604PoK18SGd7clADlU_O0aR9pSwB5QZDskS0266O3V9lLU6BVFmlXFMXQct4aqPL65tFmELhiUd0MExco1PtR-TusHIgHyX5wceOMU39-gNMp7HdcCF9_2Fc_-0ypwLaTLpTUxi755ZTaxTy0xwmAa7AIm9Ubn7ovFGw1cvSSuNv_PhA2JNEsPf40mmmkqi69mXxT6N_3yA&__tn__=kC-R
 • /SohoGorinchem/photos/a.306439672827155/1241406942663752/?type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARCgeXusy5Cwthx4FUM8phAGkXwP7G0Vk44VvnmaBPNzM6IWDqM1YwijSMIzFNlXIrJpVr9IsU6BgZiV4-px3k1AqYtctJ_Gx3MriLEvPRmI5qLZjQr66gcHN7G5w9dAjp7OLvr_sS1Aukt604PoK18SGd7clADlU_O0aR9pSwB5QZDskS0266O3V9lLU6BVFmlXFMXQct4aqPL65tFmELhiUd0MExco1PtR-TusHIgHyX5wceOMU39-gNMp7HdcCF9_2Fc_-0ypwLaTLpTUxi755ZTaxTy0xwmAa7AIm9Ubn7ovFGw1cvSSuNv_PhA2JNEsPf40mmmkqi69mXxT6N_3yA&__tn__=-R
 • /SohoGorinchem/photos/a.306439672827155/1241406942663752/?type=3&eid=ARBkFk28yREyHGoMFb5H0QfOWTq2rTFwf6UuOrlJ8sofrU-Q4vnEymMFa_rUqa4rGc6DSgYKfQ84f9uw&__xts__%5B0%5D=68.ARCgeXusy5Cwthx4FUM8phAGkXwP7G0Vk44VvnmaBPNzM6IWDqM1YwijSMIzFNlXIrJpVr9IsU6BgZiV4-px3k1AqYtctJ_Gx3MriLEvPRmI5qLZjQr66gcHN7G5w9dAjp7OLvr_sS1Aukt604PoK18SGd7clADlU_O0aR9pSwB5QZDskS0266O3V9lLU6BVFmlXFMXQct4aqPL65tFmELhiUd0MExco1PtR-TusHIgHyX5wceOMU39-gNMp7HdcCF9_2Fc_-0ypwLaTLpTUxi755ZTaxTy0xwmAa7AIm9Ubn7ovFGw1cvSSuNv_PhA2JNEsPf40mmmkqi69mXxT6N_3yA&__tn__=EEHH-R
 • https://www.facebook.com/SohoGorinchem/posts?__xts__%5B0%5D=33.%7B%22logging_data%22%3A%7B%22page_id%22%3A245801972224259%2C%22event_type%22%3A%22clicked_all_page_posts%22%2C%22impression_info%22%3A%22eyJmIjp7InBhZ2VfaWQiOiIyNDU4MDE5NzIyMjQyNTkiLCJpdGVtX2NvdW50IjoiMCJ9fQ%22%2C%22surface%22%3A%22www_pages_home%22%2C%22interacted_story_type%22%3A%22565413710334575%22%2C%22session_id%22%3A%22e7e8c50b7c05f6f14c3e490d0390cca3%22%7D%7D


Kennisbank
Een SEO vriendelijke link volgt simpelweg onderstaande basisregels. De url dient geen parameters of andere vreemde tekens te bevatten, maar dient statische urls te hebben.

Heeft u problemen met het weergeven van SEO vriendelijke urls? Allicht kunnen onderstaande tips hulp bieden:
1) Vervang de underscore of andere scheidingstekens door dash voor het verkrijgen van een statische url. Probeer tevens parameters te herschrijven tot statisch uitziende urls. Dit is b.v. mogelijk via .htaccess.
2) Gebruik consequent www of geen www urls. (http://)
3) Gebruik bij voorkeur geen dynamische urls. Maak een sitemap aan om Google je website op de juiste manier te laten indexeren.
4) Blokkeer SEO onvriendelijke en niet relavante urls via het bestand robots.txt.
5) Onderschrijf je canonieke urls in canonical tag
Lees meer

Favicon

Uw website heeft een favicon. Heel netjes!

Lees meer

Image 'alt' Test

Uw website bevat 16 afbeeldingen zonder alt text. Het advies is deze afbeeldingen van alt teksten te voorzien

Afbeeldingen zonder alt

 • https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/12592452_644058662398586_1709885880264677674_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=8c8344138569f21601c1f92310a6c17d&oe=5CB79C4E
 • https://external-amt2-1.xx.fbcdn.net/static_map.php?v=1013&osm_provider=2&size=306x98&zoom=15&markers=51.83044000%2C4.97520000&language=nl_NL
 • https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/17796468_1290645774364635_3391480638275530330_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=3285be14db90b8cb3e3be57584994165&oe=5CB818A5
 • https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/10703650_781134278596214_2757801607528211053_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=e53e28841be2119f07e0fe4380e62055&oe=5CD0A3B0
 • https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/396652_502039873160017_1618630085_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=d2ad975fcc26ce4fcc956f43f573830e&oe=5C8B9B06
 • https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/29598077_998737253627413_464650385070509416_n.png?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=1af1f9b7ee8dabe473c378a316a77fac&oe=5CBE07F9
 • https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/14925427_1834612073442728_8597667490965218850_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=ad71f91347a44673789591f89a9ecfa0&oe=5C8E5FBE
 • https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/48414891_1044670242587259_6287353485893566464_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=51abb3082e71cac9ef4d62b928300707&oe=5CD72153
 • https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/11390081_1062596800434793_4372705701039312155_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=632a35549f8e866ab373b59a84bb25d0&oe=5CD1F872
 • https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/22279618_1635737956471704_8096487756282789292_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=9b126557e8c3aa0e041b72a596b198ea&oe=5CB77AA4
 • https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p64x64/46513118_2044368932275676_8504709341197107200_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=82b6fb18e397b8474a1c13d191907932&oe=5CBE0AF8
 • https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p64x64/19510375_618848441656012_1233328566591218863_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=63d67c31ce67772329db479ad42231f6&oe=5CC0D9F4
 • https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p64x64/48397805_10205331863772253_4687036465106911232_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=5c3fd0482f0861aeb8feb701ad452771&oe=5CC67554
 • https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p50x50/12592452_644058662398586_1709885880264677674_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=a85b2ae20daf168db80760d2738b9192&oe=5CCBFC74
 • https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p50x50/12592452_644058662398586_1709885880264677674_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=a85b2ae20daf168db80760d2738b9192&oe=5CCBFC74
 • https://facebook.com/security/hsts-pixel.gif?c=3.2.5


Kennisbank
Een alternatieve titel beschrijving voor een afbeelding. Het Alt attribuut wordt gebruikt om een afbeelding of foto op een website te beschrijven. Gezien een foto opzichzelfstaand geen informatie kan bevatten waar deze b.v. over gaat, kan de gebruiker via een Alt tag een beschrijving toevoegen aan een afbeelding of foto. Dit is noodzakelijk als je wilt dat je b.v. goed gevonden wordt met deze foto via zoekmachines, zoals Google images. Zet dus op zijn minst een goede beschrijvende titel van waar de afbeelding over gaat in de Alt title tag. van de foto.
Lees meer

DOC Type

DOC Type : <!DOCTYPE html>


Pagina heeft doc type.

Kennisbank
doc type heeft geen invloed op je SEO factor, maar wordt gebruikt om je website paginas te valideren.
Lees meer

Afgekeurde HTML Tags

Uw website heeft 2 afgekeurde HTML tags.

Afgekeurde HTML Tags

 • applet : 0
 • basefont : 0
 • center : 0
 • dir : 0
 • font : 0
 • isindex : 0
 • menu : 0
 • s : 0
 • strike : 0
 • u : 2


Kennisbank
Oudere HTML-tags en attributen die zijn vervangen door nieuwere, meer functionele of flexibele alternatieven (HTML5 en/of CSS3) worden aangegeven als deprecated in HTML4 door het W3C - het consortium dat de HTML-standaarden zet. Web browsers zullen verouderde- of afgekeurde-tags en attributen wel ondersteunen, maar uiteindelijk zullen deze tags achterhaald worden en kan browser ondersteuning voor de toekomst niet meer gegarandeerd worden.

HTML Pagina grootte

HTML Pagina grootte : 3168 KB


HTML pagina grootte is > 100KB

Kennisbank
De HTML pagina grootte is 1 van de hoofdfactoren die meetellen bij de snelheid van het laden van een website of website paginas. Het is op aanraden van Google deze maximaal tussen de 100kb en 1MB te houden. Bij deze pagina grootte worden echter geen externe scripts, zoals css, js of afbeeldings-bestanden meegeteld. Een kleinere pagina betekent dus altijd een snelle laadtijd!

Volg onderstaande stappen om de laadtijd van je pagina te versnellen:
1) Controleer of al je css en js bestanden in externe bestanden staan? Zo nee? Verplaats deze dan naar externe bestanden.
2) Zorg ervoor dat de inhoud van de tekst bovenin de pagina aanwezig is, zodat deze kan worden weergegeven, voordat de volledige pagina is geladen.
3) Controleer de grootte van je gebruikte afbeeldings- en foto bestanden. Zijn deze groter dan 100KB? Probeer ze dan te verkleinen en/of comprimeren.
Lees meer

GZIP Compressie

GZIP Compressie grootte : 686 KB


GZIP compressie is geactiveerd. GZIP compressed size should be < 33KB

Kennisbank
Door GZIP compressie te activeren wordt de output van de eigen website stukken verkleind. Hierdoor worden kleinere bestanden naar de web-browser gestuurd, waardoor de laadtijd van de website sneller wordt. Tegelijkertijd neemt de load van de server eningszins toe. De output van de website wordt namelijk eerst kleiner gemaakt, voordat deze naar de webbrowser verzonden wordt. Meestal is de winst die behaald wordt met GZIP compressie in combinatie met caching groter dan de toename van CPU. Een GZIP compressed bestand dient kleiner dan 33 KB te zijn voor optimale prestaties.

Inline CSS

Uw website heeft 75 inline stylesheets (CSS).

Inline CSS

 • <a role="button" class="_42ft _4jy0 _55pi _2agf _4o_4 _63xb _p _4jy3 _517h _51sy" href="#" style="max-width:200px;" aria-haspopup="true" aria-expanded="false" rel="toggle" id="u_0_a"></a>
 • <a role="button" class="_42ft _4jy0 _55pi _2agf _4o_4 _3_s2 _63xb _p _4jy3 _4jy1 selected _51sy" href="#" style="max-width:200px;" aria-haspopup="true" tabindex="-1" aria-expanded="false" rel="toggle" id="u_0_c"></a>
 • <div style="margin-top: -12px"></div>
 • <div class="_559j" style="clip: rect(0px, 110px, 20px, 0px)"></div>
 • <img class="_s0 _4ooo img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/17796468_1290645774364635_3391480638275530330_n.jpg?_nc_cat=107&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=3285be14db90b8cb3e3be57584994165&amp;oe=5CB818A5" alt="" aria-label="ColourBusiness Personal Branding" role="img" style="width:52px;height:52px" />
 • <div class="_6a _6b" style="height:52px"></div>
 • <div class="_6a _6b" style="height:52px"></div>
 • <img class="_s0 _4ooo img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/10703650_781134278596214_2757801607528211053_n.jpg?_nc_cat=100&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=e53e28841be2119f07e0fe4380e62055&amp;oe=5CD0A3B0" alt="" aria-label="Juwelier Angelo" role="img" style="width:52px;height:52px" />
 • <div class="_6a _6b" style="height:52px"></div>
 • <div class="_6a _6b" style="height:52px"></div>
 • <img class="_s0 _4ooo img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/396652_502039873160017_1618630085_n.jpg?_nc_cat=101&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=d2ad975fcc26ce4fcc956f43f573830e&amp;oe=5C8B9B06" alt="" aria-label="&#039;t Juffie" role="img" style="width:52px;height:52px" />
 • <div class="_6a _6b" style="height:52px"></div>
 • <div class="_6a _6b" style="height:52px"></div>
 • <img class="_s0 _4ooo img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/29598077_998737253627413_464650385070509416_n.png?_nc_cat=108&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=1af1f9b7ee8dabe473c378a316a77fac&amp;oe=5CBE07F9" alt="" aria-label="Hebbez/ikwilmode" role="img" style="width:52px;height:52px" />
 • <div class="_6a _6b" style="height:52px"></div>
 • <div class="_6a _6b" style="height:52px"></div>
 • <img class="_s0 _4ooo img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/14925427_1834612073442728_8597667490965218850_n.jpg?_nc_cat=105&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=ad71f91347a44673789591f89a9ecfa0&amp;oe=5C8E5FBE" alt="" aria-label="De Buurman" role="img" style="width:52px;height:52px" />
 • <div class="_6a _6b" style="height:52px"></div>
 • <div class="_6a _6b" style="height:52px"></div>
 • <img class="_s0 _4ooo img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/48414891_1044670242587259_6287353485893566464_n.jpg?_nc_cat=105&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=51abb3082e71cac9ef4d62b928300707&amp;oe=5CD72153" alt="" aria-label="Koopzondag Vroomshoop" role="img" style="width:52px;height:52px" />
 • <div class="_6a _6b" style="height:52px"></div>
 • <div class="_6a _6b" style="height:52px"></div>
 • <img class="_s0 _4ooo img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/11390081_1062596800434793_4372705701039312155_n.jpg?_nc_cat=109&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=632a35549f8e866ab373b59a84bb25d0&amp;oe=5CD1F872" alt="" aria-label="Kledingwinkel MissandMrs" role="img" style="width:52px;height:52px" />
 • <div class="_6a _6b" style="height:52px"></div>
 • <div class="_6a _6b" style="height:52px"></div>
 • <img class="_s0 _4ooo img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/22279618_1635737956471704_8096487756282789292_n.jpg?_nc_cat=111&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=9b126557e8c3aa0e041b72a596b198ea&amp;oe=5CB77AA4" alt="" aria-label="YourChoicemode Gorinchem" role="img" style="width:52px;height:52px" />
 • <div class="_6a _6b" style="height:52px"></div>
 • <div class="_6a _6b" style="height:52px"></div>
 • <div class="_2a2q" style="width:500px; height:500px;" id="u_0_w"></div>
 • <a rel="theater" ajaxify="/SohoGorinchem/photos/pb.245801972224259.-2207520000.1547145971./1248095528661560/?type=3&amp;eid=ARAGgpqLkjUbCQ7u_eJR8O3k4m2SqlaBcFybINCni9SHTtmJLXsMx5xNMYetcSkE2kL63HroQSN_HMBP&amp;size=720%2C960&amp;fbid=1248095528661560&amp;source=67&amp;player_origin=pages" data-ploi="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/49900294_1248095541994892_6892521254142607360_n.jpg?_nc_cat=103&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=03cf7e250dbae921b10e0f06007c9136&amp;oe=5CBD3DE0" class="_5dec _xcx" href="/SohoGorinchem/photos/pb.245801972224259.-2207520000.1547145971./1248095528661560/?type=3&amp;eid=ARAGgpqLkjUbCQ7u_eJR8O3k4m2SqlaBcFybINCni9SHTtmJLXsMx5xNMYetcSkE2kL63HroQSN_HMBP" data-render-location="newsstand" style="top:0px; left:0px; width: 333px; height: 500px;"></a>
 • <div class="uiScaledImageContainer" style="width:333px;height:500px;"></div>
 • <img class="scaledImageFitHeight img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p403x403/49900294_1248095541994892_6892521254142607360_n.jpg?_nc_cat=103&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=ff865c8bbb712f2c397f8e8a69faede5&amp;oe=5CB6ED7F" style="left:-21px;" alt="Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen en schoenen" width="376" height="500" />
 • <a rel="theater" ajaxify="/SohoGorinchem/photos/pb.245801972224259.-2207520000.1547145971./1248095458661567/?type=3&amp;eid=ARDMqIzqoPDrT0pVPfUJj-Gaf57NGU8mXl0zmZopB6GoI3T2GTXtNRTLahHzye0_u9nJTDC1FVPD1CYo&amp;size=720%2C960&amp;fbid=1248095458661567&amp;source=67&amp;player_origin=pages" data-ploi="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/49784250_1248095461994900_2567319308229148672_n.jpg?_nc_cat=103&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=0bf7cf05d53a05675fe448deb63a1ab9&amp;oe=5CD50D04" class="_5dec _xcx" href="/SohoGorinchem/photos/pb.245801972224259.-2207520000.1547145971./1248095458661567/?type=3&amp;eid=ARDMqIzqoPDrT0pVPfUJj-Gaf57NGU8mXl0zmZopB6GoI3T2GTXtNRTLahHzye0_u9nJTDC1FVPD1CYo" data-render-location="newsstand" style="top:0px; left:335px; width: 165px; height: 249px;"></a>
 • <div class="uiScaledImageContainer" style="width:165px;height:249px;"></div>
 • <img class="scaledImageFitHeight img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s261x260/49784250_1248095461994900_2567319308229148672_n.jpg?_nc_cat=103&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=8a85c9da7c2aa4875f6a2d0fddaab294&amp;oe=5CCAE0D8" style="left:-10px;" alt="Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en staande mensen" width="187" height="249" />
 • <a rel="theater" ajaxify="/SohoGorinchem/photos/pb.245801972224259.-2207520000.1547145971./1248095448661568/?type=3&amp;eid=ARB1j5x26SITcPwTIVTNWD9IOnmIfR0TY3I0gnfut4WgcFqjr7nn8RNW6_RnsSA8Zxqwro5387PvXN-1&amp;size=720%2C960&amp;fbid=1248095448661568&amp;source=67&amp;player_origin=pages" data-ploi="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/49592433_1248095455328234_267792615359905792_n.jpg?_nc_cat=102&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=3f93c3357e3207578f53248d277af07a&amp;oe=5CBBA579" class="_5dec _xcx" href="/SohoGorinchem/photos/pb.245801972224259.-2207520000.1547145971./1248095448661568/?type=3&amp;eid=ARB1j5x26SITcPwTIVTNWD9IOnmIfR0TY3I0gnfut4WgcFqjr7nn8RNW6_RnsSA8Zxqwro5387PvXN-1" data-render-location="newsstand" style="top:251px; left:335px; width: 165px; height: 249px;"></a>
 • <div class="uiScaledImageContainer" style="width:165px;height:249px;"></div>
 • <img class="scaledImageFitHeight img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s261x260/49592433_1248095455328234_267792615359905792_n.jpg?_nc_cat=102&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=857e716dc9bf561183de40b558f7a13e&amp;oe=5CD5F9AC" style="left:-10px;" alt="Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen en schoenen" width="187" height="249" />
 • <div role="presentation" class="_1tt _8o _8r lfloat _ohe" style="height:64px;width:64px;"></div>
 • <div role="presentation" class="_1tt _3-94" style="height:20px;width:200px;"></div>
 • <div role="presentation" class="_1tt" style="height:14px;width:100px;"></div>
 • <div class="_5pcr userContentWrapper" style="" data-ft="&#123;&quot;tn&quot;:&quot;-R&quot;&#125;"></div>
 • <div class="_6a _6b" style="height:40px"></div>
 • <span class="_6qdm" style="height: 16px; width: 16px; font-size: 16px; background-image: url(&quot;https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tce/1/16/1f600.png&quot;)"></span>
 • <span class="_6qdm" style="height: 16px; width: 16px; font-size: 16px; background-image: url(&quot;https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tce/1/16/1f600.png&quot;)"></span>
 • <span class="_6qdm" style="height: 16px; width: 16px; font-size: 16px; background-image: url(&quot;https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tce/1/16/1f600.png&quot;)"></span>
 • <span class="_6qdm" style="height: 16px; width: 16px; font-size: 16px; background-image: url(&quot;https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t76/1/16/1f48b.png&quot;)"></span>
 • <span class="_6qdm" style="height: 16px; width: 16px; font-size: 16px; background-image: url(&quot;https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t76/1/16/1f48b.png&quot;)"></span>
 • <span class="_6qdm" style="height: 16px; width: 16px; font-size: 16px; background-image: url(&quot;https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t76/1/16/1f48b.png&quot;)"></span>
 • <div class="_2a2q _65sr" style="width:474px; height:474px;"></div>
 • <a data-referrerid="245801972224259" rel="theater" ajaxify="/SohoGorinchem/photos/pcb.1248097105328069/1248095245328255/?type=3&amp;__tn__=HH-R&amp;eid=ARDYUcdjEgn8E4_ZUxZhyAEgWadMJD8kT95jRHvMuQ91e0qpRDJ759jTU6u7BuXUSgCYhO59La1HqhI1&amp;size=720%2C960&amp;fbid=1248095245328255&amp;source=13&amp;player_origin=pages&amp;referrer_profile_id=245801972224259&amp;__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg" data-ploi="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/49603489_1248095251994921_6352473586761990144_n.jpg?_nc_cat=109&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=c40668fa2b8a0147ebe325a87be1f980&amp;oe=5CCE2D61" class="_5dec _xcx" href="/SohoGorinchem/photos/pcb.1248097105328069/1248095245328255/?type=3&amp;__tn__=HH-R&amp;eid=ARDYUcdjEgn8E4_ZUxZhyAEgWadMJD8kT95jRHvMuQ91e0qpRDJ759jTU6u7BuXUSgCYhO59La1HqhI1&amp;__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg" data-render-location="homepage_stream" id="u_0_y" style="top:0px; left:0px; width: 315px; height: 474px;"></a>
 • <div class="uiScaledImageContainer" style="width:315px;height:474px;"></div>
 • <img class="scaledImageFitHeight img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/49603489_1248095251994921_6352473586761990144_n.jpg?_nc_cat=109&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=21785915cb30dbc701c027ce87793e03&amp;oe=5CBFC9AA" style="left:-20px;" alt="Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, staan en schoenen" width="356" height="474" />
 • <a data-referrerid="245801972224259" rel="theater" ajaxify="/SohoGorinchem/photos/pcb.1248097105328069/1248095255328254/?type=3&amp;__tn__=HH-R&amp;eid=ARAAlWq5GwsrP6DmMRV7G98AP88mZO4JoXf5icllRPXR01nCZhEd-fWEGPOVEtEHnlZmkPIuWBoupkVb&amp;size=720%2C960&amp;fbid=1248095255328254&amp;source=13&amp;player_origin=pages&amp;referrer_profile_id=245801972224259&amp;__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg" data-ploi="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/49896333_1248095258661587_3342357894937968640_n.jpg?_nc_cat=108&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=987994142af94eeade26c51322e9fee5&amp;oe=5CC005AE" class="_5dec _xcx" href="/SohoGorinchem/photos/pcb.1248097105328069/1248095255328254/?type=3&amp;__tn__=HH-R&amp;eid=ARAAlWq5GwsrP6DmMRV7G98AP88mZO4JoXf5icllRPXR01nCZhEd-fWEGPOVEtEHnlZmkPIuWBoupkVb&amp;__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg" data-render-location="homepage_stream" id="u_0_z" style="top:0px; left:317px; width: 157px; height: 157px;"></a>
 • <div class="uiScaledImageContainer" style="width:157px;height:157px;"></div>
 • <img class="scaledImageFitWidth img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p160x160/49896333_1248095258661587_3342357894937968640_n.jpg?_nc_cat=108&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=e64f3428d3a82434bd204c5e04d229ba&amp;oe=5CD49DE5" style="top:-26px;" alt="Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en staande mensen" width="157" height="210" />
 • <a data-referrerid="245801972224259" rel="theater" ajaxify="/SohoGorinchem/photos/pcb.1248097105328069/1248095298661583/?type=3&amp;__tn__=HH-R&amp;eid=ARCoFjkjYkS2ZQyu4o7Hx8swI0_3pTaQlH1jvutwRDREKEun_zfJYWSGFn_NGmhfjhbVWmhzqSqRkqet&amp;size=720%2C960&amp;fbid=1248095298661583&amp;source=13&amp;player_origin=pages&amp;referrer_profile_id=245801972224259&amp;__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg" data-ploi="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/49264351_1248095305328249_6845799191147446272_n.jpg?_nc_cat=104&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=ce5c18f10c2863069aa07f594c1115a8&amp;oe=5CC3B524" class="_5dec _xcx" href="/SohoGorinchem/photos/pcb.1248097105328069/1248095298661583/?type=3&amp;__tn__=HH-R&amp;eid=ARCoFjkjYkS2ZQyu4o7Hx8swI0_3pTaQlH1jvutwRDREKEun_zfJYWSGFn_NGmhfjhbVWmhzqSqRkqet&amp;__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg" data-render-location="homepage_stream" id="u_0_10" style="top:159px; left:317px; width: 157px; height: 156px;"></a>
 • <div class="uiScaledImageContainer" style="width:157px;height:156px;"></div>
 • <img class="scaledImageFitWidth img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p160x160/49264351_1248095305328249_6845799191147446272_n.jpg?_nc_cat=104&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=37337050a70f9f7f8c63b3794a040c2b&amp;oe=5C8E316F" style="top:-26px;" alt="Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen en schoenen" width="157" height="210" />
 • <a data-referrerid="245801972224259" rel="theater" ajaxify="/SohoGorinchem/photos/pcb.1248097105328069/1248095318661581/?type=3&amp;__tn__=HH-R&amp;eid=ARC261GOh2X48lKn7sTNcqsPBq-iH-bJfB_K7B3HhE7_q6mdz7sVm3VOq8KZSR9aK5Rh3ut-_tAqc1bn&amp;size=720%2C960&amp;fbid=1248095318661581&amp;source=13&amp;player_origin=pages&amp;referrer_profile_id=245801972224259&amp;__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg" data-ploi="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/49938043_1248095325328247_4964629465691848704_n.jpg?_nc_cat=102&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=4566e0b4f0b981c1bcd128d688903e79&amp;oe=5C8CA743" class="_5dec _xcx" href="/SohoGorinchem/photos/pcb.1248097105328069/1248095318661581/?type=3&amp;__tn__=HH-R&amp;eid=ARC261GOh2X48lKn7sTNcqsPBq-iH-bJfB_K7B3HhE7_q6mdz7sVm3VOq8KZSR9aK5Rh3ut-_tAqc1bn&amp;__xts__%5B0%5D=68.ARBsrui8Xs_TBu_5-E38jPRZ5E8pKr4HfojJLZaSn9sF3UCWkzxLrtxxoXNUiq3q2u0RPpkjruqhD7VXDstn8RjQ6F8YF4r0c3Fc4I5h-sgmUBjA2sJ7xfFV0ldlg7vJaKOhup5BeBM__EuMshc-K8oif-mz9jVUbYozpzQmrou9FnHkCx9_qnYwHu16YmV5Ph72V0B6-_TGW8YqW6-jYsh6XQXiQCqu5rU7sf7ehlE0EbdgPMwkQ6hNZkYMqmDCCA01rzfH_L7v-wxNGvj6cYKOzXDCSSK2PUNcdPfm4qQeAe3RvK-DYipDna6-bs2vaX3in1kCgfK5NWDRmkPl1rYgFg" data-render-location="homepage_stream" id="u_0_11" style="top:317px; left:317px; width: 157px; height: 157px;"></a>
 • <div class="uiScaledImageContainer" style="width:157px;height:157px;"></div>
 • <img class="scaledImageFitWidth img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p160x160/49938043_1248095325328247_4964629465691848704_n.jpg?_nc_cat=102&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=d1e38b3eaef1bbcc251da721ecb18c09&amp;oe=5CBDBD08" style="top:-26px;" alt="Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen en schoenen" width="157" height="210" />
 • <div class="_5pcr userContentWrapper" style="" data-ft="&#123;&quot;tn&quot;:&quot;-R&quot;&#125;"></div>
 • <div class="_6a _6b" style="height:40px"></div>
 • <span class="_6qdm" style="height: 16px; width: 16px; font-size: 16px; background-image: url(&quot;https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb4/1/16/1f38a.png&quot;)"></span>
 • <span class="_6qdm" style="height: 16px; width: 16px; font-size: 16px; background-image: url(&quot;https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb4/1/16/1f38a.png&quot;)"></span>
 • <span class="_6qdm" style="height: 16px; width: 16px; font-size: 16px; background-image: url(&quot;https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb4/1/16/1f38a.png&quot;)"></span>
 • <span class="_6qdm" style="height: 16px; width: 16px; font-size: 16px; background-image: url(&quot;https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb4/1/16/1f38a.png&quot;)"></span>
 • <span class="_6qdm" style="height: 16px; width: 16px; font-size: 16px; background-image: url(&quot;https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb4/1/16/1f38a.png&quot;)"></span>
 • <span class="_6qdm" style="height: 16px; width: 16px; font-size: 16px; background-image: url(&quot;https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb4/1/16/1f38a.png&quot;)"></span>
 • <div style="position:relative"></div>
 • <a rel="theater" ajaxify="/SohoGorinchem/photos/a.306439672827155/1241406942663752/?type=3&amp;eid=ARBkFk28yREyHGoMFb5H0QfOWTq2rTFwf6UuOrlJ8sofrU-Q4vnEymMFa_rUqa4rGc6DSgYKfQ84f9uw&amp;size=782%2C960&amp;fbid=1241406942663752&amp;source=13&amp;player_origin=pages&amp;__xts__%5B0%5D=68.ARCgeXusy5Cwthx4FUM8phAGkXwP7G0Vk44VvnmaBPNzM6IWDqM1YwijSMIzFNlXIrJpVr9IsU6BgZiV4-px3k1AqYtctJ_Gx3MriLEvPRmI5qLZjQr66gcHN7G5w9dAjp7OLvr_sS1Aukt604PoK18SGd7clADlU_O0aR9pSwB5QZDskS0266O3V9lLU6BVFmlXFMXQct4aqPL65tFmELhiUd0MExco1PtR-TusHIgHyX5wceOMU39-gNMp7HdcCF9_2Fc_-0ypwLaTLpTUxi755ZTaxTy0xwmAa7AIm9Ubn7ovFGw1cvSSuNv_PhA2JNEsPf40mmmkqi69mXxT6N_3yA&amp;__tn__=EEHH-R" data-ploi="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/49370367_1241406945997085_7485796197819482112_n.jpg?_nc_cat=110&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=2a391e0acb3a056d8e5e01d7acb3efd6&amp;oe=5C8D88B8" class="_4-eo _2t9n _50z9" href="/SohoGorinchem/photos/a.306439672827155/1241406942663752/?type=3&amp;eid=ARBkFk28yREyHGoMFb5H0QfOWTq2rTFwf6UuOrlJ8sofrU-Q4vnEymMFa_rUqa4rGc6DSgYKfQ84f9uw&amp;__xts__%5B0%5D=68.ARCgeXusy5Cwthx4FUM8phAGkXwP7G0Vk44VvnmaBPNzM6IWDqM1YwijSMIzFNlXIrJpVr9IsU6BgZiV4-px3k1AqYtctJ_Gx3MriLEvPRmI5qLZjQr66gcHN7G5w9dAjp7OLvr_sS1Aukt604PoK18SGd7clADlU_O0aR9pSwB5QZDskS0266O3V9lLU6BVFmlXFMXQct4aqPL65tFmELhiUd0MExco1PtR-TusHIgHyX5wceOMU39-gNMp7HdcCF9_2Fc_-0ypwLaTLpTUxi755ZTaxTy0xwmAa7AIm9Ubn7ovFGw1cvSSuNv_PhA2JNEsPf40mmmkqi69mXxT6N_3yA&amp;__tn__=EEHH-R" data-render-location="homepage_stream" style="width:474px;" data-ft="&#123;&quot;tn&quot;:&quot;E&quot;&#125;"></a>
 • <div class="uiScaledImageContainer _517g" style="width:474px;height:582px;"></div>
 • <img class="scaledImageFitHeight img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/49370367_1241406945997085_7485796197819482112_n.jpg?_nc_cat=110&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=49136ea77d94bd23578bb145e7f67ec2&amp;oe=5CBF54A3" style="left:0px;" alt="Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst" width="475" height="582" />
 • <img src="https://facebook.com/security/hsts-pixel.gif?c=3.2.5" width="0" height="0" style="display:none" />


Kennisbank
Inline css is de css code in een html-pagina onder de html-tags ( en dus niet in een externe CSS-bestand) Inline css verhoogt de laadtijd van de webpagina wat (in negatieve zin) een belangrijke factoor speelt bij het ranken in zoekmachines. Zorg er dus voor dat je inline css vermijd.

Interne CSS

Uw website bevat 1 interne CSS.

Kennisbank
Interne css is de css code die zich op HTML-pagina zelf bevind (welliswaar in een style tag) Interne css heeft als nadeel dat het de laadtijd van een website pagina vertraagd omdat er geen pagina caching mogelijk is voor de interne css. Probeer je CSS-code daarom altijd in een extern bestand te zetten.

Micro Data Schema Test

Micro data schema test voltooid. 6 resultaten gevonden.

Micro data schema lijst

 • <div class="clearfix" itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/LocalBusiness"><div class="_1qkq _1qks"><div class="_r_m _6ye8" role="navigation" aria-labelledby="u_0_0" id="entity_sidebar"><div id="u_0_f"></div><div class="_19sz"><div class="_19s-"><div id="u_0_g"></div></div><div class="_19s_"><div><div id="u_0_h"></div></div></div></div><div class="_2fvv" id="u_0_i"><div class="_2yaa _2yap" data-key="tab_home"><a class="_2yau" data-endpoint="/SohoGorinchem/?ref=page_internal" aria-current="page" href="/SohoGorinchem/?ref=page_internal"><span class="_2yav">Startpagina</span><span class="img _55ym _55yn _55yo _2wwb" aria-busy="true" role="progressbar" aria-valuemin="0" aria-valuemax="100" aria-valuetext="Laden..."></span></a></div><div class="_2yaa" data-key="tab_about"><a class="_2yau" data-endpoint="/SohoGorinchem/about/?ref=page_internal" href="/SohoGorinchem/about/?ref=page_internal"><span class="_2yav">Info</span><span class="img _55ym _55yn _55yo _2wwb" aria-busy="true" role="progressbar" aria-valuemin="0" aria-valuemax="100" aria-valuetext="Laden..."></span></a></div><div class="_2yaa" data-key="tab_photos"><a class="_2yau" data-endpoint="/SohoGorinchem/photos/?ref=page_internal" href="/SohoGorinchem/photos/?ref=page_internal"><span class="_2yav">Foto’s</span><span class="img _55ym _55yn _55yo _2wwb" aria-busy="true" role="progressbar" aria-valuemin="0" aria-valuemax="100" aria-valuetext="Laden..."></span></a></div><div class="_2yaa" data-key="tab_reviews"><a class="_2yau" data-endpoint="/SohoGorinchem/reviews/?ref=page_internal" href="/SohoGorinchem/reviews/?ref=page_internal"><span class="_2yav">Recensies</span><span class="img _55ym _55yn _55yo _2wwb" aria-busy="true" role="progressbar" aria-valuemin="0" aria-valuemax="100" aria-valuetext="Laden..."></span></a></div><div class="_2yaa" data-key="tab_posts"><a class="_2yau" data-endpoint="/SohoGorinchem/posts/?ref=page_internal" href="/SohoGorinchem/posts/?ref=page_internal"><span class="_2yav">Berichten</span><span class="img _55ym _55yn _55yo _2wwb" aria-busy="true" role="progressbar" aria-valuemin="0" aria-valuemax="100" aria-valuetext="Laden..."></span></a></div><div class="_2yaa" data-key="tab_community"><a class="_2yau" data-endpoint="/SohoGorinchem/community/?ref=page_internal" href="/SohoGorinchem/community/?ref=page_internal"><span class="_2yav">Community</span><span class="img _55ym _55yn _55yo _2wwb" aria-busy="true" role="progressbar" aria-valuemin="0" aria-valuemax="100" aria-valuetext="Laden..."></span></a></div><div class="_2yaa" data-key="tab_ads"><a class="_2yau" data-endpoint="/SohoGorinchem/ads/?ref=page_internal" href="/SohoGorinchem/ads/?ref=page_internal"><span class="_2yav">Informatie en advertenties</span><span class="img _55ym _55yn _55yo _2wwb" aria-busy="true" role="progressbar" aria-valuemin="0" aria-valuemax="100" aria-valuetext="Laden..."></span></a></div></div><div></div><div class="_3-8z"><div><noscript id="u_0_j"></noscript></div></div></div></div><div class="_1qkq _1ql0"><div class="_3d9q" id="u_0_k"><div><div class="_5h60" id="pagelet_page_above_header" data-referrer="pagelet_page_above_header"><div class="timeline"></div></div><div></div><div id="pagelet_page_cover" data-referrer="pagelet_page_cover"><div id="u_0_o"></div></div></div><div class="_4-u2 _hoc clearfix _4-u8"><div class="clearfix"><div class="lfloat _ohe" id="u_0_l"></div><div class="rfloat _ohf" id="u_0_m"></div></div></div></div><div id="content_container"><div><div class="_3-8y"><div style="margin-top: -12px"></div></div><div class="clearfix"><div class="_14iw _1qkq _1qku"><div class="_2pie" id="u_0_n"><div class="_57dz" id="pages_side_column"><div id="id_5c3792f2aecee2d86105333" data-referrer="id_5c3792f2aecee2d86105333"><div class="_3-95"><div><div id="PageTimelineSearchPagelet_245801972224259" data-referrer="PageTimelineSearchPagelet_245801972224259"><div class="_5ay5" data-id="25"><div class="_4-u2 _drp _4-u8"><div><noscript id="u_0_1c"></noscript></div></div></div></div></div><div class="_4-u2 _1c02 _3-96 _4-u8"><h1 id="seo_h1_tag"><span class="_50f7">SOHO Gorinchem</span><div class="_1c03">Kledingwinkel in Gorinchem</div></h1><div class="_v6p"><div class="_1b__ _3koq"><a href="/SohoGorinchem/reviews/"><span class="_331d">4.8</span><div class="uiStars"><i class="fullStar"></i><i class="fullStar"></i><i class="fullStar"></i><i class="fullStar"></i><i class="threefourthsStar"></i><p class="accessible_elem">4.8 van 5 sterren.</p></div></a></div><div class="_1c00 _14-3">Nu geopend</div></div></div><div><div class="_1xnd"><div class="_4-u2 _6590 _3xaf _4-u8"><div class="_4-u3 _5dwa _5dwb _3bwv _g3i _1uhd"><span class="_38my">Community<span class="_c1c"></span></span><span class="_5dw8"><a href="/SohoGorinchem/community/"><span class="_2ieq">Alles weergeven</span></a></span><div class="_3s3-"></div></div><div class="_2pi9 _2pi2"><div class="clearfix _ikh"><div class="_4bl7"><img class="_3-91 _1579 img" src="https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yJ/r/yLtEhZl0QOJ.png" alt="Highlights info row image" /></div><div class="_4bl9"><div>2.985 personen vinden dit leuk</div></div></div></div><div class="_2pi9 _2pi2"><div class="clearfix _ikh"><div class="_4bl7"><img class="_3-91 _1579 img" src="https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/y5/r/dsGlZIZMa30.png" alt="Highlights info row image" /></div><div class="_4bl9"><div>3.000 mensen volgen dit</div></div></div></div></div><div class="_4-u2 _u9q _3xaf _4-u8"><div class="_4-u3 _5dwa _5dwb _g3i"><span class="_38my">Info<span class="_c1c"></span></span><span class="_5dw8"><a class="_5u7u" href="/SohoGorinchem/about/?__xts__%5B0%5D=33.%7B%22logging_data%22%3A%7B%22page_id%22%3A%22245801972224259%22%2C%22event_type%22%3A%22clicked_view_page_about%22%2C%22impression_info%22%3A%22%22%2C%22surface%22%3A%22www_pages_highlights%22%2C%22interacted_story_type%22%3A%22291992504486569%22%2C%22session_id%22%3A%22829aa9f589e32d34193f1cac1085ed74%22%7D%7D" id="u_0_p">Alles bekijken</a></span><div class="_3s3-"></div></div><div><div class="_5bl1 _4nq9"><a href="#" rel="dialog" ajaxify="/places/map/?id=245801972224259&amp;zoom=15" role="button"><div class="_4j7v _5bld"><img class="_a3f img" alt="" aria-label="Kaartbijlage" src="https://external-amt2-1.xx.fbcdn.net/static_map.php?v=1013&amp;osm_provider=2&amp;size=306x98&amp;zoom=15&amp;markers=51.83044000%2C4.97520000&amp;language=nl_NL" width="306" height="98" /></div></a></div></div><div class="_2pi9 _2pi2"><div class="clearfix _ikh"><div class="_4bl7"><img class="_3-91 _1579 img" src="https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/y5/r/b1oBucHUO1S.png" alt="Highlights info row image" /></div><div class="_4bl9"><div class="_2wzd">Arkelstraat 3 (54,28 km)<br /> 4201 KA Gorinchem</div><div id="u_0_q"><div><a href="http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fshare.here.com%2Fr%2Fmylocation%2Fe-eyJuYW1lIjoiU09ITyBHb3JpbmNoZW0iLCJhZGRyZXNzIjoiQXJrZWxzdHJhYXQgMywgR29yaW5jaGVtIiwibGF0aXR1ZGUiOjUxLjgzMDQ0LCJsb25naXR1ZGUiOjQuOTc1MiwicHJvdmlkZXJOYW1lIjoiZmFjZWJvb2siLCJwcm92aWRlcklkIjoyNDU4MDE5NzIyMjQyNTl9%3Flink%3Daddresses%26fb_locale%3Dnl_NL%26ref%3Dfacebook&amp;h=AT3ZdA5S8BH7vD324E08MEMoO9Elc5NKdgxYW35IcIVacZ-1ln7AP9-XlmSfSIUqmzsMGMS_PVxhWh-DZIorZfzV0Lry-6DuBzKGTOYzBR-Kl268bkAy_u61FvdGIbzdfdGXEQS2im8c0dmY" target="_blank" rel="nofollow" data-lynx-mode="hover">Routebeschrijving</a></div></div></div></div></div><div class="_2pi9 _2pi2"><div class="clearfix _ikh"><div class="_4bl7"><img class="_3-91 _1579 img" src="https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yz/r/oXiCJHPgn3c.png" alt="Highlights info row image" /></div><div class="_4bl9"><div>0183 515 681</div></div></div></div><div class="_2pi9 _2pi2"><div class="clearfix _ikh"><div class="_4bl7"><img class="_3-91 _1579 img" src="https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yn/r/VBM6WGsqWSO.png" alt="Highlights info row image" /></div><div class="_4bl9"><div></div><div class="_3ln4"><a rel="dialog" href="#" role="button" id="u_0_r">Contact SOHO Gorinchem on Messenger</a></div></div></div></div><div class="_2pi9 _2pi2"><div class="clearfix _ikh"><div class="_4bl7"><img class="_3-91 _1579 img" src="https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/y_/r/On-c9iceH4S.png" alt="Highlights info row image" /></div><div class="_4bl9"><div><a href="/pages/category/clothing-store/">Kledingwinkel</a></div></div></div></div><div class="_2pi9 _2pi2"><div class="clearfix _ikh"><div class="_4bl7"><img class="_3-91 _1579 img" src="https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yU/r/3qMMM3KK_wt.png" alt="Highlights info row image" /></div><div class="_4bl9"><div>Openingstijden: 09:30 - 21:00</div><div><span class="_14-3">Nu geopend</span></div></div></div></div></div></div></div><div><div id="PageTimelineCreatePagePagelet_245801972224259" data-referrer="PageTimelineCreatePagePagelet_245801972224259"></div><div id="PageFundraiserCampaignsPagelet_245801972224259" data-referrer="PageFundraiserCampaignsPagelet_245801972224259"></div><div id="PagePeoplePagelet_245801972224259" data-referrer="PagePeoplePagelet_245801972224259"><div class="_5ay5" data-id="2"><div class="_4-u2 _ex- _4-u8"><div class="_4-u3 _g3h" aria-level="3" role="heading"><a class="_g3j" href="https://www.facebook.com/SohoGorinchem/likes?ref=page_internal" aria-labelledby="u_0_1d"></a><i class="_1uhg _3-9a img sp_V9xD_5zjBa7 sx_10c5a1"></i><div class="_1uhd"><span class="_g3i _50f7" id="u_0_1d">Personen</span></div></div><div class="_4-u2 _5tsm _4-u8"><div class="_4-u3 _5sqi _5sqk"><div itemprop="aggregateRating" itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/AggregateRating"><div class="_5sqv"><a class="_3wqb" href="/SohoGorinchem/reviews/" id="u_0_1e" data-hovercard="u_0_1e" data-hovercard-instant="1" data-hovercard-prefer-more-content-show="1" data-hovercard-offset-x="20"><div class="_4iae _4iah"><div><div class="_6a _5xoz _5xo-"><i class="img sp_bJDlwi1Qwvv sx_373ea9"></i></div><div class="_6a _5xoz"><i class="img sp_bJDlwi1Qwvv sx_373ea9"></i></div><div class="_6a _5xoz"><i class="img sp_bJDlwi1Qwvv sx_373ea9"></i></div><div class="_6a _5xoz"><i class="img sp_bJDlwi1Qwvv sx_373ea9"></i></div><div class="_6a _5xoz _4ial"><i class="img sp_bJDlwi1Qwvv sx_373ea9"></i></div></div><div class="_559j" style="clip: rect(0px, 110px, 20px, 0px)"></div></div></a></div><meta content="4.8" itemprop="ratingValue" /><meta content="58" itemprop="ratingCount" /></div><a class="_5sqs" href="https://www.facebook.com/SohoGorinchem/likes"><span id="PagesLikesCountDOMID"><span class="_52id _50f5 _50f7">2.985 <span class="_50f8 _50f4 _5kx5">vind-ik-leuks</span></span></span></a><div><span class="_52id _50f5 _50f7">7</span> <span class="_50f8 _50f4">bezoeken</span></div></div></div></div></div></div><div id="PageReviewNeedyPlaceCardPagelet_245801972224259" data-referrer="PageReviewNeedyPlaceCardPagelet_245801972224259"></div><div id="PageLocationsPagelet_245801972224259" data-referrer="PageLocationsPagelet_245801972224259"></div><div id="PageCouponsPagelet_245801972224259" data-referrer="PageCouponsPagelet_245801972224259"></div><div id="PagePhotosContainerPagelet_245801972224259" data-referrer="PagePhotosContainerPagelet_245801972224259"></div><div id="PageVideosPagelet_245801972224259" data-referrer="PageVideosPagelet_245801972224259"></div><div id="PageNotesContainerPagelet_245801972224259" data-referrer="PageNotesContainerPagelet_245801972224259"></div><div id="PageReviewsContainerPagelet_245801972224259" data-referrer="PageReviewsContainerPagelet_245801972224259"></div><div id="PageRelatedPagesSecondaryPagelet_245801972224259" data-referrer="PageRelatedPagesSecondaryPagelet_245801972224259"><div class="_5ay5" data-id="10"><div class="_4-u2 _4-u8"><div class="_4-u3 _g3h" aria-level="3" role="heading"><div class="_1uhd"><span class="_g3i _50f7">Gerelateerde pagina&#039;s</span></div></div><ul class="uiList uiCollapsedList uiCollapsedListHidden _6w68 _4kg" id="u_0_1h"><li class="_4-lt"><div class="clearfix"><a href="https://www.facebook.com/ColourBusiness/?ref=py_c" class="_8o _8t lfloat _ohe" tabindex="-1" aria-hidden="true"><img class="_s0 _4ooo img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/17796468_1290645774364635_3391480638275530330_n.jpg?_nc_cat=107&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=3285be14db90b8cb3e3be57584994165&amp;oe=5CB818A5" alt="" aria-label="ColourBusiness Personal Branding" role="img" style="width:52px;height:52px" /></a><div class="_42ef"><div class="clearfix"><div class="_6a _4-lv rfloat _ohf"><div class="_6a _6b" style="height:52px"></div><div class="_6a _6b"></div></div><div class="_42ef"><div class="_6a _5u5j"><div class="_6a _6b" style="height:52px"></div><div class="_6a _5u5j _6b"><a class="_4-lu ellipsis" href="https://www.facebook.com/ColourBusiness/?ref=py_c">ColourBusiness Personal Branding</a><span class="_50f8"><div class="_4yr- fsm fwn fcg"><div><span class="fsm fwn fcg"><a href="/search/104082222960717/places-in/132008380200065/places/intersect/">Imageconsultant</a></span></div></div></span></div></div></div></div></div></div></li><li class="_4-lt"><div class="clearfix"><a href="https://www.facebook.com/juwelierangelo/?ref=py_c" class="_8o _8t lfloat _ohe" tabindex="-1" aria-hidden="true"><img class="_s0 _4ooo img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/10703650_781134278596214_2757801607528211053_n.jpg?_nc_cat=100&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=e53e28841be2119f07e0fe4380e62055&amp;oe=5CD0A3B0" alt="" aria-label="Juwelier Angelo" role="img" style="width:52px;height:52px" /></a><div class="_42ef"><div class="clearfix"><div class="_6a _4-lv rfloat _ohf"><div class="_6a _6b" style="height:52px"></div><div class="_6a _6b"></div></div><div class="_42ef"><div class="_6a _5u5j"><div class="_6a _6b" style="height:52px"></div><div class="_6a _5u5j _6b"><a class="_4-lu ellipsis" href="https://www.facebook.com/juwelierangelo/?ref=py_c">Juwelier Angelo</a><span class="_50f8"><div class="_4yr- fsm fwn fcg"><div><span class="fsm fwn fcg"><a href="/search/107644865932034/places-in/188031587886173/places/intersect/">Juwelier</a></span></div></div></span></div></div></div></div></div></div></li><li class="_4-lt"><div class="clearfix"><a href="https://www.facebook.com/tJuffie/?ref=py_c" class="_8o _8t lfloat _ohe" tabindex="-1" aria-hidden="true"><img class="_s0 _4ooo img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/396652_502039873160017_1618630085_n.jpg?_nc_cat=101&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=d2ad975fcc26ce4fcc956f43f573830e&amp;oe=5C8B9B06" alt="" aria-label="&#039;t Juffie" role="img" style="width:52px;height:52px" /></a><div class="_42ef"><div class="clearfix"><div class="_6a _4-lv rfloat _ohf"><div class="_6a _6b" style="height:52px"></div><div class="_6a _6b"></div></div><div class="_42ef"><div class="_6a _5u5j"><div class="_6a _6b" style="height:52px"></div><div class="_6a _5u5j _6b"><a class="_4-lu ellipsis" href="https://www.facebook.com/tJuffie/?ref=py_c">&#039;t Juffie</a><span class="_50f8"><div class="_4yr- fsm fwn fcg"><div><span class="fsm fwn fcg"><a href="/search/112515902096822/places-in/200600219953504/places/intersect/">Winkels en detailhandel</a></span></div></div></span></div></div></div></div></div></div></li><li class="_4-lt"><div class="clearfix"><a href="https://www.facebook.com/ikwilmode/?ref=py_c" class="_8o _8t lfloat _ohe" tabindex="-1" aria-hidden="true"><img class="_s0 _4ooo img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/29598077_998737253627413_464650385070509416_n.png?_nc_cat=108&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=1af1f9b7ee8dabe473c378a316a77fac&amp;oe=5CBE07F9" alt="" aria-label="Hebbez/ikwilmode" role="img" style="width:52px;height:52px" /></a><div class="_42ef"><div class="clearfix"><div class="_6a _4-lv rfloat _ohf"><div class="_6a _6b" style="height:52px"></div><div class="_6a _6b"></div></div><div class="_42ef"><div class="_6a _5u5j"><div class="_6a _6b" style="height:52px"></div><div class="_6a _5u5j _6b"><a class="_4-lu ellipsis" href="https://www.facebook.com/ikwilmode/?ref=py_c">Hebbez/ikwilmode</a><span class="_50f8"><div class="_4yr- fsm fwn fcg"><div><span class="fsm fwn fcg"><a href="/search/108306845864495/places-in/128753240528981/places/intersect/">Dameskledingzaak</a></span></div></div></span></div></div></div></div></div></div></li><li class="_4-lt"><div class="clearfix"><a href="https://www.facebook.com/debuurmangorinchem/?ref=py_c" class="_8o _8t lfloat _ohe" tabindex="-1" aria-hidden="true"><img class="_s0 _4ooo img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/14925427_1834612073442728_8597667490965218850_n.jpg?_nc_cat=105&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=ad71f91347a44673789591f89a9ecfa0&amp;oe=5C8E5FBE" alt="" aria-label="De Buurman" role="img" style="width:52px;height:52px" /></a><div class="_42ef"><div class="clearfix"><div class="_6a _4-lv rfloat _ohf"><div class="_6a _6b" style="height:52px"></div><div class="_6a _6b"></div></div><div class="_42ef"><div class="_6a _5u5j"><div class="_6a _6b" style="height:52px"></div><div class="_6a _5u5j _6b"><a class="_4-lu ellipsis" href="https://www.facebook.com/debuurmangorinchem/?ref=py_c">De Buurman</a><span class="_50f8"><div class="_4yr- fsm fwn fcg"><div><span class="fsm fwn fcg"><a href="/search/107644865932034/places-in/200600219953504/places/intersect/">Winkels en detailhandel</a></span></div></div></span></div></div></div></div></div></div></li><li class="_4-lt hiddenItem"><div class="clearfix"><a href="https://www.facebook.com/KoopzondagVroomshoop/?ref=py_c" class="_8o _8t lfloat _ohe" tabindex="-1" aria-hidden="true"><img class="_s0 _4ooo img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/48414891_1044670242587259_6287353485893566464_n.jpg?_nc_cat=105&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=51abb3082e71cac9ef4d62b928300707&amp;oe=5CD72153" alt="" aria-label="Koopzondag Vroomshoop" role="img" style="width:52px;height:52px" /></a><div class="_42ef"><div class="clearfix"><div class="_6a _4-lv rfloat _ohf"><div class="_6a _6b" style="height:52px"></div><div class="_6a _6b"></div></div><div class="_42ef"><div class="_6a _5u5j"><div class="_6a _6b" style="height:52px"></div><div class="_6a _5u5j _6b"><a class="_4-lu ellipsis" href="https://www.facebook.com/KoopzondagVroomshoop/?ref=py_c">Koopzondag Vroomshoop</a><span class="_50f8"><div class="_4yr- fsm fwn fcg"><div><span class="fsm fwn fcg"><a href="/search/108645542492727/places-in/136412456432179/places/intersect/">Winkelgebied</a></span></div></div></span></div></div></div></div></div></div></li><li class="_4-lt hiddenItem"><div class="clearfix"><a href="https://www.facebook.com/MissandMrsFashion.nl/?ref=py_c" class="_8o _8t lfloat _ohe" tabindex="-1" aria-hidden="true"><img class="_s0 _4ooo img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/11390081_1062596800434793_4372705701039312155_n.jpg?_nc_cat=109&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=632a35549f8e866ab373b59a84bb25d0&amp;oe=5CD1F872" alt="" aria-label="Kledingwinkel MissandMrs" role="img" style="width:52px;height:52px" /></a><div class="_42ef"><div class="clearfix"><div class="_6a _4-lv rfloat _ohf"><div class="_6a _6b" style="height:52px"></div><div class="_6a _6b"></div></div><div class="_42ef"><div class="_6a _5u5j"><div class="_6a _6b" style="height:52px"></div><div class="_6a _5u5j _6b"><a class="_4-lu ellipsis" href="https://www.facebook.com/MissandMrsFashion.nl/?ref=py_c">Kledingwinkel MissandMrs</a><span class="_50f8"><div class="_4yr- fsm fwn fcg"><div>Detailhandelbedrijf</div></div></span></div></div></div></div></div></div></li><li class="_4-lt hiddenItem"><div class="clearfix"><a href="https://www.facebook.com/YourChoicemode-Gorinchem-465795883465923/?ref=py_c" class="_8o _8t lfloat _ohe" tabindex="-1" aria-hidden="true"><img class="_s0 _4ooo img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p56x56/22279618_1635737956471704_8096487756282789292_n.jpg?_nc_cat=111&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=9b126557e8c3aa0e041b72a596b198ea&amp;oe=5CB77AA4" alt="" aria-label="YourChoicemode Gorinchem" role="img" style="width:52px;height:52px" /></a><div class="_42ef"><div class="clearfix"><div class="_6a _4-lv rfloat _ohf"><div class="_6a _6b" style="height:52px"></div><div class="_6a _6b"></div></div><div class="_42ef"><div class="_6a _5u5j"><div class="_6a _6b" style="height:52px"></div><div class="_6a _5u5j _6b"><a class="_4-lu ellipsis" href="https://www.facebook.com/YourChoicemode-Gorinchem-465795883465923/?ref=py_c">YourChoicemode Gorinchem</a><span class="_50f8"><div class="_4yr- fsm fwn fcg"><div><span class="fsm fwn fcg"><a href="/search/107644865932034/places-in/186230924744328/places/intersect/">Kledingwinkel</a></span></div></div></span></div></div></div></div></div></div></li><li class="_4-lt _4yrz hiddenItem"><a href="https://www.facebook.com/search/107644865932034/places-in/186230924744328/places/intersect/"><strong>Kledingwinkels in Gorinchem</strong></a></li><li class="showAll" onclick="CSS.removeClass($(&quot;u_0_1h&quot;), &quot;uiCollapsedListHidden&quot;); CSS.addClass($(&quot;u_0_1h&quot;), &quot;uiCollapsedListVisible&quot;); return false;"><a href="#" role="button"><span class="_6w66">Meer weergeven</span><i class="_6w67 img sp_V9xD_5zjBa7 sx_90ed32"><u>triangle-down</u></i></a></li></ul></div></div></div><div id="PageGraphSearchPagelet_245801972224259" data-referrer="PageGraphSearchPagelet_245801972224259"></div><div id="PagePagesLikedByPageSecondaryPagelet_245801972224259" data-referrer="PagePagesLikedByPageSecondaryPagelet_245801972224259"></div><div id="PagesSuggestedByPageSecondaryPagelet_245801972224259" data-referrer="PagesSuggestedByPageSecondaryPagelet_245801972224259"></div><div id="PageSEOInterlinkingRelatedElementPagelet_245801972224259" data-referrer="PageSEOInterlinkingRelatedElementPagelet_245801972224259"></div></div></div></div></div><span itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/BreadcrumbList"><div class="uiHeader uiHeaderPage _1zpi"><div class="clearfix uiHeaderTop"><div><h6 class="uiHeaderTitle"><span class="_2b6g" itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/ListItem" itemprop="itemListElement"><a href="https://www.facebook.com/places/" itemprop="item"><span itemprop="name">Plaatsen</span><meta content="1" itemprop="position" /></a></span><i class="mhs img sp_DM94Tzbs4_7 sx_fbc7e5"></i><span class="_2b6g" itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/ListItem" itemprop="itemListElement"><a href="https://www.facebook.com/places/Dingen-die-je-kunt-doen-in-Gorinchem/107644865932034/" itemprop="item"><span itemprop="name">Gorinchem</span><meta content="2" itemprop="position" /></a></span><i class="mhs img sp_DM94Tzbs4_7 sx_fbc7e5"></i><span class="_2b6g"><a href="https://www.facebook.com/search/107644865932034/places-in/200600219953504/places/intersect/">Winkels en detailhandel</a></span><i class="mhs img sp_DM94Tzbs4_7 sx_fbc7e5"></i><span class="_2b6g" itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/ListItem" itemprop="itemListElement"><a href="https://www.facebook.com/search/107644865932034/places-in/186230924744328/places/intersect/" itemprop="item"><span itemprop="name">Kledingwinkel</span><meta content="3" itemprop="position" /></a></span><i class="mhs img sp_DM94Tzbs4_7 sx_fbc7e5"></i><span class="_2b6h">SOHO Gorinchem</span></h6></div></div></div></span><div id="pagelet_rhc_footer" data-referrer="pagelet_rhc_footer"><div class="_45mq"><div class="uiContextualLayerParent"><div class="_4-u2 _19ah _2ph_ _4-u8"><div class="_5aj7"><div class="_4bl9"><div class="fsm fwn fcg"><span lang="nl_NL">Nederlands</span><span role="presentation" aria-hidden="true"> · </span><a dir="ltr" href="#" lang="fy_NL" onclick="require(&quot;IntlUtils&quot;).setCookieLocale(&quot;fy_NL&quot;, &quot;nl_NL&quot;, &quot;https:\/\/fy-nl.facebook.com\/SohoGorinchem\/&quot;, &quot;www_card_selector&quot;, 0); return false;" title="Frisian" class="_5f4c" role="button">Frysk</a><span role="presentation" aria-hidden="true"> · </span><a dir="ltr" href="#" lang="en_US" onclick="require(&quot;IntlUtils&quot;).setCookieLocale(&quot;en_US&quot;, &quot;nl_NL&quot;, &quot;https:\/\/www.facebook.com\/SohoGorinchem\/&quot;, &quot;www_card_selector&quot;, 1); return false;" title="English (US)" class="_5f4c" role="button">English (US)</a><span role="presentation" aria-hidden="true"> · </span><a dir="ltr" href="#" lang="es_LA" onclick="require(&quot;IntlUtils&quot;).setCookieLocale(&quot;es_LA&quot;, &quot;nl_NL&quot;, &quot;https:\/\/es-la.facebook.com\/SohoGorinchem\/&quot;, &quot;www_card_selector&quot;, 2); return false;" title="Spanish" class="_5f4c" role="button">Español</a><span role="presentation" aria-hidden="true"> · </span><a dir="ltr" href="#" lang="pt_BR" onclick="require(&quot;IntlUtils&quot;).setCookieLocale(&quot;pt_BR&quot;, &quot;nl_NL&quot;, &quot;https:\/\/pt-br.facebook.com\/SohoGorinchem\/&quot;, &quot;www_card_selector&quot;, 3); return false;" title="Portuguese (Brazil)" class="_5f4c" role="button">Português (Brasil)</a></div></div><div class="_4bl7 _2pit"><a role="button" class="_42ft _4jy0 _4jy4 _517h _51sy" ajaxify="/settings/language/language/?uri=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSohoGorinchem%2F&amp;source=www_card_selector_more" rel="dialog" href="#" aria-label="Gebruik Facebook in een andere taal."><i class="img sp_GACAiCW_W9S sx_dae843"></i></a></div></div></div></div><div aria-label="Facebook" class="_26z1" role="contentinfo"><div class="fsm fwn fcg"><span><a href="https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data" target="_blank">Informatie over gegevens van Paginastatistieken</a></span></div><div class="fsm fwn fcg"><a href="https://www.facebook.com/privacy/explanation" title="Meer informatie over privacy op Facebook.">Privacy</a><span role="presentation" aria-hidden="true"> · </span><a accesskey="9" href="https://www.facebook.com/policies?ref=pf" title="Lees onze voorwaarden en beleidsregels.">Gebruiksvoorwaarden</a><span role="presentation" aria-hidden="true"> · </span><a href="https://www.facebook.com/ad_campaign/landing.php?placement=pf_rhc&amp;campaign_id=242449722530626&amp;extra_1=auto" title="Adverteren op Facebook.">Adverteren</a><span role="presentation" aria-hidden="true"> · </span><a class="_41uf" href="https://www.facebook.com/help/568137493302217" title="Meer informatie over advertentievoorkeuren.">Jouw advertentievoorkeuren<i class="img sp_GACAiCW_W9S sx_6a9e33"></i></a><span role="presentation" aria-hidden="true"> · </span><a href="https://www.facebook.com/help/cookies?ref_type=sitefooter" title="Cookies">Cookies</a><span role="presentation" aria-hidden="true"> · </span><div class="_6a uiPopover" id="u_0_1o"><a class="_45mr _p" aria-haspopup="true" aria-expanded="false" rel="toggle" href="#" role="button" id="u_0_1p">Meer<i class="img sp_GACAiCW_W9S sx_773a00"></i></a></div></div><div><span> Facebook © 2019</span></div></div></div></div></div></div><div class="_2pie _14i5 _1qkq _1qkx" role="main"><div id="pagelet_timeline_main_column"><div id="id_5c3792f2aecbf7f58374030" data-referrer="id_5c3792f2aecbf7f58374030"><div><div class="_442n" id="u_0_1a"></div><div id="u_0_1b"><div class="_1xnd"><div class="_4-u2 _4-u8" id="page_photos"><div class="_4-u3 _5dwa _5dwb _3v6c"><span class="_38my">Foto’s<span class="_c1c"></span></span><div class="_3s3-"></div></div><div class="_4-u3"><div class="_2a2q" style="width:500px; height:500px;" id="u_0_w"></div><div class="_4z-w"><a href="/SohoGorinchem/photos/">Alles weergeven</a></div></div></div><div class="_4-u2 _4-u8" id="page_recommendations"><div class="_4-u3 _5dwa _5dwb _3v6c"><span class="_38my"><strong><a href="/SohoGorinchem/reviews/" class="_6f0h">Aanbevelingen en recensies</a></strong><span class="_c1c"></span></span><div class="_3s3-"></div></div><div class="_4-u3"><div class="_3qn7 _61-0 _2fyi _3qng _3-8t _3-96"><div class="_3-90"><i class="img sp_bJDlwi1Qwvv sx_c63cb0"></i></div><div><span>Aanbevolen door 2 personen</span></div></div></div><div class="_4-u3"><div id="review_composer_container"></div><div class="_3-96" id="recommendations_tab_main_feed"><div id="recommendations_loading_shimmer_card" class="_24cs _2pim _2pit _2pie"><div class="clearfix"><div role="presentation" class="_1tt _8o _8r lfloat _ohe" style="height:64px;width:64px;"></div><div class="_8u _42ef"><div role="presentation" class="_1tt _3-94" style="height:20px;width:200px;"></div><div role="presentation" class="_1tt" style="height:14px;width:100px;"></div></div></div></div><div class="_3qn7 _61-3 _2fyi _3qng _3-8t _3-8y"><div class="_3qn7 _61-0 _2fyi _3qng"><div class="_294j"><a href="/SohoGorinchem/reviews/?post_id=1565107620201812&amp;referrer=page_recommendations_home_card"><div><img class="_s0 _4ooo _1m9m img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p64x64/46513118_2044368932275676_8504709341197107200_n.jpg?_nc_cat=106&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=82b6fb18e397b8474a1c13d191907932&amp;oe=5CBE0AF8" alt="" aria-label="Ashley Broeils" role="img" /></div><div class="_295o"><i class="img sp_bJDlwi1Qwvv sx_619126"></i></div></a></div><div class="_3qn7 _61-0 _2fyh _3qnf _3-91"><div class="_3dy3"><div id="id_5c3792f32c7b31080613866" class="text_exposed_root">Super leuke winkel, kom hier al jaren en iedere keer slaag ik weer. Super leuk en aardig personeel l<span class="text_exposed_hide">...</span><span class="text_exposed_show">oopt er. Ik zeg top winkel.</span><span class="text_exposed_hide"> <span class="text_exposed_link"><a class="see_more_link" onclick="var func = function(e) &#123; e.preventDefault(); &#125;; var parent = Parent.byClass(this, &quot;text_exposed_root&quot;); if (parent &amp;&amp; parent.getAttribute(&quot;id&quot;) == &quot;id_5c3792f32c7b31080613866&quot;) &#123; CSS.addClass(parent, &quot;text_exposed&quot;); Arbiter.inform(&quot;reflow&quot;); &#125;; func(event); " data-ft="&#123;&quot;tn&quot;:&quot;e&quot;&#125;" href="#" role="button"><span class="see_more_link_inner">Meer weergeven</span></a></span></span></div></div><div class="_295p"><a href="/SohoGorinchem/reviews/?post_id=1565107620201812&amp;referrer=page_recommendations_home_card"><span class="_67pj"><abbr title="Woensdag 18 oktober 2017 om 03:00" data-utime="1508320821"><span class="timestampContent">18 oktober 2017</span></abbr></span></a></div></div></div></div><div class="_3qn7 _61-3 _2fyi _3qng _3-8t _3-8y"><div class="_3qn7 _61-0 _2fyi _3qng"><div class="_294j"><a href="/SohoGorinchem/reviews/?post_id=678651122342410&amp;referrer=page_recommendations_home_card"><div><img class="_s0 _4ooo _1m9m img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p64x64/19510375_618848441656012_1233328566591218863_n.jpg?_nc_cat=100&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=63d67c31ce67772329db479ad42231f6&amp;oe=5CC0D9F4" alt="" aria-label="Thera Verolme" role="img" /></div><div class="_295o"><i class="img sp_bJDlwi1Qwvv sx_619126"></i></div></a></div><div class="_3qn7 _61-0 _2fyh _3qnf _3-91"><div class="_3dy3"><div id="id_5c3792f32c8f48405659391" class="text_exposed_root">Daar werken mensen die verstand hebben van kleding �winkel ziet er top uit, medewerkers zijn heel vr<span class="text_exposed_hide">...</span><span class="text_exposed_show">iendelijk en geven je graag advies �ik koop er graag mijn kleding.</span><span class="text_exposed_hide"> <span class="text_exposed_link"><a class="see_more_link" onclick="var func = function(e) &#123; e.preventDefault(); &#125;; var parent = Parent.byClass(this, &quot;text_exposed_root&quot;); if (parent &amp;&amp; parent.getAttribute(&quot;id&quot;) == &quot;id_5c3792f32c8f48405659391&quot;) &#123; CSS.addClass(parent, &quot;text_exposed&quot;); Arbiter.inform(&quot;reflow&quot;); &#125;; func(event); " data-ft="&#123;&quot;tn&quot;:&quot;e&quot;&#125;" href="#" role="button"><span class="see_more_link_inner">Meer weergeven</span></a></span></span></div></div><div class="_295p"><a href="/SohoGorinchem/reviews/?post_id=678651122342410&amp;referrer=page_recommendations_home_card"><span class="_67pj"><abbr title="Woensdag 6 december 2017 om 13:25" data-utime="1512595543"><span class="timestampContent">6 december 2017</span></abbr></span></a></div></div></div></div><div class="_3qn7 _61-3 _2fyi _3qng _3-8t _3-8y"><div class="_3qn7 _61-0 _2fyi _3qng"><div class="_294j"><a href="/SohoGorinchem/reviews/?post_id=10204485697258619&amp;referrer=page_recommendations_home_card"><div><img class="_s0 _4ooo _1m9m img" src="https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p64x64/48397805_10205331863772253_4687036465106911232_n.jpg?_nc_cat=104&amp;_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&amp;oh=5c3fd0482f0861aeb8feb701ad452771&amp;oe=5CC67554" alt="" aria-label="Shannon Raaijmakers" role="img" /></div><div class="_295o"><i class="img sp_bJDlwi1Qwvv sx_619126"></i></div></a></div><div class="_3qn7 _61-0 _2fyh _3qnf _3-91"><div class="_3dy3">Super leuke en betaalbare kleding!</div><div class="_295p"><a href="/SohoGorinchem/reviews/?post_id=10204485697258619&amp;referrer=page_recommendations_home_card"><span class="_67pj"><abbr title="Woensdag 18 april 2018 om 07:39" data-utime="1524062366"><span class="timestampContent">18 april 2018</span></abbr></span></a></div></div></div></div></div></div><div class="_4-u3"><div class="_4z-w"><a href="/SohoGorinchem/reviews/?referrer=page_recommendations_see_all">Alles weergeven</a></div></div></div><div class="_4-u2 _3xaf _3-95 _4-u8"><div class="_4-u3 _5dwa _5dwb _3v6c"><span class="_38my">Berichten<span class="_c1c"></span></span><div class="_3s3-"></div></div><div class="_5va1 _427x"><div class="_4-u2 mbm _4mrt _5jmm _5pat _5v3q _7cqq _4-u8" data-ft="&#123;&quot;fbfeed_location&quot;:36&#125;" data-fte="1" data-ftr="1" data-xt="AZUQ8m0A1-ZPUsq1ZmYhQ1uVZnKSd8OlvAfaXBGAxihI0P4Ab2ySY-2HDtiCEYHUO8cySOESU52tOcVXem6lcuzfqJ9Y7SrR81w6vWI8zWB4oXha8XmvY0r9YbOafSNxOYhmaNyVgBrFtmO5U_Kb1oiu5D8wae26RcXHcAC5Or3XpbZl4GeTlhHB1rQfjATQwOECxZUm6dqsxz3xa_IcV0hMyFkAJgQMs3TmvO4ievumpR_FxRJHYGoKFOSkV7ZY54YbUB3k1ZbsDEk22zQ-rGzJfEYvY_pyIOhY94W7TngPi08WJlw2koa1c2GsLPsYNK0u6O00cJrCpzuxNhPWEJPoTY8NUQA28SS1knNo52Bgaa2YmVj-CPdyhuPCjI4LpIViniCSAPHwh9ewzErS5yZa8R8c-mzuDZxF4zXW4bqYEFBCk-omaHh84wQ_N5dnZhBoHAzbeJhtEs72FUu8MVEu5bcbUyQwHVAtlqp1bw9xO7xrPv8TQg8gpRPSx7QKChteEtKSb267sXa18SXzONa_q-KTcxeP743uiebY7WfyogVj6HqZTujUW6HdwjqvnKa6hBNIANBm7vLHk6JcmCxbnZ_J3x56woj3QZFP9yrWPOR-umgOUnmGnY8NU-XWLZ-fEw0gkPQ12KZfku_u1xF-WiWjT2grZX-65WCHj-zUiITD6np9Va3GX93kEcVnsJ_nyrdHnSn8DX3GN3wnGInukX9KhQ_35SwiALxpG0vApFnXYtWt6_NllpvaPWFhnJ1fyVUZWVdHXDaTvHym4061JEcGUqhwqX818GlULHbrrDrRFUxQeZeMXQA2OH1HeiFOr8Jj-ZNQ_JWbQHCpNbNmHZIn4iXS4RXh3TtaEJinD1gs76gW_JRb2z5xpXwCWhJNeHB6ja1ZJ25shgu7l5LHq5SoEt1NRFqc9J9JOxL8JGe7jVCJWQAPhN5j8KwMflKzP4IHowuTslcud2IUXiKmxujVGz2NzbUGmJIyHAE82Vj607nCQ2nbbmypPhd5Ttiiz0lhvkrpHUG84h4-aVyyr3GYu01ivNWmOzVv5I-0qg" data-xt-vimp="&#123;&quot;pixel_in_percentage&quot;:1,&quot;duration_in_ms&quot;:1,&quot;subsequent_gap_in_ms&quot;:60000,&quot;log_initial_nonviewable&quot;:false,&quot;should_batch&quot;:true,&quot;require_horizontally_onscreen&quot;:false,&quot;encrypt_data_xt&quot;:true,&quot;signal_mode_for_ss&quot;:false,&quot;vital_mode_for_ss&quot;:false,&quot;should_not_delay_impression&quot;:true&#125;" id="u_0_u"><div class="_3ccb" data-ft="&#123;&quot;tn&quot;:&quot;-R&quot;&#125;" data-gt="&#123;&quot;type&quot;:&quot;click2canvas&quot;,&quot;fbsource&quot;:703,&quot;ref&quot;:&quot;nf_generic&quot;&#125;" id="u_0_x"><div></div><div></div><div class="_5pcr userContentWrapper" style="" data-ft="&#123;&quot;tn&quot;:&quot;-R&quot;&#125;"></div></div></div></div><div class="_5va1 _427x"><div class="_4-u2 mbm _4mrt _5jmm _5pat _5v3q _7cqq _4-u8" data-ft="&#123;&quot;fbfeed_location&quot;:36&#125;" data-fte="1" data-ftr="1" data-xt="AZWyD5OGPZC1i83iylfR6weT_c4kW_AaWuxV7YSi5zCCLi9U4ezMNEGq1YWHcierJsRO4H9AmX2Rgy6NGX2dggNENv1Zxz4n_aGjqHSIQUN_-odWenMcq1US0nXt9IpuqZrS_t4IkTwnU4PHLNpH4PtDQY3BDm8v-SJ9xFkexERQIGt9HQOrEcYJkkvlVZCxliGLCDThJJdcyFxNz8yudtQeACzokUh4VvuHPGVNCnyrj3xfeLorY5p3_3-xO4MDO3Vp4fYOfdDFG3h5jbgaAr0RnhqITNosOkdKliEWkhyG7QnLNHwo5C6yUWW7GsagmG2NxQLGCjX5r9I8FLfIsbrDp0v52kTSDSmJWmAiMXpls4VmG-Wd_x-P6vqZH31NsvamNxZL8NvFOfVSJIxj1IPaKGVsC0NGxaxIkTmplFN9ZAnRrVENCrVaadzVsnpY9HGjt5GOiouFfNw4Ycmqhk4okiV60oMFHtdx880G3Of3ecGFlMaBP5Y3GiR-60z9v_QUv58F5f2ZU20UFicvhXf0CowbSlpuaqa5i5POJnJO6dWoRrFu7Jngax_RaD3IuvoQMcj-VoW-CMPIBE1ABODU3EM-939SAB_GU33WbLbN6fdBW8y-7WyAEJPvTqoQBOOBoq0Vb2WndiIkTFOeYvijU89PKvoVG1K3DhM2l_C4znxXb-JbArpDh43nySmwacq5WBUNJUVZsDfM8qIm2um9Znz1BPceA_9zknNrKpl5EXLaB6K_ifQFjnaMIQmv-5BYxvFu68T1Bd6aOB7KHBpgcMnAcO0tEii51lPD5A9U10IYki4hDDl9-gjy050bDdOyj6SUyI8FjrRdzQAvXLAL5RdMfyjN67HLqo3SJlajWk0fXYR2Ygknbx-R-7KSZ1YHNXZgOQPtHPY2Wu5iciy77aE6je9O9c9MNT07hHZtgqZ8F8vUMs11Y4M3Dg1L2SPq5YcLd61_asL5elJAO7ZW" data-xt-vimp="&#123;&quot;pixel_in_percentage&quot;:1,&quot;duration_in_ms&quot;:1,&quot;subsequent_gap_in_ms&quot;:60000,&quot;log_initial_nonviewable&quot;:false,&quot;should_batch&quot;:true,&quot;require_horizontally_onscreen&quot;:false,&quot;encrypt_data_xt&quot;:true,&quot;signal_mode_for_ss&quot;:false,&quot;vital_mode_for_ss&quot;:false,&quot;should_not_delay_impression&quot;:true&#125;" id="u_0_v"><div class="_3ccb" data-ft="&#123;&quot;tn&quot;:&quot;-R&quot;&#125;" data-gt="&#123;&quot;type&quot;:&quot;click2canvas&quot;,&quot;fbsource&quot;:703,&quot;ref&quot;:&quot;nf_generic&quot;&#125;" id="u_0_12"><div></div><div></div><div class="_5pcr userContentWrapper" style="" data-ft="&#123;&quot;tn&quot;:&quot;-R&quot;&#125;"></div></div></div></div><div class="_4z-w"><a class="_4b4x" href="https://www.facebook.com/SohoGorinchem/posts?__xts__%5B0%5D=33.%7B%22logging_data%22%3A%7B%22page_id%22%3A245801972224259%2C%22event_type%22%3A%22clicked_all_page_posts%22%2C%22impression_info%22%3A%22eyJmIjp7InBhZ2VfaWQiOiIyNDU4MDE5NzIyMjQyNTkiLCJpdGVtX2NvdW50IjoiMCJ9fQ%22%2C%22surface%22%3A%22www_pages_home%22%2C%22interacted_story_type%22%3A%22565413710334575%22%2C%22session_id%22%3A%22e7e8c50b7c05f6f14c3e490d0390cca3%22%7D%7D" id="u_0_19">Alles weergeven</a></div></div><div class="clearfix uiMorePager stat_elem _52jv" id="www_pages_reaction_see_more_unitwww_pages_home"><div><a ajaxify="/pages_reaction_units/more/?page_id=245801972224259&amp;cursor=%7B%22card_id%22%3A%22page_posts_card%22%2C%22has_next_page%22%3Atrue%7D&amp;surface=www_pages_home&amp;unit_count=8&amp;referrer&amp;fd_referrer_ui_surface=external" href="#" rel="ajaxify" class="pam uiBoxLightblue uiMorePagerPrimary" role="button">Meer weergeven<i class="mhs mts arrow img sp_DM94Tzbs4_7 sx_60cb68"></i></a><span class="uiMorePagerLoader pam uiBoxLightblue"><span class="img _55ym _55yq _55yo _3-8h" aria-busy="true" role="progressbar" aria-valuemin="0" aria-valuemax="100" aria-valuetext="Laden..."></span></span></div></div></div></div></div></div><div id="id_5c3792f2aece26569276273" data-referrer="id_5c3792f2aece26569276273"></div></div></div></div></div></div></div></div>
 • <div itemprop="aggregateRating" itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/AggregateRating"><div class="_5sqv"><a class="_3wqb" href="/SohoGorinchem/reviews/" id="u_0_1e" data-hovercard="u_0_1e" data-hovercard-instant="1" data-hovercard-prefer-more-content-show="1" data-hovercard-offset-x="20"><div class="_4iae _4iah"><div><div class="_6a _5xoz _5xo-"><i class="img sp_bJDlwi1Qwvv sx_373ea9"></i></div><div class="_6a _5xoz"><i class="img sp_bJDlwi1Qwvv sx_373ea9"></i></div><div class="_6a _5xoz"><i class="img sp_bJDlwi1Qwvv sx_373ea9"></i></div><div class="_6a _5xoz"><i class="img sp_bJDlwi1Qwvv sx_373ea9"></i></div><div class="_6a _5xoz _4ial"><i class="img sp_bJDlwi1Qwvv sx_373ea9"></i></div></div><div class="_559j" style="clip: rect(0px, 110px, 20px, 0px)"></div></div></a></div><meta content="4.8" itemprop="ratingValue" /><meta content="58" itemprop="ratingCount" /></div>
 • <span itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/BreadcrumbList"><div class="uiHeader uiHeaderPage _1zpi"><div class="clearfix uiHeaderTop"><div><h6 class="uiHeaderTitle"><span class="_2b6g" itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/ListItem" itemprop="itemListElement"><a href="https://www.facebook.com/places/" itemprop="item"><span itemprop="name">Plaatsen</span><meta content="1" itemprop="position" /></a></span><i class="mhs img sp_DM94Tzbs4_7 sx_fbc7e5"></i><span class="_2b6g" itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/ListItem" itemprop="itemListElement"><a href="https://www.facebook.com/places/Dingen-die-je-kunt-doen-in-Gorinchem/107644865932034/" itemprop="item"><span itemprop="name">Gorinchem</span><meta content="2" itemprop="position" /></a></span><i class="mhs img sp_DM94Tzbs4_7 sx_fbc7e5"></i><span class="_2b6g"><a href="https://www.facebook.com/search/107644865932034/places-in/200600219953504/places/intersect/">Winkels en detailhandel</a></span><i class="mhs img sp_DM94Tzbs4_7 sx_fbc7e5"></i><span class="_2b6g" itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/ListItem" itemprop="itemListElement"><a href="https://www.facebook.com/search/107644865932034/places-in/186230924744328/places/intersect/" itemprop="item"><span itemprop="name">Kledingwinkel</span><meta content="3" itemprop="position" /></a></span><i class="mhs img sp_DM94Tzbs4_7 sx_fbc7e5"></i><span class="_2b6h">SOHO Gorinchem</span></h6></div></div></div></span>
 • <span class="_2b6g" itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/ListItem" itemprop="itemListElement"><a href="https://www.facebook.com/places/" itemprop="item"><span itemprop="name">Plaatsen</span><meta content="1" itemprop="position" /></a></span>
 • <span class="_2b6g" itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/ListItem" itemprop="itemListElement"><a href="https://www.facebook.com/places/Dingen-die-je-kunt-doen-in-Gorinchem/107644865932034/" itemprop="item"><span itemprop="name">Gorinchem</span><meta content="2" itemprop="position" /></a></span>
 • <span class="_2b6g" itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/ListItem" itemprop="itemListElement"><a href="https://www.facebook.com/search/107644865932034/places-in/186230924744328/places/intersect/" itemprop="item"><span itemprop="name">Kledingwinkel</span><meta content="3" itemprop="position" /></a></span>


Kennisbank
Microdata is een standaard (vocabulair) dat aan de broncode van een website pagina kan worden toegevoegd om bepaalde elementen te benoemen, Hier kan b.v. gedacht worden aan een telefoonnummer of adresgegevens. Door microdata toe te voegen aan de html code creeer je een beter begrip voor zoekmachine spiders wat die elementen of onderdelen zijn binnen een pagina. Enkele voorbeelden van microdata elementen zijn:
- Breadbrumb
- Adres
- Openingstijden
- Beoordeling (rating)
- Video
- Productbenaming
- Evenement

Lees meer

IP & DNS Rapport

IPv4 31.13.64.35
IPv6 2a03:2880:f106:83:face:b00c::25de
DNS Report
SLHostClassTTLTypePRITargetIP
1star-mini.c10r.facebook.comIN39A31.13.64.35
2www.facebook.comIN527CNAMEstar-mini.c10r.facebook.com
3star-mini.c10r.facebook.comIN40AAAA2a03:2880:f106:83:face:b00c::25de

IP Canonicalization Test

IP canonicalization test voltooid!

Kennisbank
Als er meerdere domeinnamen onder één IP-adres wordt geregistreerd, bestaat de mogelijkheid dat zoekrobots deze als duplicaten zien, wanneer deze websites dezelfde content bevatten.
Lees meer

URL Canonicalization Test

URL canonicalization test bij de betreffende website mislukt

Kennisbank
Canonical tags maakt al je URLs die leiden tot een enkel adres of webpagina tot een enkele url. zoals:
<link rel="canonical" href="https://mijnwebsite.nl./home" />
<link rel="canonical" href="https://www.mijnwebsite.nl/home" />
Beiden verwijzen naar mijnwebsite.nl/home. Dus alle andere urls met dezelfde inhoud of pagina komen nu uit op de link url mijnwebsite.nl/home. Hiermee los je het probleem op dat zoekmachines paginas op je website als duplicate content beschouwen. TIP: Gebruik de canonical tag voor urls welke dezelfde verwijzing dienen te hebben.
Lees meer

Plain Text Email Test

Website succesvol gecontroleerd op plain e-mailadressen vermeldingen. Er zijn geen plain e-mailadres verwijzingen gevonden op deze website

Kennisbank
Wanneer je simpelweg je e-maiadres plaatst op je website, dan ben je een eenvoudig slachtoffer voor spammers. Sowieso is het plaatsen van plain text e-mailadressen op websites af te raden. Spambots kunnen op deze manier makkelijk je e-mailadres van je website scannen en vervolgens opnemen in een ongewenste mailinglijst. Advies is daarom altjd om een contactformulier op je website te gebruiken.

Om dit te bestrijden kun je e-mailadressen op verschillende manieren verbergen of minder laten opvallen:
1) CSS pseudo classes.
2) Je e-mailadres achterstevoren schrijven.
3) Het draaien van de display met behulp van css.
4) Het verbergen van je e-mailadres met behulp van javascript.
5) Het gebruik van Wordpress en/of een php contactformulier.
Lees meer

cURL Response

urlhttps://www.facebook.com/SohoGorinchem/content typetext/html; charset="utf-8"
http code200header size733
request size165filetime-1
ssl verify result0redirect count0
total time1.817317namelookup time0.004254
connect time0.013505pretransfer time0.042452
size upload0size download3243939
speed download1785326speed upload0
download content length-1upload content length-1
starttransfer time1.503579redirect time0
redirect urlprimary ip31.13.64.35
certinfoprimary port443
local ip46.17.0.165local port53762

Responsive (mobiel vriendelijk) check


Responsive (mobiel vriendelijk) : Onbekend

Resultaat : Onbekend

Localized Rule Name Rule Impact
Geen data om weer te geven.
CMS:
Locale:
Roboted Resources:
Transient Fetch Failure Resources:

Google Page Speed Insight (Mobiel)

Pagina snelheid

Gemiddelde score


Pagina statistieken


numberResources64numberHosts8
totalRequestBytes6329numberStaticResources58
htmlResponseBytes175214overTheWireResponseBytes898189
cssResponseBytes189711imageResponseBytes488956
javascriptResponseBytes1107519otherResponseBytes1381
numberJsResources22numberCssResources7


Vermijd App Install Interstitials welke website content verbergen

Veel website eigenaren promoten apps van hun eigen bedrijf onder mobiele websitebezoekers. Als dit niet zorgvuldig wordt gedaan, kan dit leiden tot indexeringsproblemen en kan de bezoeker problemen ondervinden met het gebruik van de website. Kijk hier voor meer informatie.

Vermijd Plugins

De betreffende website bevat geen plugins, die voorkomen dat de inhoud hiervan bruikbaar is op vele platformen. Meer informatie over het belang van plugins vermijden.

Viewport configureren

Uw website heeft een viewport gespecificeerd. Uitstekend! Dit zorgt ervoor dat gebruikers met mobiele apparaten uw website kunnen bekijken, alsof ze achter een desktop zitten. Het configureren van een viewport zorgt ervoor dat uw website gerendert kan worden op elke device
Viewport configureren voor deze website pagina.

Content grootte naar Viewport

De inhoud van de pagina past perfect binnen de viewport, waardoor de website bezoeker een goede gebruikerservaring zal hebben Meer informatie.

Website knoppen niet (goed) geschikt voor touchscreen

Een aantal van de links / knoppen op uw webpagina kan te klein zijn voor een gebruiker om gemakkelijk aan te tikken op een touchscreen. Overweeg Meer informatie over Viewports optimalisatie hiervoor. Meer informatie kunt u hier vinden

 • The tap target <a href="https://m.face…hoGorinchem%2F" class="_54k8 _56bs _4…g6 _56bu _52jh">Aanmelden</a> is close to 1 other tap targets
 • The tap target <a href="/r.php?next=ht…45801972224259" class="_54k8 _56bs _4…g7 _56bv _52jh">Nieuw account maken</a> is close to 2 other tap targets
 • The tap target <a id="u_0_5m" href="/pages/transpa…/page_history/" class="_4ulg _6bsm"></a> is close to 1 other tap targets
 • The tap target <div id="u_0_1k" class="profileMapCont…gt _1j-f _2rgt"></div> is close to 1 other tap targets
 • The tap target <div id="u_0_1u" class="_2nx_ _3jb8 _3…gt _1j-g _2rgt">Arkelstraat 3,…tebeschrijving</div> is close to 1 other tap targets
 • The tap target <img id="u_0_4o" src="https://sconte…38&amp;oe=5C8D6DE6" class="_k7v _2rgt _1j-g _2rgt img"> is close to 1 other tap targets

Gebruik goed leesbare lettertypen

De tekst op uw website paginas zijn goed leesbaar. Meer informatie over het gebruik van leesbaar lettergroottes..

Landingspagina redirects

Uw website pagina bevat geen redirects. Lees meer over het vermijden van landingspagina redirects.

GZIP Compression

U heeft website comprimeren geactiveerd. Lees meer overcompressie activeren/a>.

Server Response Tijd

Uw server reageert snel! Lees meer over server respons-tijd optimalisatie.

Minify CSS

Your CSS is minified. Learn more about minifying CSS.

Minify HTML

Uw HTML is geminimaliseerd Lees meer over HTML minimaliseren.

Minify JavaScript

Your JavaScript content is minified. Learn more about minifying HTML.

Render-blocking JavaScript and CSS

Your page has (1) blocking script resources and (7) blocking CSS resources. This causes a delay in rendering your page. None of the above-the-fold content on your page could be rendered without waiting for the following resources to load. Try to defer or asynchronously load blocking resources, or inline the critical portions of those resources directly in the HTML.

Render-blocking JavaScript

 • https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3iFuz4/yr/l/nl_NL/Otc_cMj3c9D.js

Render-blocking CSS

 • https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yF/l/0,cross/-G4MCBd7PRa.css
 • https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yB/l/0,cross/u-LEFX8H3P8.css
 • https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/ys/l/0,cross/NKLJGGw2qow.css
 • https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/y7/l/0,cross/3H4LbtenR2g.css
 • https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yX/l/0,cross/OGiFWqUHjnf.css
 • https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yJ/l/0,cross/9yqFPaKcL6N.css
 • https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yS/l/0,cross/LZhncctFCXf.css

Optimize Images

Properly formatting and compressing images can save many bytes of data.
Optimize the following images to reduce their transfer size by 46.7KiB ( 29% reductie ).

 • https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yc/r/44SoLAyxkEs.png kan besparen tot 39.9KiB ( 29%reductie )
 • https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yc/r/-RigNj4wVey.png kan besparen tot 4.8KiB ( 31%reductie )
 • https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/y5/r/xGOSWd4jjoB.png kan besparen tot 362B ( 26%reductie )
 • https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yb/r/9m82eClvjua.png kan besparen tot 271B ( 17%reductie )
 • https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yV/r/brcp1PLmIia.png kan besparen tot 270B ( 19%reductie )
 • https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/y1/r/hgeM-ntZedw.png kan besparen tot 222B ( 28%reductie )
 • https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yW/r/c1mbnzR_ian.png kan besparen tot 209B ( 14%reductie )
 • https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/y8/r/bLMyQZM-kku.png kan besparen tot 206B ( 21%reductie )
 • https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/ys/r/J3xrr4PQLKj.png kan besparen tot 180B ( 27%reductie )
 • https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/y0/r/aDgk9cQw1IO.png kan besparen tot 163B ( 18%reductie )
 • https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yH/r/yNvz5xtKREW.png kan besparen tot 109B ( 20%reductie )

Prioritize Visible Content

You have the above-the-fold content properly prioritized. Learn more about prioritizing visible content.

Google Page Speed Insight (Desktop)


Page Statistics
Page Speed

Landing Page Redirects

Your page has no redirects. Learn more about avoiding landing page redirects

GZIP Compression

You have compression enabled. Learn more about enabling compression.

Leverage Browser Caching

You have enabled browser caching. Learn more about browser caching recommendations.

Server Response Time

Uw server reageert snel! Lees meer over server respons-tijd optimalisatie.

Minify CSS

Your CSS is minified. Learn more about minifying CSS.

Minify HTML

Your HTML is minified. Learn more about minifying HTML.

Minify JavaScript

Your JavaScript content is minified. Learn more about minifying HTML.

Render-blocking JavaScript and CSS

You have no render-blocking resources. Learn more about removing render-blocking resources.

Optimize Images

Your images are optimized. Learn more about optimizing images.

Prioritize Visible Content

You have the above-the-fold content properly prioritized. Learn more about prioritizing visible content.

Eigen website verbeteren? | Gratis SEO scanner v1.0 © EigenWebsite.nl