Provoque-adhd.nl

 

   

Wie: Guido Moison
Bedrijf: Provoque-adhd
EigenWebsite.nl levert Guido: Alles-in-1 Premium pakket voor ondernemers;
www.provoque-adhd.nl
Wie bent je en wat voor bedrijf heb je?
Mijn naam is Guido Moison en ik ben eigenaar van Provoque-adhd.
Provoque-adhd is gespecialiseerd in integrale support bij adhd en studiebegeleiding voor beelddenkers.


Op welke vlakken ondersteun je (nieuwe) klanten?
Integrale support bij adhd
Hoe kijkt een persoon met adhd vanuit zijn perspectief tegen zijn beperking aan. Dit perspectief is belangrijk. De beperking is niet belangrijk maar wel de persoon met zijn eigenheid. Je hebt ook pas een beperking als je iets als een beperking ervaart. Soms heeft dat perspectief ondersteuning, aanpassing en begeleiding nodig.
Provoque-adhd is gespecialiseerd in de ontwikkeling van sterktes bij personen met de diagnose adhd. De sterke punten worden hoofdzaak en het probleem wordt ondergeschikt gemaakt.

Studiebegeleiding beelddenkers
Een grote groep ondergewaardeerde leerlingen hebben een bijzondere gave: het zijn beelddenkers! Beelddenkers denken in beelden en gebeurtenissen, niet in woorden en begrippen. Kinderen, (jong)volwassenen die beelddenken, kunnen problemen krijgen op school op het gebied van: taal, rekenen, tekstbegrip, concentratie en werktempo. Ze krijgen op een andere manier de informatie binnen en verwerken dat ook anders dan niet-beelddenkers. Provoque-adhd biedt studiebegeleiding die gericht is op het vertalen van het lesmateriaal naar de leerbehoefte van de beelddenker.

Welke rol speelt je website bij het aantrekken van klanten?
Mijn website stelt mij in staat om mijn klantenkring te vergroten. Op mijn website vertel ik namelijk uitgebreid over mijn dienstverlening. Ik zie mijn website als mijn online visitekaartje, het biedt potentiële klanten de mogelijkheid voor een laagdrempelige vorm van een eerste contact maar ook om een beeld van mijn praktijk te vormen.

Heb je nog (algemene) tips aan startende ondernemers.
Denk groot en denk altijd in kansen en mogelijkheden.