Egoloog.nl

 

   

Wie: Josien Alblas
Bedrijf: Egoloog
EigenWebsite.nl levert Josien: Alles-in-1 Premium pakket voor ondernemers;
www.egoloog.nl
Wie bent je en wat voor bedrijf heb je?
Ik ben Josien Alblas, Egoloog en vooral een gelukkig mens. Want eindelijk doe ik wat ik het aller liefste wil, mensen écht helpen door coaching. Ik ben zo dankbaar dat ik mezelf weer mag zijn en dit heeft mij geïnspireerd om vrouwen en mannen te begeleiden op hun pad naar zichzelf en een gelukkiger leven.


Op welke vlakken ondersteun je (nieuwe) klanten?
Dagelijks ontmoet en spreek ik vrouwen en mannen die opgeslokt worden door de dingen van alle dag. Het ontbreekt het ze aan tijd voor zichzelf en voelen ze zich gefrustreerd, vermoeid en uit balans. Ik heb een uniek en eenvoudig model ontwikkeld, waar in een korte tijd enorme vooruitgang mee wordt geboekt en er zijn inmiddels al al vele vrouwen en mannen hierdoor geholpen. Het gaat om coaching met oprechte aandacht om op een prettige manier inzicht krijgen in jezelf en je leven positief verandert. Wandelend over een prachtige hei wordt er duidelijk welke zaken een belemmering vormen in het leven om zo weer tevreden te worden met wie je werkelijk bent.

Welke rol speelt je website bij het aantrekken van klanten?
Mijn website is zeer belangrijk voor de eerste indruk en dus het verkrijgen van een ‘ja’ van mijn nieuwe klanten. De website is het blootgeven van jezelf en jouw unieke manier van werken. Doordat er bijvoorbeeld persoonlijke ervaringen, van de mensen die ik al heb mogen begeleiden, op mijn website staan krijgt mijn ‘nieuwe’ klant meer inzicht en duidelijkheid over wat mijn coaching te bieden heeft.


Heb je nog tips aan startende ondernemers?
Vertrouw in jezelf en in dat jij iets unieks te bieden hebt. Straal dit uit op je website. Laat je creativiteit de vrije loop en laat een stukje van jezelf zien.