Salonwimperxl.nl

 

   

Wie: Corina Muller
Bedrijf: Schoonheidssalon WimperXL
EigenWebsite.nl levert Corina: Alles-in-1 Premium pakket voor ondernemers;
www.salonwimperxl.nl
Wie ben je en wat voor bedrijf heb je?
Ik ben Corina Muller. Eigenaar van Schoonheidssalon WimperXL. Vijf jaar geleden gestart als eigen ondernemer.
Ik ben begonnen met het plaatsen van wimperextensions vanuit mijn woning.
Als snel begon het goed te lopen en besloot ik ca. 2 jaar later uit huis te gaan en voorzichtig een ruimte te huren in een bestaande schoonheidssalon in een dorp in de buurt.

De ruimte binnen de bestaande schoonheidssalon werd al snel te klein ik kon het werk niet meer alleen aan en besloot een ZZP’er erbij te vragen en te verhuizen naar een grotere huur ruimte om daar samen met de ZZP’er de klanten te voorzien van mooie wimpers en de cursus aanbod te vergroten.

Op welke vlakken ondersteun je (nieuwe) klanten?
Langzamerhand is WimperXL erg bekend geworden in Katwijk en omstreken. We blijven continue werken aan de kwaliteit van ons werk door veel trainingen te volgen in binnen- en buitenland om zo “up to date” te blijven.
Tevens houden wij onze eigen website ook altijd up to date. Daarnaast blijven altijd kijken naar de beste producten om zo de klanten altijd tevreden te houden.

Welke rol speelt je website bij het aantrekken van klanten?
Onze website is voor ons erg belangrijk om bijvoorbeeld online reserveringen van klanten te kunnen ontvangen. Tevens kunnen wij via de nieuws updates geregeld beauty nieuwtjes op onze website plaatsen om klanten op die manier op de hoogte te houden.

Heb je nog (algemene) tips aan startende ondernemers.
GELOOF in jezelf en ga voor kwaliteit! Wij denken vaak dat het maken van lage prijzen klanten trekt, maar hebben het tegendeel bewezen. Voor kwaliteit en service mag betaald worden en daar maken onze klanten altijd goed gebruik van!