Vergelijkende SEO rapporten : http://www.geniozz.com Vs. http://www.geniozz.com/lfi/

vergeleken in : 2018-10-09 22:45:55


Eigen website verbeteren? | Gratis SEO scanner found 15 major issues

Page Title

Page Title :


Your site do not have any title.

Knowledge Base
De title tag is de titel van een web pagina. Deze titel zit meestal ingesloten tussen een (< title >< / title >) tag. Zoekmachine’s zoals Google zoeken vaak naar ondermeer de titel van uw website om deze vervolgens weer te geven in de zoekresultaten. Een goede, beschrijvende, relevante pagina titel voor uw website is zowel voor zoekmachine’s (SEO) als sociale media zeer belangrijk. Een goede pagina titel bestaat vaak uit een goed primair of secundair sleutelwoord, samenvattend waarover de betreffende pagina gaat. Belangrijk om online gevonden te worden met je eigen website en om hoger in de zoekresultaten te scoren dus!
Lees meer

Meta Description

Meta Description :


Your site do not have any meta description.

Knowledge Base
Meta Desciption betekent een (korte) beschrijving, met daarin een zo volledig mogelijke interpretatie van de inhoud van uw website en functies. Deze beschrijving wordt vaak weergegeven bij uw website in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Meestal betreft het een korte samenvatting die beschrijven waar de website over gaat om bezoekers snel in zoekmachine's inzicht te geven of uw website de relavante informatie kan geven waarnaar ze op zoek zijn. U kunt eventueel een pakkende slogan voor uw website overwegen, al zal dit minder snel meetellen voor uw zoekmachine ranking. Belangrijker is het echter om een samenvattende beschrijvende tekst van maximaal 150 tekens over uw website te beschrijven. Het is hierbij belangrijk trefwoorden waarop u gevonden wilt worden in zoekmachine's te verwerken. Wanneer u b.v. een schildersbedrijf heeft en gevonden wilt worden op: 'Schilderwerk Amsterdam', dan kunt u b.v. in uw meta desciption gebruiken: 'Gespecialiseerd schilderwerk in de regio Amsterdam' Tevens is het belangrijk dat de meta descriptions van uw verschillende website pagina's een unieke beschrijving hebben. Iedere web pagina moet dus een verschillende, beschrijvende tekst bevatten. Een aanvullend advies; wees samenvattend, doelgericht en vooral kort van beschrijving.

Meta Keyword

Meta Keyword :


Your site do not have any meta keyword.

Knowledge Base
Meta keywords (trefwoorden) zijn sleutelwoorden met betrekking op de inhoud van uw website. Meta keywords worden niet alleen gebruikt door zoekmachine's, maar ook door b.v. sociale media om globaal in te kunnen schatten waar uw website over gaat.

Single Keywords

Keyword Occurrence Density Possible Spam

Two Word Keywords

Keyword Occurrence Density Possible Spam

Three Word Keywords

Keyword Occurrence Density Possible Spam

Four Word Keywords

Keyword Occurrence Density Possible Spam

Keyword Usage

The most using keywords do not match with meta keywords.

Knowledge Base
Sleutelwoord of trefwoord (keyword) gebruik is het gebruik van uw zoekwoorden in Meta tags en de inhoud van uw website. Gebruik zoekwoorden die uw website naar behoren beschrijven voor een nauwkeurige weergave van uw eigen website in de zoekresultaten van zoekmachine's

Total Words

Total Words : 0

Knowledge Base
Het totale aantal (unieke) woorden zijn beschrijvelijke woorden /unieke content die de inhoud en/of functies van uw website beschrijven. Zoekmachine technisch stelt b.v. Google er veel prijs op als uw website unieke teksten bevat. Met behulp van unieke content geef je je website bezoeker een persoonlijke en tevens unieke gebruikerservaring.

Denk er dus goed overna welke teksten u gebruikt voor uw website. Heeft u deze zelf gemaakt? Laten schrijven? Het kopieren van teksten van een andere website is ten aller tijden af te raden, al helemaal wanneer u deze niet in zijn geheel aanpast

Text/HTML Ratio Test

Site failed text/HTML ratio test.

Text/HTML Ratio Test : 5%

Knowledge Base
De ideale pagina ratio van tekst naar HTML-code moet liggen tussen de 20% en 60%. Wanneer je pagina ratio percentage lager dan 20% uitkomt, dan betekent dit dat het aan te raden is meer unieke content voor je website te (laten) schrijven. Het is echter ook weer af te raden wanneer dit percentage hoger dan 60% uitvalt, dan bestaat de mogelijkheid namelijk dat deze pagina's als spam kunnen worden beschouwd.

HTML Headings

H1(0)

H2(0)

H3(0)

H4(0)

H5(0)

H6(0)

Knowledge Base
h1 status geeft aan wat de titel of kop is van uw website pagina of artikel. Meestal is deze kop qua lettertype een stuk groter dan het artikel en neemt Google deze titel ook mee bij weergave in de zoekresultaten.

h2 status is minder belangrijk dan h1 status, maar zou gezien kunnen worden als een 'sub-kop' of sub-titel. Vaak wordt deze h2 tag titel ook qua lettertype kleiner weergegeven dan h1 en speelt deze een minder belangrijke rol bij indexatie door zoekmachine's. Toch is het altijd belangrijk h2 titels, b.v. als sub-titels aan te maken op een web pagina.

robot.txt

Your site does not have robot.txt.

Knowledge Base
De robots.txt file plaats je in de www (root) directory van je eigen website. Dus www.jedomeinnaam.nl/robots.txt is de plaats waar deze moet komen te staan. Deze file geeft aan hoever de zoekmachines door mogen lopen binnen een website.

Het robots.txt bestand wordt wel eens verward met de metatags robots. Deze twee horen eigenlijk altijd wel samen gebruikt te worden. Zo wil je bijvoorbeeld een zoekmachines spider liever buiten de deur houden van een map zoals “klanten” en zoals een map “images”. Uiteraard blijft het een verzoek, geen volledige garantie.
Lees meer

Sitemap

Your site does not have sitemap


Knowledge Base
Een website sitemap is ongeveer te vergelijken met een inhoudsopgave van een boek. Het is een systematische ordening van de paginas van een website, met als doel de gebruiker snel inzicht te geven in de structuur van de betreffende website. Niet iedere website heeft een sitemap, maar voor grotere en complexere websites is een sitemap zeker aan te raden. Tevens vinden zoekmachine’s zoals Google en sitemap altijd prettig om deze beter te kunnen plaatsen in de zoekresultaten.

Hou onderstaande zaken ook in gedachte:
1) Een sitemap dient altijd kleiner te zijn dan 10 MB (10,485,760 bytes) en kan maximaal 50,000 urls bevatten. Wanneer je website meer urls bevat, dan is het aan te raden om een multiple sitemap aan te maken.
2)Zet je sitemap in de www directory en voeg de URL van je sitemap toe in robots.txt.
3) sitemap.xml kan eventueel worden gecomprimeerd om snellere laadtijden te bevorderen.

Broken link (404 error): een gebroken link is een ontoegankelijke link of de URL van een website. Een hoger percentage van gebroken links hebben een negatief effect op de zoekmachine ranking van je eigen website. Tevens verslechtert dit over het algemeen de gebruikerservaring. Er zijn verschillende redenen voor gebroken link. Hieronder staan ze vermeld:
1) Een incorrect ingetype url
2) De bestemmingspagina heeft de gelinkte web pagina verwijderd, waarnaar door iemand anders verwezen werd, (De bekende 404 error).
3) De bestemming website is onomkeerbaar verplaatst of bestaat niet meer. (Domeinnaam is veranderd of de website is geblokkeerd of werkt niet meer).
4) Gebruikers kunnen achter een firewall, software of security mechanisme zitten wat de toegang tot de website bestemming blokkeert.
5) Je hebt een link verstrekt welke naar een website verwijst die wordt geblokkeerd door de firewall of dergelijke software voor externe toegang.
Lees meer or Lees meer

Internal Vs. External Links

Total Internal Links? 0
Total External Links? 0

Internal Links

External Links

NoIndex , NoFollow, DoDollow Links

Total NoIndex Links 0
Total NoFollow Links 0
Total DoFollow Links 0
NoIndex Enabled by Meta Robot? No
NoFollow Enabled by Meta Robot? No

NoIndex Links

NoFollow LinksKnowledge Base

NoIndex : noindex is een meta tag waarde. De noindex richtlijn is niet bedoeld om je website beter in zoekmachine resultaten te laten zien. ‘noindex’ moet niet staan ingesteld in je meta tags, anders wordt je website mogelijk niet weergegeven in de zoekresultaten.

Standaard is een website pagina voorzien van “index.” Wanneer je niet wilt dat een specifieke website pagina van je website wordt weergegeven in de zoekresultaten van een zoekmachine, zoals Google, gebruik dan deze regel in het <head> gedeelte van je HTML: <meta name="robots" content="noindex" />

DoFollow & NoFollow : nofollow is ook een meta tag waarde. Nofollow aan je website pagina toevoegen betekent dat je niet wilt dat zoekmachines zoals Google deze indexeren. Je dient ‘nofollow’ niet als waarde in te stellen wanneer je wilt dat je website pagina wel door Google gevonden wordt.

Standaard staan links ingesteld op “follow.” Wanneer je een link wilt aanpassen naar “nofollow” dan is dit mogelijk op de volgende manier: <a href="http://www.eigenwebsite.nl/" rel="nofollow">Website tekst</a>Gebruik deze regel ook wanneer je wilt suggereren aan Google dat de hyperlink zijn SEO waarde niet mag doorgeven.

Lees meer

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: site/site_left.php

Line Number: 874

SEO Friendly Links

Links of your site are SEO friendly.

Knowledge Base
Een SEO vriendelijke link volgt simpelweg onderstaande basisregels. De url dient geen parameters of andere vreemde tekens te bevatten, maar dient statische urls te hebben.

Heeft u problemen met het weergeven van SEO vriendelijke urls? Allicht kunnen onderstaande tips hulp bieden:
1) Vervang de underscore of andere scheidingstekens door dash voor het verkrijgen van een statische url. Probeer tevens parameters te herschrijven tot statisch uitziende urls. Dit is b.v. mogelijk via .htaccess.
2) Gebruik consequent www of geen www urls. (http://)
3) Gebruik bij voorkeur geen dynamische urls. Maak een sitemap aan om Google je website op de juiste manier te laten indexeren.
4) Blokkeer SEO onvriendelijke en niet relavante urls via het bestand robots.txt.
5) Onderschrijf je canonieke urls in canonical tag
Lees meer

Favicon

Your site does not have favicon.

Learn more

Image 'alt' Test

Your site does not have any image without alt text.
Knowledge Base
Een alternatieve titel beschrijving voor een afbeelding. Het Alt attribuut wordt gebruikt om een afbeelding of foto op een website te beschrijven. Gezien een foto opzichzelfstaand geen informatie kan bevatten waar deze b.v. over gaat, kan de gebruiker via een Alt tag een beschrijving toevoegen aan een afbeelding of foto. Dit is noodzakelijk als je wilt dat je b.v. goed gevonden wordt met deze foto via zoekmachines, zoals Google images. Zet dus op zijn minst een goede beschrijvende titel van waar de afbeelding over gaat in de Alt title tag. van de foto.
Lees meer

DOC Type

DOC Type : <!DOCTYPE html>


Page have doc type.

Knowledge Base
doc type heeft geen invloed op je SEO factor, maar wordt gebruikt om je website paginas te valideren.
Lees meer

Depreciated HTML Tag

Your site does not have any depreciated HTML tag.
Knowledge Base
Oudere HTML-tags en attributen die zijn vervangen door nieuwere, meer functionele of flexibele alternatieven (HTML5 en/of CSS3) worden aangegeven als deprecated in HTML4 door het W3C - het consortium dat de HTML-standaarden zet. Web browsers zullen verouderde- of afgekeurde-tags en attributen wel ondersteunen, maar uiteindelijk zullen deze tags achterhaald worden en kan browser ondersteuning voor de toekomst niet meer gegarandeerd worden.

HTML Page Size

HTML Page Size : 0 KB


HTML page size is <= 100KB

Knowledge Base
De HTML pagina grootte is 1 van de hoofdfactoren die meetellen bij de snelheid van het laden van een website of website paginas. Het is op aanraden van Google deze maximaal tussen de 100kb en 1MB te houden. Bij deze pagina grootte worden echter geen externe scripts, zoals css, js of afbeeldings-bestanden meegeteld. Een kleinere pagina betekent dus altijd een snelle laadtijd!

Volg onderstaande stappen om de laadtijd van je pagina te versnellen:
1) Controleer of al je css en js bestanden in externe bestanden staan? Zo nee? Verplaats deze dan naar externe bestanden.
2) Zorg ervoor dat de inhoud van de tekst bovenin de pagina aanwezig is, zodat deze kan worden weergegeven, voordat de volledige pagina is geladen.
3) Controleer de grootte van je gebruikte afbeeldings- en foto bestanden. Zijn deze groter dan 100KB? Probeer ze dan te verkleinen en/of comprimeren.
Lees meer

GZIP Compression

GZIP Compressed Size : 0 KB


GZIP compression is enabled.

Knowledge Base
Door GZIP compressie te activeren wordt de output van de eigen website stukken verkleind. Hierdoor worden kleinere bestanden naar de web-browser gestuurd, waardoor de laadtijd van de website sneller wordt. Tegelijkertijd neemt de load van de server eningszins toe. De output van de website wordt namelijk eerst kleiner gemaakt, voordat deze naar de webbrowser verzonden wordt. Meestal is de winst die behaald wordt met GZIP compressie in combinatie met caching groter dan de toename van CPU. Een GZIP compressed bestand dient kleiner dan 33 KB te zijn voor optimale prestaties.

Inline CSS

Your site does not have any inline css.
Knowledge Base
Inline css is de css code in een html-pagina onder de html-tags ( en dus niet in een externe CSS-bestand) Inline css verhoogt de laadtijd van de webpagina wat (in negatieve zin) een belangrijke factoor speelt bij het ranken in zoekmachines. Zorg er dus voor dat je inline css vermijd.

Internal CSS

Your site does not have any internal css.

Knowledge Base
Interne css is de css code die zich op HTML-pagina zelf bevind (welliswaar in een style tag) Interne css heeft als nadeel dat het de laadtijd van een website pagina vertraagd omdat er geen pagina caching mogelijk is voor de interne css. Probeer je CSS-code daarom altijd in een extern bestand te zetten.

Micro Data Schema Test

Site failed micro data schema test.
Knowledge Base
Microdata is een standaard (vocabulair) dat aan de broncode van een website pagina kan worden toegevoegd om bepaalde elementen te benoemen, Hier kan b.v. gedacht worden aan een telefoonnummer of adresgegevens. Door microdata toe te voegen aan de html code creeer je een beter begrip voor zoekmachine spiders wat die elementen of onderdelen zijn binnen een pagina. Enkele voorbeelden van microdata elementen zijn:
- Breadbrumb
- Adres
- Openingstijden
- Beoordeling (rating)
- Video
- Productbenaming
- Evenement

Lees meer

IP & DNS Report

IPv4 185.104.29.10
IPv6 2a06:2ec0:1::81
DNS Report
SLHostClassTTLTypePRITargetIP
1www.geniozz.comIN599A185.104.29.10
2www.geniozz.comIN599AAAA2a06:2ec0:1::81

IP Canonicalization Test

Site failed IP canonicalization test.

Knowledge Base
Als er meerdere domeinnamen onder één IP-adres wordt geregistreerd, bestaat de mogelijkheid dat zoekrobots deze als duplicaten zien, wanneer deze websites dezelfde content bevatten.
Lees meer

URL Canonicalization Test

Site failed URL canonicalization test.

Knowledge Base
Canonical tags maakt al je URLs die leiden tot een enkel adres of webpagina tot een enkele url. zoals:
<link rel="canonical" href="https://mijnwebsite.nl./home" />
<link rel="canonical" href="https://www.mijnwebsite.nl/home" />
Beiden verwijzen naar mijnwebsite.nl/home. Dus alle andere urls met dezelfde inhoud of pagina komen nu uit op de link url mijnwebsite.nl/home. Hiermee los je het probleem op dat zoekmachines paginas op je website als duplicate content beschouwen. TIP: Gebruik de canonical tag voor urls welke dezelfde verwijzing dienen te hebben.
Lees meer

Plain Text Email Test

Site passed plain text email test. No plain text email found.

Plain Text Email ListKnowledge Base
Wanneer je simpelweg je e-maiadres plaatst op je website, dan ben je een eenvoudig slachtoffer voor spammers. Sowieso is het plaatsen van plain text e-mailadressen op websites af te raden. Spambots kunnen op deze manier makkelijk je e-mailadres van je website scannen en vervolgens opnemen in een ongewenste mailinglijst. Advies is daarom altjd om een contactformulier op je website te gebruiken.

Om dit te bestrijden kun je e-mailadressen op verschillende manieren verbergen of minder laten opvallen:
1) CSS pseudo classes.
2) Je e-mailadres achterstevoren schrijven.
3) Het draaien van de display met behulp van css.
4) Het verbergen van je e-mailadres met behulp van javascript.
5) Het gebruik van Wordpress en/of een php contactformulier.
Lees meer

cURL Response

urlhttps://www.geniozz.com/content typetext/html; charset=UTF-8
http code200header size430
request size266filetime-1
ssl verify result0redirect count1
total time0.737695namelookup time0.137002
connect time0.154271pretransfer time0.202719
size upload0size download244
speed download331speed upload0
download content length-1upload content length-1
starttransfer time0.737539redirect time0.14246
redirect urlprimary ip185.104.29.10
certinfoprimary port443
local ip46.17.0.165local port37686

Mobile Friendly Check


Mobile Friendly : No

Score : 75

Localized Rule Name Rule Impact
Mobile viewport not set 10
Text too small to read 18.3274082379
Uses incompatible plugins 0
Content wider than screen 0
Links too close together 3.96694214876
CMS:
Locale: en_US
Roboted Resources: 0
Transient Fetch Failure Resources: 0

Google Page Speed Insight (Mobile)

Page Speed

Usability Score

Page Statistics


numberResources17numberHosts1
totalRequestBytes1760numberStaticResources10
htmlResponseBytes47614overTheWireResponseBytes834480
cssResponseBytes364949imageResponseBytes702094
javascriptResponseBytes195740otherResponseBytes19910
numberJsResources1numberCssResources1


Avoid App Install Interstitials That Hide Content

Your page does not appear to have any app install interstitials that hide a significant amount of content. Learn more about the importance of avoiding the use of app install interstitials.

Avoid Plugins

Your page does not appear to use plugins, which would prevent content from being usable on many platforms. Learn more about the importance of avoiding plugins.

Configure Viewport

Your page does not have a viewport specified. This causes mobile devices to render your page as it would appear on a desktop browser, scaling it down to fit on a mobile screen. Configure a viewport to allow your page to render properly on all devices.
Configure a viewport for this page.

Size Content to Viewport

The contents of your page fit within the viewport. Learn more about sizing content to the viewport.

Size Tap Targets Appropriately

Some of the links/buttons on your webpage may be too small for a user to easily tap on a touchscreen. Consider making these tap targets larger to provide a better user experience.The following tap targets are close to other nearby tap targets and may need additional spacing around them.

 • The tap target <a href="/lfi/">Home</a> is close to 1 other tap targets
 • The tap target <a href="tel:+31 6 55 93 75 39" class="el-content">+31 6 55 93 75 39</a> is close to 1 other tap targets
 • The tap target <a href="/lfi/index.php/investigation">Incident Management Support</a> is close to 6 other tap targets
 • The tap target <a href="https://www.linkedin.com/" class="el-link uk-icon"></a> is close to 2 other tap targets

Use Legible Font Sizes

The following text on your page renders in a way that may be difficult for some of your visitors to read. Use legible font sizes to provide a better user experience.

The following text fragments have a small font size. Increase the font size to make them more legible.

 • Home renders only 6 pixels tall (15 CSS pixels)
 • Management Support renders only 5 pixels tall (6 CSS pixels)
 • -Learning from incidents- renders only 5 pixels tall (14 CSS pixels)
 • Read more renders only 5 pixels tall (14 CSS pixels)
 • Training &amp; Workshops renders only 2 pixels tall (8 CSS pixels)
 • Our operationa…ality analyst. renders only 2 pixels tall (6 CSS pixels)
 • Geniozz is you…applications. renders only 3 pixels tall (6 CSS pixels)
 • How can we be…upport to you? renders only 1 pixels tall (5 CSS pixels)
 • How do you exp…rom incidents? renders only 6 pixels tall (15 CSS pixels)
 • Years of experience renders only 1 pixels tall (7 CSS pixels)
 • Send a request renders only 5 pixels tall (14 CSS pixels)
 • +31 6 55 93 75 39 renders only 6 pixels tall (15 CSS pixels)
 • Follow us renders only 3 pixels tall (6 CSS pixels)
 • Incident Management Support renders only 6 pixels tall (6 CSS pixels)

Landing Page Redirects

Your page has no redirects. Learn more about avoiding landing page redirects

GZIP Compression

You have compression enabled. Learn more about enabling compression.

Leverage Browser Caching

Setting an expiry date or a maximum age in the HTTP headers for static resources instructs the browser to load previously downloaded resources from local disk rather than over the network.
Leverage browser caching for the following cacheable resources:

 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/Logo-Geniozz---LFI-Transparant-0d6bf4b8.png
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/Logo-Geniozz---LFI-Transparant-36c8a8f2.png
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-background-about-lfi-transparent-3fdab45d.png
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-beeldmerk-64-53570f87.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-fire-a2f58cae.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-oil-platform-fd5fc17b.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-road-e38633cb.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-surgery-8848405c.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-windmills-65d1bde5.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshowincident-management-nuclear-eeb57424.jpeg

Server Response Time

Your server responded quickly. Learn more about server response time optimization.

Minify CSS

Your CSS is minified. Learn more about minifying CSS.

Minify HTML

Your HTML is minified. Learn more about minifying HTML.

Minify JavaScript

Your JavaScript content is minified. Learn more about minifying HTML.

Render-blocking JavaScript and CSS

You have no render-blocking resources. Learn more about removing render-blocking resources.

Optimize Images

Properly formatting and compressing images can save many bytes of data.
Optimize the following images to reduce their transfer size by 84.5KiB ( 16% reduction ).

 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-oil-platform-fd5fc17b.jpeg could save 19.9KiB ( 15%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-windmills-65d1bde5.jpeg could save 19.7KiB ( 20%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-fire-a2f58cae.jpeg could save 13.9KiB ( 13%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-road-e38633cb.jpeg could save 10.5KiB ( 17%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshowincident-management-nuclear-eeb57424.jpeg could save 9.7KiB ( 14%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-background-about-lfi-transparent-3fdab45d.png could save 6.9KiB ( 19%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/Logo-Geniozz---LFI-Transparant-36c8a8f2.png could save 2.3KiB ( 18%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/Logo-Geniozz---LFI-Transparant-0d6bf4b8.png could save 1.1KiB ( 21%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-beeldmerk-64-53570f87.jpeg could save 462B ( 18%reduction )

Prioritize Visible Content

You have the above-the-fold content properly prioritized. Learn more about prioritizing visible content.

Google Page Speed Insight (Desktop)


Page Statistics


numberResources15numberHosts1
totalRequestBytes1526numberStaticResources8
htmlResponseBytes47588overTheWireResponseBytes780915
cssResponseBytes364923imageResponseBytes648529
javascriptResponseBytes195766otherResponseBytes19911
numberJsResources1numberCssResources1


Page Speed

Landing Page Redirects

Your page has no redirects. Learn more about avoiding landing page redirects

GZIP Compression

You have compression enabled. Learn more about enabling compression.

Leverage Browser Caching

Setting an expiry date or a maximum age in the HTTP headers for static resources instructs the browser to load previously downloaded resources from local disk rather than over the network.
Leverage browser caching for the following cacheable resources:

 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/Logo-Geniozz---LFI-Transparant-0d6bf4b8.png
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-beeldmerk-64-53570f87.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-fire-a2f58cae.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-oil-platform-fd5fc17b.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-road-e38633cb.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-surgery-8848405c.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-windmills-65d1bde5.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshowincident-management-nuclear-eeb57424.jpeg

Server Response Time

Your server responded quickly. Learn more about server response time optimization.

Minify CSS

Your CSS is minified. Learn more about minifying CSS.

Minify HTML

Your HTML is minified. Learn more about minifying HTML.

Minify JavaScript

Your JavaScript content is minified. Learn more about minifying HTML.

Render-blocking JavaScript and CSS

You have no render-blocking resources. Learn more about removing render-blocking resources.

Optimize Images

Properly formatting and compressing images can save many bytes of data.
Optimize the following images to reduce their transfer size by 75.3KiB ( 16% reduction ).

 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-oil-platform-fd5fc17b.jpeg could save 19.9KiB ( 15%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-windmills-65d1bde5.jpeg could save 19.7KiB ( 20%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-fire-a2f58cae.jpeg could save 13.9KiB ( 13%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-road-e38633cb.jpeg could save 10.5KiB ( 17%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshowincident-management-nuclear-eeb57424.jpeg could save 9.7KiB ( 14%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/Logo-Geniozz---LFI-Transparant-0d6bf4b8.png could save 1.1KiB ( 21%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-beeldmerk-64-53570f87.jpeg could save 462B ( 18%reduction )

Prioritize Visible Content

You have the above-the-fold content properly prioritized. Learn more about prioritizing visible content.
Eigen website verbeteren? | Gratis SEO scanner found 11 major issues

Page Title

Page Title : Geniozz Incident Management | Learning from incide


Your page title does not exceed 60 characters. It's fine.

Knowledge Base
De title tag is de titel van een web pagina. Deze titel zit meestal ingesloten tussen een (< title >< / title >) tag. Zoekmachine’s zoals Google zoeken vaak naar ondermeer de titel van uw website om deze vervolgens weer te geven in de zoekresultaten. Een goede, beschrijvende, relevante pagina titel voor uw website is zowel voor zoekmachine’s (SEO) als sociale media zeer belangrijk. Een goede pagina titel bestaat vaak uit een goed primair of secundair sleutelwoord, samenvattend waarover de betreffende pagina gaat. Belangrijk om online gevonden te worden met je eigen website en om hoger in de zoekresultaten te scoren dus!
Lees meer

Meta Description

Meta Description : Geniozz Incident Management | Learning from incidents


Your page title does not exceed 150 characters. It's fine.

Knowledge Base
Meta Desciption betekent een (korte) beschrijving, met daarin een zo volledig mogelijke interpretatie van de inhoud van uw website en functies. Deze beschrijving wordt vaak weergegeven bij uw website in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Meestal betreft het een korte samenvatting die beschrijven waar de website over gaat om bezoekers snel in zoekmachine's inzicht te geven of uw website de relavante informatie kan geven waarnaar ze op zoek zijn. U kunt eventueel een pakkende slogan voor uw website overwegen, al zal dit minder snel meetellen voor uw zoekmachine ranking. Belangrijker is het echter om een samenvattende beschrijvende tekst van maximaal 150 tekens over uw website te beschrijven. Het is hierbij belangrijk trefwoorden waarop u gevonden wilt worden in zoekmachine's te verwerken. Wanneer u b.v. een schildersbedrijf heeft en gevonden wilt worden op: 'Schilderwerk Amsterdam', dan kunt u b.v. in uw meta desciption gebruiken: 'Gespecialiseerd schilderwerk in de regio Amsterdam' Tevens is het belangrijk dat de meta descriptions van uw verschillende website pagina's een unieke beschrijving hebben. Iedere web pagina moet dus een verschillende, beschrijvende tekst bevatten. Een aanvullend advies; wees samenvattend, doelgericht en vooral kort van beschrijving.

Meta Keyword

Meta Keyword : Geniozz, Incident Management, Learning from incidents, risk assessment, bow tie,

Knowledge Base
Meta keywords (trefwoorden) zijn sleutelwoorden met betrekking op de inhoud van uw website. Meta keywords worden niet alleen gebruikt door zoekmachine's, maar ook door b.v. sociale media om globaal in te kunnen schatten waar uw website over gaat.

Single Keywords

Keyword Occurrence Density Possible Spam
Management 11 3.235 % No
Geniozz 10 2.941 % No
Incident 8 2.353 % No
Learning 7 2.059 % No
partner 7 2.059 % No
incidents 7 2.059 % No
Read 6 1.765 % No
Contact 5 1.471 % No
Support 5 1.471 % No
support 5 1.471 % No
Software 3 0.882 % No
Investigation 3 0.882 % No
tekst 3 0.882 % No
beschrijvende 3 0.882 % No
Subtitel 3 0.882 % No
Titel 3 0.882 % No
courses 2 0.588 % No
process 2 0.588 % No
workshops 2 0.588 % No
master 2 0.588 % No

Two Word Keywords

Keyword Occurrence Density Possible Spam
Incident Management 8 2.353 % No
from incidents 7 2.059 % No
Learning from 7 2.059 % No
Management Learning 6 1.765 % No
Geniozz Your 6 1.765 % No
Read more 6 1.765 % No
incidents Read 6 1.765 % No
for Incident 6 1.765 % No
partner for 6 1.765 % No
Your partner 6 1.765 % No
more Geniozz 5 1.471 % No
Management Support 4 1.176 % No
of beschrijvende 3 0.882 % No
Subtitel of 3 0.882 % No
Support Investigation 3 0.882 % No
Contact 31 3 0.882 % No
Software Contact 3 0.882 % No
beschrijvende tekst 3 0.882 % No
Titel Subtitel 3 0.882 % No
your organisation 2 0.588 % No

Three Word Keywords

Keyword Occurrence Density Possible Spam
Learning from incidents 7 2.059 % No
incidents Read more 6 1.765 % No
from incidents Read 6 1.765 % No
Management Learning from 6 1.765 % No
Incident Management Learning 6 1.765 % No
for Incident Management 6 1.765 % No
partner for Incident 6 1.765 % No
Your partner for 6 1.765 % No
Geniozz Your partner 6 1.765 % No
Read more Geniozz 5 1.471 % No
more Geniozz Your 5 1.471 % No
Subtitel of beschrijvende 3 0.882 % No
Management Support Investigation 3 0.882 % No
Titel Subtitel of 3 0.882 % No
of beschrijvende tekst 3 0.882 % No
6 55 93 2 0.588 % No
55 93 75 2 0.588 % No
courses workshops and 2 0.588 % No
workshops and master 2 0.588 % No
and master classes 2 0.588 % No

Four Word Keywords

Keyword Occurrence Density Possible Spam
Management Learning from incidents 6 1.765 % No
Learning from incidents Read 6 1.765 % No
Incident Management Learning from 6 1.765 % No
for Incident Management Learning 6 1.765 % No
partner for Incident Management 6 1.765 % No
Your partner for Incident 6 1.765 % No
Geniozz Your partner for 6 1.765 % No
from incidents Read more 6 1.765 % No
incidents Read more Geniozz 5 1.471 % No
Read more Geniozz Your 5 1.471 % No
more Geniozz Your partner 5 1.471 % No
Titel Subtitel of beschrijvende 3 0.882 % No
Subtitel of beschrijvende tekst 3 0.882 % No
31 6 55 93 2 0.588 % No
courses workshops and master 2 0.588 % No
workshops and master classes 2 0.588 % No
learning from incidents? How 2 0.588 % No
Management Support Investigation Courses 2 0.588 % No
tekst Titel Subtitel of 2 0.588 % No
beschrijvende tekst Titel Subtitel 2 0.588 % No

Keyword Usage

The most using keywords do not match with meta keywords.

Knowledge Base
Sleutelwoord of trefwoord (keyword) gebruik is het gebruik van uw zoekwoorden in Meta tags en de inhoud van uw website. Gebruik zoekwoorden die uw website naar behoren beschrijven voor een nauwkeurige weergave van uw eigen website in de zoekresultaten van zoekmachine's

Total Words

Total Words : 340

Knowledge Base
Het totale aantal (unieke) woorden zijn beschrijvelijke woorden /unieke content die de inhoud en/of functies van uw website beschrijven. Zoekmachine technisch stelt b.v. Google er veel prijs op als uw website unieke teksten bevat. Met behulp van unieke content geef je je website bezoeker een persoonlijke en tevens unieke gebruikerservaring.

Denk er dus goed overna welke teksten u gebruikt voor uw website. Heeft u deze zelf gemaakt? Laten schrijven? Het kopieren van teksten van een andere website is ten aller tijden af te raden, al helemaal wanneer u deze niet in zijn geheel aanpast

Text/HTML Ratio Test

Site passed text/HTML ratio test.

Text/HTML Ratio Test : 23%

Knowledge Base
De ideale pagina ratio van tekst naar HTML-code moet liggen tussen de 20% en 60%. Wanneer je pagina ratio percentage lager dan 20% uitkomt, dan betekent dit dat het aan te raden is meer unieke content voor je website te (laten) schrijven. Het is echter ook weer af te raden wanneer dit percentage hoger dan 60% uitvalt, dan bestaat de mogelijkheid namelijk dat deze pagina's als spam kunnen worden beschouwd.

HTML Headings

H1(0)

H2(12)

 • Geniozz
  Your partner for Incident Management
 • Geniozz
  Your partner for Incident Management
 • Geniozz
  Your partner for Incident Management
 • Geniozz
  Your partner for Incident Management
 • Geniozz
  Your partner for Incident Management
 • Geniozz
  Your partner for Incident Management
 • Management Support
 • Operational Support
 • Training & Workshops
 • Learning from incidents … easier said than done (?)
 • Are you learning from incidents?
 • Get a personal consultation

H3(5)

 • Titel
 • Titel
 • Titel
 • 26
 • Years of experience in business

H4(0)

H5(0)

H6(4)

 • Menu
 • Address
 • Contact
 • Follow us
Knowledge Base
h1 status geeft aan wat de titel of kop is van uw website pagina of artikel. Meestal is deze kop qua lettertype een stuk groter dan het artikel en neemt Google deze titel ook mee bij weergave in de zoekresultaten.

h2 status is minder belangrijk dan h1 status, maar zou gezien kunnen worden als een 'sub-kop' of sub-titel. Vaak wordt deze h2 tag titel ook qua lettertype kleiner weergegeven dan h1 en speelt deze een minder belangrijke rol bij indexatie door zoekmachine's. Toch is het altijd belangrijk h2 titels, b.v. als sub-titels aan te maken op een web pagina.

robot.txt

Your site have robot.txt

Knowledge Base
De robots.txt file plaats je in de www (root) directory van je eigen website. Dus www.jedomeinnaam.nl/robots.txt is de plaats waar deze moet komen te staan. Deze file geeft aan hoever de zoekmachines door mogen lopen binnen een website.

Het robots.txt bestand wordt wel eens verward met de metatags robots. Deze twee horen eigenlijk altijd wel samen gebruikt te worden. Zo wil je bijvoorbeeld een zoekmachines spider liever buiten de deur houden van een map zoals “klanten” en zoals een map “images”. Uiteraard blijft het een verzoek, geen volledige garantie.
Lees meer

Sitemap

Your site does not have sitemap


Knowledge Base
Een website sitemap is ongeveer te vergelijken met een inhoudsopgave van een boek. Het is een systematische ordening van de paginas van een website, met als doel de gebruiker snel inzicht te geven in de structuur van de betreffende website. Niet iedere website heeft een sitemap, maar voor grotere en complexere websites is een sitemap zeker aan te raden. Tevens vinden zoekmachine’s zoals Google en sitemap altijd prettig om deze beter te kunnen plaatsen in de zoekresultaten.

Hou onderstaande zaken ook in gedachte:
1) Een sitemap dient altijd kleiner te zijn dan 10 MB (10,485,760 bytes) en kan maximaal 50,000 urls bevatten. Wanneer je website meer urls bevat, dan is het aan te raden om een multiple sitemap aan te maken.
2)Zet je sitemap in de www directory en voeg de URL van je sitemap toe in robots.txt.
3) sitemap.xml kan eventueel worden gecomprimeerd om snellere laadtijden te bevorderen.

Broken link (404 error): een gebroken link is een ontoegankelijke link of de URL van een website. Een hoger percentage van gebroken links hebben een negatief effect op de zoekmachine ranking van je eigen website. Tevens verslechtert dit over het algemeen de gebruikerservaring. Er zijn verschillende redenen voor gebroken link. Hieronder staan ze vermeld:
1) Een incorrect ingetype url
2) De bestemmingspagina heeft de gelinkte web pagina verwijderd, waarnaar door iemand anders verwezen werd, (De bekende 404 error).
3) De bestemming website is onomkeerbaar verplaatst of bestaat niet meer. (Domeinnaam is veranderd of de website is geblokkeerd of werkt niet meer).
4) Gebruikers kunnen achter een firewall, software of security mechanisme zitten wat de toegang tot de website bestemming blokkeert.
5) Je hebt een link verstrekt welke naar een website verwijst die wordt geblokkeerd door de firewall of dergelijke software voor externe toegang.
Lees meer or Lees meer

Internal Vs. External Links

Total Internal Links? 21
Total External Links? 5

Internal Links

 • https://www.geniozz.com/lfi
 • /lfi/
 • /lfi/management-support
 • /lfi/investigation
 • /lfi/courses
 • /lfi/software
 • /lfi/contact
 • /lfi/contact
 • https://www.geniozz.com/lfi
 • /lfi/management-support
 • /lfi/courses
 • /lfi/2-uncategorised/24-peter-watson
 • /lfi/contact
 • /lfi/index.php/investigation
 • /lfi/index.php/courses
 • /lfi/index.php/software
 • /lfi/index.php/contact
 • /lfi/8-blog/18-2017-review-and-a-look-into-our-future
 • /lfi/2-uncategorised/28-terms-and-conditions
 • /lfi/2-uncategorised/29-privacy-statement
 • /lfi/2-uncategorised/30-cookies-policy

External Links

 • https://www.linkedin.com/
 • https://www.facebook.com/
 • https://twitter.com/
 • https://www.dsignonline.nl
 • https://www.dsignonline.nl

NoIndex , NoFollow, DoDollow Links

Total NoIndex Links 0
Total NoFollow Links 0
Total DoFollow Links 26
NoIndex Enabled by Meta Robot? No
NoFollow Enabled by Meta Robot? No

NoIndex Links

NoFollow LinksKnowledge Base

NoIndex : noindex is een meta tag waarde. De noindex richtlijn is niet bedoeld om je website beter in zoekmachine resultaten te laten zien. ‘noindex’ moet niet staan ingesteld in je meta tags, anders wordt je website mogelijk niet weergegeven in de zoekresultaten.

Standaard is een website pagina voorzien van “index.” Wanneer je niet wilt dat een specifieke website pagina van je website wordt weergegeven in de zoekresultaten van een zoekmachine, zoals Google, gebruik dan deze regel in het <head> gedeelte van je HTML: <meta name="robots" content="noindex" />

DoFollow & NoFollow : nofollow is ook een meta tag waarde. Nofollow aan je website pagina toevoegen betekent dat je niet wilt dat zoekmachines zoals Google deze indexeren. Je dient ‘nofollow’ niet als waarde in te stellen wanneer je wilt dat je website pagina wel door Google gevonden wordt.

Standaard staan links ingesteld op “follow.” Wanneer je een link wilt aanpassen naar “nofollow” dan is dit mogelijk op de volgende manier: <a href="http://www.eigenwebsite.nl/" rel="nofollow">Website tekst</a>Gebruik deze regel ook wanneer je wilt suggereren aan Google dat de hyperlink zijn SEO waarde niet mag doorgeven.

Lees meer

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: site/site_right.php

Line Number: 874

SEO Friendly Links

Links of your site are SEO friendly.

Knowledge Base
Een SEO vriendelijke link volgt simpelweg onderstaande basisregels. De url dient geen parameters of andere vreemde tekens te bevatten, maar dient statische urls te hebben.

Heeft u problemen met het weergeven van SEO vriendelijke urls? Allicht kunnen onderstaande tips hulp bieden:
1) Vervang de underscore of andere scheidingstekens door dash voor het verkrijgen van een statische url. Probeer tevens parameters te herschrijven tot statisch uitziende urls. Dit is b.v. mogelijk via .htaccess.
2) Gebruik consequent www of geen www urls. (http://)
3) Gebruik bij voorkeur geen dynamische urls. Maak een sitemap aan om Google je website op de juiste manier te laten indexeren.
4) Blokkeer SEO onvriendelijke en niet relavante urls via het bestand robots.txt.
5) Onderschrijf je canonieke urls in canonical tag
Lees meer

Favicon

Your site have favicon.

Learn more

Image 'alt' Test

Your site have 9 images without alt text.

Images Without alt


Knowledge Base
Een alternatieve titel beschrijving voor een afbeelding. Het Alt attribuut wordt gebruikt om een afbeelding of foto op een website te beschrijven. Gezien een foto opzichzelfstaand geen informatie kan bevatten waar deze b.v. over gaat, kan de gebruiker via een Alt tag een beschrijving toevoegen aan een afbeelding of foto. Dit is noodzakelijk als je wilt dat je b.v. goed gevonden wordt met deze foto via zoekmachines, zoals Google images. Zet dus op zijn minst een goede beschrijvende titel van waar de afbeelding over gaat in de Alt title tag. van de foto.
Lees meer

DOC Type

DOC Type : <!DOCTYPE html>


Page have doc type.

Knowledge Base
doc type heeft geen invloed op je SEO factor, maar wordt gebruikt om je website paginas te valideren.
Lees meer

Depreciated HTML Tag

Your site does not have any depreciated HTML tag.
Knowledge Base
Oudere HTML-tags en attributen die zijn vervangen door nieuwere, meer functionele of flexibele alternatieven (HTML5 en/of CSS3) worden aangegeven als deprecated in HTML4 door het W3C - het consortium dat de HTML-standaarden zet. Web browsers zullen verouderde- of afgekeurde-tags en attributen wel ondersteunen, maar uiteindelijk zullen deze tags achterhaald worden en kan browser ondersteuning voor de toekomst niet meer gegarandeerd worden.

HTML Page Size

HTML Page Size : 43 KB


HTML page size is <= 100KB

Knowledge Base
De HTML pagina grootte is 1 van de hoofdfactoren die meetellen bij de snelheid van het laden van een website of website paginas. Het is op aanraden van Google deze maximaal tussen de 100kb en 1MB te houden. Bij deze pagina grootte worden echter geen externe scripts, zoals css, js of afbeeldings-bestanden meegeteld. Een kleinere pagina betekent dus altijd een snelle laadtijd!

Volg onderstaande stappen om de laadtijd van je pagina te versnellen:
1) Controleer of al je css en js bestanden in externe bestanden staan? Zo nee? Verplaats deze dan naar externe bestanden.
2) Zorg ervoor dat de inhoud van de tekst bovenin de pagina aanwezig is, zodat deze kan worden weergegeven, voordat de volledige pagina is geladen.
3) Controleer de grootte van je gebruikte afbeeldings- en foto bestanden. Zijn deze groter dan 100KB? Probeer ze dan te verkleinen en/of comprimeren.
Lees meer

GZIP Compression

GZIP Compressed Size : 8 KB


GZIP compression is enabled.

Knowledge Base
Door GZIP compressie te activeren wordt de output van de eigen website stukken verkleind. Hierdoor worden kleinere bestanden naar de web-browser gestuurd, waardoor de laadtijd van de website sneller wordt. Tegelijkertijd neemt de load van de server eningszins toe. De output van de website wordt namelijk eerst kleiner gemaakt, voordat deze naar de webbrowser verzonden wordt. Meestal is de winst die behaald wordt met GZIP compressie in combinatie met caching groter dan de toename van CPU. Een GZIP compressed bestand dient kleiner dan 33 KB te zijn voor optimale prestaties.

Inline CSS

Your site have 8 inline css.

Inline CSS

 • <span style="font-weight: 400;"></span>
 • <span style="font-weight: 400;"></span>
 • <span style="font-weight: 400;"></span>
 • <div data-src="/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-background-about-lfi-transparent-b3c0ca7e.png" data-srcset="/lfi/index.php?p=theme%2Fimage&amp;src=WyJpbWFnZXNcL3VuZGVmaW5lZFwvZ2VuaW96ei1iYWNrZ3JvdW5kLWFib3V0LWxmaS10cmFuc3BhcmVudC5qcGciLFtbImRvUmVzaXplIixbNzY4LDMxNyw3NjgsMzE3XV0sWyJkb0Nyb3AiLFs3NjgsMzE3LDAsMF1dXV0%3D&amp;hash=83b46c45e40b5c71aa5801a25721cbb7&amp;option=com_ajax&amp;style=9 768w, /lfi/index.php?p=theme%2Fimage&amp;src=WyJpbWFnZXNcL3VuZGVmaW5lZFwvZ2VuaW96ei1iYWNrZ3JvdW5kLWFib3V0LWxmaS10cmFuc3BhcmVudC5qcGciLFtbImRvUmVzaXplIixbMTAyNSw0MjMsMTAyNSw0MjNdXSxbImRvQ3JvcCIsWzEwMjQsNDIzLDAsMF1dXV0%3D&amp;hash=0800bae58ecd103b633b7a8f18be591d&amp;option=com_ajax&amp;style=9 1024w, /lfi/index.php?p=theme%2Fimage&amp;src=WyJpbWFnZXNcL3VuZGVmaW5lZFwvZ2VuaW96ei1iYWNrZ3JvdW5kLWFib3V0LWxmaS10cmFuc3BhcmVudC5qcGciLFtbImRvUmVzaXplIixbMTM2Niw1NjQsMTM2Niw1NjRdXSxbImRvQ3JvcCIsWzEzNjYsNTY0LDAsMF1dXV0%3D&amp;hash=3714e41251e06a028fc014824c87c5bc&amp;option=com_ajax&amp;style=9 1366w, /lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-background-about-lfi-transparent-b3c0ca7e.png 1560w, /lfi/index.php?p=theme%2Fimage&amp;src=WyJpbWFnZXNcL3VuZGVmaW5lZFwvZ2VuaW96ei1iYWNrZ3JvdW5kLWFib3V0LWxmaS10cmFuc3BhcmVudC5qcGciLFtbImRvUmVzaXplIixbMTU5OSw2NjAsMTU5OSw2NjBdXSxbImRvQ3JvcCIsWzE1OTgsNjYwLDAsMF1dXV0%3D&amp;hash=307cec6c2afc7d3fb865a5e2ac398883&amp;option=com_ajax&amp;style=9 1598w, /lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-background-about-lfi-transparent-3fdab45d.png 1599w" data-sizes="(min-width: 1560px) 1560px" uk-img class="uk-background-norepeat uk-background-cover uk-background-center-center uk-section uk-section-xlarge" style="background-color: eef1f0;"></div>
 • <span style="font-weight: 400;"></span>
 • <div data-src="/lfi/templates/yootheme/cache/home-contact-02-090265f7.jpeg" data-srcset="/lfi/index.php?p=theme%2Fimage&amp;src=WyJpbWFnZXNcL3lvb3RoZW1lXC9ob21lLWNvbnRhY3QtMDIuanBnIixbWyJkb1Jlc2l6ZSIsWzc2OCw3NjgsNzY4LDc2OF1dLFsiZG9Dcm9wIixbNzY4LDc2OCwwLDBdXV1d&amp;hash=b9dff5f876f6d2beb6f0c6de03edf6e9&amp;option=com_ajax&amp;style=9 768w, /lfi/templates/yootheme/cache/home-contact-02-090265f7.jpeg 780w, /lfi/templates/yootheme/cache/home-contact-02-92c19b99.jpeg 800w" data-sizes="(min-width: 780px) 780px" uk-img class="uk-background-norepeat uk-background-cover uk-background-center-center uk-background-blend-multiply uk-tile uk-tile-large" style="background-color: #213b93;"></div>
 • <div class="uk-position-cover" style="background-color: rgba(33, 59, 147, 0.75);"></div>
 • <p style="color: #fff"></p>

Knowledge Base
Inline css is de css code in een html-pagina onder de html-tags ( en dus niet in een externe CSS-bestand) Inline css verhoogt de laadtijd van de webpagina wat (in negatieve zin) een belangrijke factoor speelt bij het ranken in zoekmachines. Zorg er dus voor dat je inline css vermijd.

Internal CSS

Your site does not have any internal css.

Knowledge Base
Interne css is de css code die zich op HTML-pagina zelf bevind (welliswaar in een style tag) Interne css heeft als nadeel dat het de laadtijd van een website pagina vertraagd omdat er geen pagina caching mogelijk is voor de interne css. Probeer je CSS-code daarom altijd in een extern bestand te zetten.

Micro Data Schema Test

Site failed micro data schema test.
Knowledge Base
Microdata is een standaard (vocabulair) dat aan de broncode van een website pagina kan worden toegevoegd om bepaalde elementen te benoemen, Hier kan b.v. gedacht worden aan een telefoonnummer of adresgegevens. Door microdata toe te voegen aan de html code creeer je een beter begrip voor zoekmachine spiders wat die elementen of onderdelen zijn binnen een pagina. Enkele voorbeelden van microdata elementen zijn:
- Breadbrumb
- Adres
- Openingstijden
- Beoordeling (rating)
- Video
- Productbenaming
- Evenement

Lees meer

IP & DNS Report

IPv4 185.104.29.10
IPv6 Not Compatiable
DNS Report
SLHostClassTTLTypePRITargetIP
1geniozz.comIN149A185.104.29.10
2geniozz.comIN149NSshades13.rzone.de
3geniozz.comIN149NSdocks20.rzone.de
4www.geniozz.comIN149CNAMEgeniozz.com
5geniozz.comIN150MX5smtp.rzone.de

IP Canonicalization Test

Site failed IP canonicalization test.

Knowledge Base
Als er meerdere domeinnamen onder één IP-adres wordt geregistreerd, bestaat de mogelijkheid dat zoekrobots deze als duplicaten zien, wanneer deze websites dezelfde content bevatten.
Lees meer

URL Canonicalization Test

Site failed URL canonicalization test.

Knowledge Base
Canonical tags maakt al je URLs die leiden tot een enkel adres of webpagina tot een enkele url. zoals:
<link rel="canonical" href="https://mijnwebsite.nl./home" />
<link rel="canonical" href="https://www.mijnwebsite.nl/home" />
Beiden verwijzen naar mijnwebsite.nl/home. Dus alle andere urls met dezelfde inhoud of pagina komen nu uit op de link url mijnwebsite.nl/home. Hiermee los je het probleem op dat zoekmachines paginas op je website als duplicate content beschouwen. TIP: Gebruik de canonical tag voor urls welke dezelfde verwijzing dienen te hebben.
Lees meer

Plain Text Email Test

Site passed plain text email test. No plain text email found.

Plain Text Email ListKnowledge Base
Wanneer je simpelweg je e-maiadres plaatst op je website, dan ben je een eenvoudig slachtoffer voor spammers. Sowieso is het plaatsen van plain text e-mailadressen op websites af te raden. Spambots kunnen op deze manier makkelijk je e-mailadres van je website scannen en vervolgens opnemen in een ongewenste mailinglijst. Advies is daarom altjd om een contactformulier op je website te gebruiken.

Om dit te bestrijden kun je e-mailadressen op verschillende manieren verbergen of minder laten opvallen:
1) CSS pseudo classes.
2) Je e-mailadres achterstevoren schrijven.
3) Het draaien van de display met behulp van css.
4) Het verbergen van je e-mailadres met behulp van javascript.
5) Het gebruik van Wordpress en/of een php contactformulier.
Lees meer

cURL Response

urlhttps://www.geniozz.com/lfi/content typetext/html; charset=utf-8
http code200header size722
request size284filetime-1
ssl verify result0redirect count1
total time1.054241namelookup time0.25748
connect time0.270996pretransfer time0.316432
size upload0size download44320
speed download42049speed upload0
download content length-1upload content length-1
starttransfer time1.045006redirect time0.262539
redirect urlprimary ip185.104.29.10
certinfoprimary port443
local ip46.17.0.165local port50030

Mobile Friendly Check


Mobile Friendly : Unknown

Score : Unknown

Localized Rule Name Rule Impact
No data to show.
CMS:
Locale:
Roboted Resources:
Transient Fetch Failure Resources:

Google Page Speed Insight (Mobile)

Page Speed

Usability Score

Page Statistics


numberResources13numberHosts1
totalRequestBytes1447numberStaticResources8
htmlResponseBytes44885overTheWireResponseBytes788621
cssResponseBytes364923imageResponseBytes656852
javascriptResponseBytes195740otherResponseBytes19463
numberJsResources1numberCssResources1


Avoid App Install Interstitials That Hide Content

Your page does not appear to have any app install interstitials that hide a significant amount of content. Learn more about the importance of avoiding the use of app install interstitials.

Avoid Plugins

Your page does not appear to use plugins, which would prevent content from being usable on many platforms. Learn more about the importance of avoiding plugins.

Configure Viewport

Your page specifies a viewport matching the device's size, which allows it to render properly on all devices. Learn more about configuring viewports.

Size Content to Viewport

The page content is too wide for the viewport, forcing the user to scroll horizontally.
Size the page content to the viewport to provide a better user experience.

The page content is 441 CSS pixels wide, but the viewport is only 412 CSS pixels wide. The following elements fall outside the viewport:

 • <a href="https://www.dsignonline.nl">Dsignonline</a>

Size Tap Targets Appropriately

All of your page's links/buttons are large enough for a user to easily tap on a touchscreen. Learn more about sizing tap targets appropriately.

Use Legible Font Sizes

The text on your page is legible. Learn more about using legible font sizes.

Landing Page Redirects

Your page has no redirects. Learn more about avoiding landing page redirects

GZIP Compression

You have compression enabled. Learn more about enabling compression.

Leverage Browser Caching

Setting an expiry date or a maximum age in the HTTP headers for static resources instructs the browser to load previously downloaded resources from local disk rather than over the network.
Leverage browser caching for the following cacheable resources:

 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/Logo-Geniozz---LFI-Transparant-36c8a8f2.png
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-beeldmerk-64-53570f87.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-fire-a2f58cae.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-oil-platform-fd5fc17b.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-road-e38633cb.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-surgery-8848405c.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-windmills-65d1bde5.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshowincident-management-nuclear-eeb57424.jpeg

Server Response Time

Your server responded quickly. Learn more about server response time optimization.

Minify CSS

Your CSS is minified. Learn more about minifying CSS.

Minify HTML

Your HTML is minified. Learn more about minifying HTML.

Minify JavaScript

Your JavaScript content is minified. Learn more about minifying HTML.

Render-blocking JavaScript and CSS

Your page has (1) blocking script resources and (1) blocking CSS resources. This causes a delay in rendering your page. None of the above-the-fold content on your page could be rendered without waiting for the following resources to load. Try to defer or asynchronously load blocking resources, or inline the critical portions of those resources directly in the HTML.

Render-blocking JavaScript

 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/scripts-a66396d2.js?v=1.15.4

Render-blocking CSS

 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/styles-54d87189.css?v=1.15.4

Optimize Images

Properly formatting and compressing images can save many bytes of data.
Optimize the following images to reduce their transfer size by 76.5KiB ( 16% reduction ).

 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-oil-platform-fd5fc17b.jpeg could save 19.9KiB ( 15%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-windmills-65d1bde5.jpeg could save 19.7KiB ( 20%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-fire-a2f58cae.jpeg could save 13.9KiB ( 13%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-road-e38633cb.jpeg could save 10.5KiB ( 17%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshowincident-management-nuclear-eeb57424.jpeg could save 9.7KiB ( 14%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/Logo-Geniozz---LFI-Transparant-36c8a8f2.png could save 2.3KiB ( 18%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-beeldmerk-64-53570f87.jpeg could save 462B ( 18%reduction )

Prioritize Visible Content

Visible content is not properly prioritized. Learn more about prioritizing visible content.

Google Page Speed Insight (Desktop)


Page Statistics


numberResources13numberHosts1
totalRequestBytes1447numberStaticResources8
htmlResponseBytes44885overTheWireResponseBytes780272
cssResponseBytes364949imageResponseBytes648503
javascriptResponseBytes195740otherResponseBytes19463
numberJsResources1numberCssResources1


Page Speed

Landing Page Redirects

Your page has no redirects. Learn more about avoiding landing page redirects

GZIP Compression

You have compression enabled. Learn more about enabling compression.

Leverage Browser Caching

Setting an expiry date or a maximum age in the HTTP headers for static resources instructs the browser to load previously downloaded resources from local disk rather than over the network.
Leverage browser caching for the following cacheable resources:

 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/Logo-Geniozz---LFI-Transparant-0d6bf4b8.png
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-beeldmerk-64-53570f87.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-fire-a2f58cae.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-oil-platform-fd5fc17b.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-road-e38633cb.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-surgery-8848405c.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-windmills-65d1bde5.jpeg
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshowincident-management-nuclear-eeb57424.jpeg

Server Response Time

Your server responded quickly. Learn more about server response time optimization.

Minify CSS

Your CSS is minified. Learn more about minifying CSS.

Minify HTML

Your HTML is minified. Learn more about minifying HTML.

Minify JavaScript

Your JavaScript content is minified. Learn more about minifying HTML.

Render-blocking JavaScript and CSS

Your page has (1) blocking script resources and (1) blocking CSS resources. This causes a delay in rendering your page. None of the above-the-fold content on your page could be rendered without waiting for the following resources to load. Try to defer or asynchronously load blocking resources, or inline the critical portions of those resources directly in the HTML.

Render-blocking JavaScript

 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/scripts-a66396d2.js?v=1.15.4

Render-blocking CSS

 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/styles-54d87189.css?v=1.15.4

Optimize Images

Properly formatting and compressing images can save many bytes of data.
Optimize the following images to reduce their transfer size by 75.3KiB ( 16% reduction ).

 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-oil-platform-fd5fc17b.jpeg could save 19.9KiB ( 15%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-windmills-65d1bde5.jpeg could save 19.7KiB ( 20%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-fire-a2f58cae.jpeg could save 13.9KiB ( 13%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshow-incident-management-road-e38633cb.jpeg could save 10.5KiB ( 17%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-slideshowincident-management-nuclear-eeb57424.jpeg could save 9.7KiB ( 14%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/Logo-Geniozz---LFI-Transparant-0d6bf4b8.png could save 1.1KiB ( 21%reduction )
 • https://www.geniozz.com/lfi/templates/yootheme/cache/geniozz-beeldmerk-64-53570f87.jpeg could save 462B ( 18%reduction )

Prioritize Visible Content

Visible content is not properly prioritized. Learn more about prioritizing visible content.

Eigen website verbeteren? | Gratis SEO scanner v1.0 © EigenWebsite.nl