Uitvaartverzorging Rivierenland

 

      

Wie: Thea Douma
Bedrijf: Uitvaartverzorging Rivierenland
EigenWebsite.nl levert Thea: Alles-in-1 Premium pakket voor ondernemers;
http://www.uitvaartverzorgingrivierenland.nl
http://www.herinneringsdvd.nl
Wie bent je en wat voor bedrijf heb je?
Mijn naam is Thea Douma – Post.
Inmiddels heb ik veel ervaring opgebouwd op het gebied van communicatie, presentatietechnieken en grafische vormgeving. Ik heb een sterk inlevingsvermogen waardoor ik een goede vertaalslag kan maken om met gevoel herinneringen in beeld te brengen. Mijn werk is pas klaar als u tevreden bent!

Ook ben ik uitvaartleidster. Samen met mijn man werk ik in onze eigen uitvaartonderneming, Uitvaartverzorging Rivierenland

Op welke vlakken ondersteun je mensen?
Wij hebben samen heel bewust gekozen voor dit vak, omdat wij de familie en andere nabestaanden graag ten dienste willen zijn bij één van de moeilijkste taken in het leven: afscheid nemen.

Welke rol speelt je website bij het ondernemen?
Ons werkterrein is regio Rivierenland, maar dat wil niet zeggen dat wij alleen in deze regio werken. Een ieder die maar gebruik wil maken van onze diensten kan dit uiteraard doen. Het maakt niet uit waar iemand woont. Tegenwoordig kan men vrij kiezen wat en wie men wil om de uitvaart te regelen. Via mijn website probeer ik een goed overzicht te geven van onze service en diensten.

Heb je nog (algemene) tips aan startende ondernemers.
Een eigen website maken; gewoon beginnen……..
Het programma is echt top! Er even voor gaan zitten en het is hartstikke leuk om zelf je eigen website te onderhouden en…… het scheelt veel in de kosten, want alles wat je zelf doet is het eerste verdient. Alles staat helder duidelijk uitgelegd. Eerst zelf zoeken en je bent er zo uit.