Divine Dance and Shape Studio

 

   

Wie: Juliette Zigterman
Bedrijf: Divine Dance & Shape Studio
EigenWebsite.nl levert Juliette: Alles-in-1 Premium pakket voor ondernemers;
www.divine-studio.nl
Wie bent je en wat voor bedrijf heb je?
Mijn naam is Juliette Zigterman, oprichter van Divine Dance & Shape Studio. Tevens geef ik ook alle dans en workout lessen binnen mijn studio. Ik ben 27 jaar en afgestudeerd dansdocente en dansmaker. Afgestudeerd in Oktober 2009 om precies te zijn. Na mijn dansopleiding besloot ik een vervolg studie te doen, waarvan ik nu aan het afstuderen ben als International Media & Entertainment Manager. Een veelomvattend begrip. Binnen mijn opleiding heb ik me daarom voornamelijk gericht op concept ontwikkeling van events, film, tv, theater en dans.

Op welke vlakken ondersteun je (nieuwe) klanten?
Het lesaanbod is onder te verdelen in danslessen en workout-lessen. Tijdens de danslessen gaat de aandacht voornamelijk naar het verbeteren van zelfvertrouwen, houding, bewegingsvaardigheden en technieken De danslessen zijn gebaseerd op het aanleren van een choreografie waarbij de lichaamstaal centraal staat.

Welke rol speelt je website bij het aantrekken van klanten?
De website is de bron van alle informatie wat een klant moet weten over een bedrijf. Mijn website is waarschijnlijk de belangrijkste bron van informatie voor mijn klanten. Alle vormen van promotie (flyers, klant, magazines, social media zoals Facebook) verwijzen dan ook naar mijn website voor meer informatie.

Heb je nog (algemene) tips aan startende ondernemers.
Een tip voor een startende ondernemer: Blijf innoveren, beloon je klanten, beloon je werknemers, beloon jezelf, en doorzetten!