Bibivanderheide.nl

 

   

Wie: Bibi van der Heide
Bedrijf: BB Events & Productions
EigenWebsite.nl levert Bibi: Alles-in-1 Premium pakket voor ondernemers;
www.bibivanderheide.nl
Wie bent je en wat voor bedrijf heb je?
Ik ben Bibi van der Heide, 32 jaar uit en woon in het centrum van Amsterdam.
Na vele jaren bij verschillende bureaus te hebben gewerkt als eventmanager/producer ben ik sinds 2015 verder gegaan als freelancer met mijn bedrijf BB.

Mijn core business is eventmanagement. Door mijn brede ervaring met het produceren van verschillende soorten evenementen ben ik zeer ruim inzetbaar. Zo produceer ik bijvoorbeeld projecten als medewerkersfeesten maar ook medewerkers bijeenkomsten, PR evenementen, Film premieres, meetings, leveranciersdagen, (inhoudelijke) corporate evenementen, etc.

Mijn bedrijf richt zich op volledige event-management (inhoud, creatie, marketing/communicatie, voorbereiding, uitvoer) tot kleine trajecten en werkzaamheden daartussen

Op welke vlakken ondersteun je (nieuwe) klanten?
Ik ondersteun mijn klanten altijd zo breed mogelijk, ik ben er om bepaald werk 200% uit handen te nemen.
Of ik nu een volledig evenement van A tot Z produceer of alleen een registratietraject verzorg noem ik dat nog steeds breed. Ik neem werk uit handen en ondersteun verder waar nodig, ook in advies.

Welke rol speelt je website bij het aantrekken van klanten?
Mijn website is een visitekaartje-met een knipoog; -)
Je vindt waar ik voor sta, maar met wat humor. Dat is precies hoe ik ook ben. Ik krijg ontzettend veel complimenten over mijn website, duidelijk en prettig om door heen te gaan. Dat is heel erg fijn.

Heb je nog tips aan startende ondernemers?
Go for it! Misschien Cliché,  I know. Ik heb er ook te lang over nagedacht om de stap te nemen… geen durf, wat als…..
Ik heb er wel wat voor moeten doen natuurlijk maar het gaat ontzettend goed ik durf met zekerheid te zeggen dat Ik veel meer waard dan ik dacht, en daar kom ik nu achter!