Wat betekenen de iconen bovenin de website builder?

Wanneer je ingelogd bent in je account, zie je bovenaan je gekozen website ontwerp een werkbalk staan met diverse iconen. Hieronder staat een beschrijving van deze iconen:

Home: Hiermee keer je altijd terug naar de homepage van je website

Nieuw: Wanneer je een nieuwe webpagina of blogpost wil aanmaken, gebruik dan dit icoon

Pagina's: Hiermee kun je diverse instellingen aan je webpagina wijzigen

Reacties: Bekijk hier heel eenvoudig de reacties op je blog, indien je deze hebt aangemaakt

Menu dichtklappen: Wanneer je je website even wilt bekijken zonder de menu editor, gebruik dan dit icoon om de sitebuilder dicht te klappen

Page decorator: Wil je de slideshow of achtergrond afbeelding van je website aanpassen? Via deze optie stel je eenvoudig de slider dia's of achtergrond afbeeldingen in.

Dashboard (algemene website instellingen): Gebruik deze mogelijkheid wanneer je je algehele website instellingen wilt wijzigen.

Uitloggen: Wil je uitloggen uit je account en bekijken hoe je website er voor bezoekers uitziet? Gebruik dan deze mogelijkheid.

Editor deactiveren: Klik op dit icoon wanneer je de website editor tijdelijk wilt deactiveren